Ervaringen van anderen met Superkeukens

Bij Superkeukens geloven wij er heilig in dat jij je keuken super maakt, maar wij vinden het ook leuk om dat terug te horen. Daarom hebben we een aantal mensen gevraagd om te vertellen wat hun nieuwe keuken voor hen betekent. Op deze pagina zie je een paar verhalen waar wij blij van worden!

Ook jouw ervaring delen?

Wil jij ook jouw ervaring met Superkeukens delen en een mooi verhaal laten optekenen? Dat kan! Als je dit formulier zo volledig mogelijk invult, nemen wij contact met je op. Daarna wordt jouw ervaring op deze pagina gedeeld.
 

Hartstikke blij met onze nieuwe keuken!

Modern-klassieke keuken met kookeiland -

De keuken van Mirjam Klijmij is onlangs volledig gemoderniseerd. De witte L-vormige keuken is omgeturnd tot een lavazwarte keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een wijnkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ruime koelkast en oven met stoom-/sous-vide functie. Mirjam vertelt er meer over!

 • Van iedereen die binnenkomt, krijgen we complimenten

  Blauwe keuken als blikvanger -

  Een keuken koop je niet ieder jaar. Daarom is het zo belangrijk om een goed advies te krijgen van iemand die met je meedenkt. Monique Schuiling uit Enschede is blij dat zij en haar man bij Superkeukens Oldenzaal binnenstapten. “Dankzij Elke van Superkeukens hebben we nu de keuken van onze dromen!”

 • Iets aan laten passen was geen enkel probleem

  Sfeervolle keuken met zwarte accenten -

  Toen Nick en Lotte Schuiling uit Enschede hun woning gingen verbouwen, bezochten ze diverse keukenzaken. Uiteindelijk kozen ze voor Superkeukens. “Geen vraag was teveel en iets aan laten passen was ook geen probleem. Dankzij Superkeukens Oldenzaal hebben we nu een keuken waar we elke dag weer van genieten.”

 • Handigheidjes slim verwerkt in onze mooie keuken

  Strakke witte keuken -

  Mijke Duijnisveld en haar gezin wonen in Oldenzaal. “Daarom was het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend om bij Superkeukens in Oldenzaal langs te gaan. We waren ook al in Duitsland geweest en daar hadden we wel wat inspiratie opgedaan, maar uiteindelijk vonden we bij Superkeukens precies wat we wilden."