Ervaringen van anderen met Superkeukens

Laat je inspireren

Bij Superkeukens doen we er echt alles aan om jou Super blij te maken! Bekijk hier de mooie keukens van onze klanten en lees hun echte ervaringen. We weten zeker dat je hierdoor geïnspireerd raakt!

 • “Een keuken koop je niet zomaar, dus een goede klik is heel belangrijk”

  Ruime moderne keuken met bijpassende apparatuur -

  Nina van Sluijs woont met haar man Jeffry en hun twee kinderen in Nieuw- en Sint Joosland, Zeeland. In hun keuken zaten de kastjes vol deuken en de apparatuur werkte niet meer. Een duidelijk teken dat de 20 jaar oude keuken aan vervanging toe was! Nina vertelt over het aankoopproces en de nieuwe keuken.

 • “Ontzettend blij met de ruime keuken en bijpassende bijkeuken”

  Een ruime moderne klassieke keuken met bijkeuken -

  Elvira, haar man en haar twee kinderen hadden al enige tijd problemen met hun verouderde keuken in Bleiswijk. De kastjes waren versleten en de apparatuur werkte niet meer naar behoren. Hoog tijd voor een nieuwe keuken, mét heuse matching bijkeuken! Het stel besloot naar Superkeukens Gouda te gaan. Elvira deelt graag haar ervaring.

 • “Bij Superkeukens konden we ál onze wensen realiseren”

  Een sfeervolle open keuken met moderne accenten -

  Een jaar geleden bouwden Myrthe en Colin hun droomhuis in Ovezande, Zeeland. Als eerste eigenaren konden ze het huis volledig naar eigen smaak inrichten, inclusief het kiezen van een nieuwe keuken. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, was het snel duidelijk dat ze opnieuw voor Superkeukens zouden kiezen. Myrthe en Colin vertellen er meer over!

 • “Het ideaalplaatje dat ik vooraf in mijn hoofd had is gelukt.”

  Keuken met ingebouwde wasmachine, cv-ketel en luxe apparatuur -

  Melvin woont in een kleine, maar fijne woning in Arnhem. De woning had een afgesloten eetkamer en keuken, waarbij veel lichtinval werd geblokkeerd. Dat vroeg om verandering! Onder Melvin's mantra "alles in één keer goed doen" vond hij de ideale partner in Superkeukens dankzij een connectie via zijn sportschool. Het resultaat werd een keuken die praktisch én stijlvol is, met luxueuze details en een handige ingebouwde cv-ketel en wasmachine.

   

 • "Bij Superkeukens wordt er samen met ons een keuken samengesteld, in plaats van zomaar iets te verkopen"

  Matzwarte keuken met compact kookeiland -

  In 2017 kocht Rik, de partner van Lara, een prachtige woning in Huissen. Na enige tijd trok Lara bij hem in en bracht enkele meubelstukken mee. Ze wachtten met verdere aanpassingen omdat ze plannen hadden voor een grote verbouwing om er echt hun thuis van te maken. In 2023 begonnen ze met de verbouwing, waarbij Lara zich vooral concentreerde op de keuken. Een plek waar ze graag is en als één van de belangrijkste ruimtes in huis beschouwt.

 • “Alles, van de kleuren tot de apparatuur, is precies zoals we het wilden”

  Moderne keuken met donkere fronten en een licht werkblad -

  In maart vorig jaar verhuisden Michiel en Beau naar hun nieuwe woning in Huissen. De bestaande keuken was niet helemaal naar hun smaak en ook de opstelling van de keuken was onpraktisch. Dus kozen ze ervoor deze te vervangen door een nieuwe, prachtige betaalbare keuken van Superkeukens! Michiel vertelt enthousiast over hun ervaring.

 • “Iedereen die binnenkomt vindt dit zo’n chique keuken!”

  Unieke chique keuken met luxe apparatuur van Siemens Studioline -

  Werner van Hoof woont nu negen jaar samen met zijn vrouw, zoon, dochter en hond in hun huis in Etten-Leur. Na de aankoop van hun huis had de familie van Hoof al veel verbouwd, alleen de keuken stond nog op de to-do-lijst. En met die verbouwing zouden ze ook groots uitpakken. Het resultaat? Een chique keuken in een unieke opstelling en voorzien van luxe apparatuur van Siemens Studioline. Deze keuken is echt dé eyecatcher van het huis geworden. Werner doet zijn verhaal over hun ‘Superkeuken’.

 • “De keuken staat erg mooi in de ruimte”

  Een ruime, diepblauwe hoekkeuken met keukenbar -

  Sietske en haar man wonen met hun twee kinderen in een prachtige woning in Soesterberg. Samen besloten ze de garage bij hun huis te betrekken om zo meer ruimte te creëren voor de keuken. Hierdoor was er wel een nieuwe keuken nodig. Dit kwam mooi samen aangezien de oude keuken verouderd was en dringend vervangen moest worden!

 • “Het is een prachtige luxe keuken geworden, perfect voor ons gezin.”

  Keuken met schiereiland, bar en luxe apparatuur -

  Scarlett woont samen met haar man en twee jonge kinderen in Hoogerheide. Na hun verhuizing was het gelijk duidelijk dat er een nieuwe keuken moest komen. De oude keuken zat al 25 jaar in het huis en het was hoog tijd voor vernieuwing! De vraag was alleen nog: waar konden ze terecht? Scarlett vertelt: “We hebben in verschillende winkels gekeken, maar mijn schoonzus en schoonmoeder hadden allebei een keuken bij Superkeukens gekocht. Beiden waren ze erg tevreden! Dus vandaar dat wij ook besloten een afspraak te maken. Dat proces ging erg fijn. We gingen ons eerst oriënteren, na het vaststellen van de grote lijnen gingen we rekenen en daarna zijn we meer op de details ingegaan.”

 • “We hebben een op maat gemaakte keuken die helemaal bij ons past!”

  Vrolijke en unieke paarse keuken met koperen details -

  In november 2021 kreeg familie Schroor de sleutel van hun nieuwe jaren ’30 woning in Siegerswoude. Deze woning was sinds de jaren ’70 in de tijd stil blijven staan. Hoog tijd voor vernieuwing dus! Mindy Schroor vertelt over hun ervaring met Superkeukens en hoe deze vrolijke en zeer unieke keuken tot stand is gekomen.

 • “Ik denk dat ik nu 6 á 7 meter aan werkblad heb!”

  Lange blauwgrijze keuken met chique koperen details -

  Leo Procee woont samen met zijn zoon in Zwolle. Toen zij op een gegeven moment hoofdpijn kregen van hun oude keuken (letterlijk, want ze stootten steeds hun hoofd aan de oude afzuigkap), begonnen ze samen de zoektocht naar een nieuwe keuken. En die werd niet alleen fijner voor het hoofd, maar ook voor het oog!

 • “Nu is mijn droomkeuken werkelijkheid geworden!”

  Bijzondere rode keuken met veel opbergruimte -

  Toen Hans en Ellie Francke hun oude huis verkochten om in een nieuwbouwwoning in Kortgene te gaan wonen, was Esther aspirant-koper. Hoewel Esther uiteindelijk niet degene was die het huis kocht, haalden Hans en Ellie wel iets anders uit hun ontmoeting: een prachtige nieuwe keuken! Esther werkte namelijk bij Superkeukens Middelburg, waar Hans en Ellie uiteindelijk geslaagd zijn voor, zoals ze zelf zeggen, hun droomkeuken. Ellie vertelt over hun ervaring.

 • “De juiste keukenapparatuur maakt het verschil”

  Moderne keuken met een chique finishing touch -

  Marja Doolaard woont in Hoogerheide met haar man. Samen besloten ze om een gedeeltelijke renovatie van de keuken te plannen. De aanschaf van een geheel nieuwe keuken leek in eerste instantie nog niet aan de orde. Maar, het verloop van dit keukenavontuur nam een onverwachte wending! Uiteindelijk werd de realisatie van een volledig nieuwe keuken werkelijkheid. Bij Superkeukens vond Marja de perfecte match: een moderne en elegante keuken in een prachtige blauwtint. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier.

 • “Met het oog op de toekomst kozen wij deze keuken!”

  Strak witte hoogglans keuken met zithoek -

  Ton en Trudie Waegemakers wonen al 18 jaar in hun huis in Leusden en hadden een keuken die destijds nog door Ton zelf was geplaatst. Hoewel er niets mis was met de oude keuken, besloten ze toch dat het tijd was voor een nieuwe keuken. Maar aangezien Ton inmiddels de bescheiden pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, ging Ton deze keuken niet meer zelf plaatsen. Wat hij wel met veel plezier deed, was samen met Trudie de nieuwe keuken ontwerpen en uitzoeken. Een droomkeuken in Leusden: Ton en Trudie Waegemakers vertellen.

 • “Volg je gevoel! Ook al lijkt het een gewaagde keuze”

  Chique eilandkeuken met veel opbergruimte -

  Maaike woont met haar man Patrick en hun twee kinderen in Velsen. Toen ze verhuisden naar een nieuwe woning, werd álles gestript. De oude eikenhouten keuken was nodig toe aan een update en werd eruit gesloopt om plaats te maken voor een chique moderne eilandkeuken. Maaike vertelt je er meer over in dit klantverhaal. Lees nu verder!

 • “De keuken is een verlengstuk van ons werk”

  Lichte keuken in eikenhout met stoer composiet werkblad -

  De zussen Annika en Pauline Weuring van het foodplatform 'Uit Paulines Keuken’ bedenken samen de leukste recepten waarmee je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet. Sinds 2010 hebben ze een enorme groei doorgemaakt naar een community waar meer dan een miljoen(!) foodlovers geïnspireerd worden met makkelijke en snelle recepten. Krijg nu een exclusief kijkje ín de keuken van Pauline en Annika!

 • “Alles in onze keuken past goed bij elkaar. Het vormt écht een eenheid.”

  Een strakke en lichte eilandkeuken met betonlook -

  Toen Carola en haar man Martijn met hun twee kinderen verhuisden naar een nieuwe woning in Beneden-Leeuwen, moest het één en ander gerenoveerd worden. Onder andere de keuken. Ze brachten een bezoek aan diverse keukenzaken. Bij Superkeukens hadden ze direct een goed gevoel. “We werden erg vriendelijk ontvangen en ze hebben ongelooflijk veel keuze en mogelijkheden. De ideale combinatie als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.”

 • "Superkeukens denkt écht met je mee. Een verademing tegenover alle andere keukenzaken!"

  Matgrijze keuken met eikenhouten werkblad en schiereiland -

  Carla en John Hoogstraten wonen in Nieuwegein. Toen ze vorig jaar verhuisden naar de nieuwe woning moest alles gestript worden. Ook de keuken. Volop ruimte voor nieuwe ideeën dus! Bij Superkeukens slaagden ze. “Superkeukens denkt écht met je mee. Een verademing tegenover alle andere keukenzaken.” Carla vertelt je over het aankoopproces en de nieuwe keuken.

 • “De ledverlichting in de greeplijst is een echte eyecatcher!”

  Strakke keuken in champagne eiken met zwarte accenten -

  Eelco Riethorst woont samen met vriendin Rifka en hun kinderen Mink en Lotte in Zeist. Vorig jaar was het tijd voor een nieuwe keuken. De oude keuken was verouderd en toe aan een update. Bij Superkeukens slaagden ze bijna direct. En met een paar slimme tweaks en wat handigheidjes van keukenadviseur Godard, is er een prachtige keuken samengesteld. Eelco vertelt je in dit klantverhaal meer over de totstandkoming van de nieuwe keuken.

 • “We zitten regelmatig met het gezin aan de keukenbar”

  We zitten regelmatig met het gezin aan de keukenbar -

  Anne-Marie van de Haterd woont met haar partner en twee kinderen in Heesch. De keuken was nog maar acht jaar oud en zag er nog prima uit, maar toen ze het huis volledig gingen verbouwen kwam er aan de voorkant van het huis plek voor een grotere keuken. Ze besloten een nieuwe keuken te kopen bij Superkeukens. Anne-Marie vertelt er meer over!

 • “Wij vonden een ruimtelijke keuken met genoeg werk- en opbergruimte een absolute must!”

  Wij vonden een ruimtelijke keuken met genoeg werk- en opbergruimte een absolute must! -

  Denise en haar man Dirk wonen met hun twee kinderen in een prachtige woonboerderij in Diemen. De oude keuken was na 15 jaar hoognodig aan vervanging toe. Hier en daar begonnen al een aantal kastjes door te hangen. Hét startsein om een nieuwe keuken te kopen. Het stel besloot naar Superkeukens Almere te gaan.

 • “Bij Superkeukens krijg je de juiste aandacht en denken ze echt met je mee"

  Alles in onze keuken klopt tot in de kleinste details -

  Samen met zijn vrouw en hond, woont Paul van der Span in Soesterberg. Paul en zijn vrouw vonden het tijd om de gehele benedenverdieping onder handen te nemen en daar hoort natuurlijk ook de keuken bij. Terwijl alles eruit werd gehaald, moest ook de nieuwe keuken ontworpen worden. Paul en zijn vrouw bezochten Superkeukens Veenendaal en werden geholpen door keukenadviseurs Vincent en Mike. Lees hier hoe de nieuwe keuken werd gerealiseerd.

 • Een kleine donkere keuken met houten details en een barretje

  De adviseurs van Superkeukens zijn kunstenaars die in elke ruimte een oplossing zien -

  Samen met haar vriend, twee konijnen en een vogel, woont Linda in Utrecht. Na jaren gehuurd te hebben, vonden zij het tijd om te kijken naar een koopwoning. In augustus 2021 vonden ze een huis waarbij één ding zeker was: er moest een nieuwe keuken in. Wie die keuken ging ontwerpen was voor Linda geen vraag. De partner van een goede vriendin, Ronald Hoornweg, is namelijk filiaalhouder van Superkeukens in Oldenzaal. “Er was geen betere optie dan dat hij mijn keuken ging ontwerpen.” Lees hier hoe de nieuwe keuken tot stand kwam.

 • Een hippe zwarte keuken met marmerlook werkblad

  Het was de allereerste keer dat ik een keuken kocht. Dan komt er enorm veel op je af. -

  Nick Wickerhoff woont in een nieuwbouwappartement in Arnhem centrum. Een uitdagend project, want werkelijk alles is nieuw. Zo ook de keuken. Bij het optimaal benutten van de beperkte keukenruimte in een appartement kon Nick deskundige hulp goed gebruiken. Die hulp vond hij bij Superkeukens.

 • Een eikenhouten keuken hoeft écht niet ouderwets te zijn!

  Stijlvolle, moderne eilandkeuken in donker eikenhout met keramiek werkblad -

  Rian Vingerhoets woont met haar man Peter en dochters Anouk en Karley in Zeewolde. Na 27 jaar, was het toch echt tijd voor een nieuwe keuken. Waar ze die nieuwe keuken ging aanschaffen, was geen moeilijke vraag. Rian werkt namelijk bij Superkeukens Almere. En door haar werkervaring in de keukenwereld wist ze precies wat ze wilde. Lees hier hoe haar nieuwe keuken tot stand kwam.

 • Superkeukens heeft alles tot in de puntjes geregeld

  Een sfeervolle keuken in een lichtroze tint -

  De Familie van Polanen is vaste gast op camping De Horizon in Oude Ade. Ze wonen de helft van het jaar op de camping. Daarom hebben ze vorig jaar een nieuw chalet gekocht. Het chalet moest worden voorzien van een nieuwe keuken, maar in het assortiment van de chaletbouwer konden ze niets vinden wat aansprak. Op naar Superkeukens! Richard vertelt je er alles over. Lees hier zijn ervaring!

 • “Ik ben een liefhebber van koken en daar heb ik nu alle ruimte voor!”

  Two-toned keuken met veel werk- en opbergruimte -

  Henrieke woont samen met haar man en twee dochters in Soesterberg. De keuken die oorspronkelijk in de woning zat, was nou niet bepaald hun smaak. Een nieuwe keuken zou er komen! Maar Henrieke wachtte tot het juiste moment, want als ze een nieuwe keuken zou kopen, ging ze het wél gelijk goed doen, met alles erop en eraan! In het voorjaar van 2021 was het dan eindelijk zover. Henrieke vertelt je er meer over.

 • “Heel blij met onze keuken en bijpassende kastenwand!”

  Een keuken in twee kleurstellingen en grote kastenwand -

  Tak Cheung woont met zijn vrouw Leontien in Woerden. Tak werkt als planner voor een aantal vestigingen van Superkeukens. Toen het stel een nieuwe keuken wilde, was de keuze voor Superkeukens snel gemaakt. In dit interview vertelt hij hoe de nieuwe, prachtige (!) keuken tot stand is gekomen. Lees gauw verder!

 • “Het is precies geworden zoals we wilden”

  Zwarte keuken met gouden details -

  Een uitgebreide oriëntatie op social media inspireerde Mark en Annemarie Simons uit Oss tot deze prachtige strakke zwarte keuken met gouden accenten. Naast de keuken is er een bar in de mancave gerealiseerd in dezelfde stijl, om het plaatje compleet te maken. 
   

 • Heel blij met gezellige keukenruimte!

  Eilandkeuken met witte matte fronten en handgrepen -

  Maaike woont met haar vriend en haar twee zoons in een jaren 30-woning in Breda. De keukenruimte is onlangs vernieuwd en uitgerust met een prachtige eilandkeuken. Maaike: “Ik ben heel blij met de keuken. Hij is gezellig en we zijn er vaak te vinden. We staan tegenwoordig zelfs met vrienden te borrelen in de keuken!”

 • “Alleen maar lof voor Superkeukens Arkel”

  Greeploze keuken in eikenhout -

  Maak kennis met Roelof en José Rustenhoven. Het echtpaar woont in een tussenwoning in Herwijnen (Betuwe). De keuken in de woning is vorig jaar vernieuwd en het resultaat mag er zeker zijn! Roelof en José zijn ontzettend blij met de keuken én de hulp van Superkeukens Arkel. 

 • “De twee ovens zijn superhandig”

  Strakke zwarte eilandkeuken -

  Als je je huis compleet gaat verbouwen, is het lastig in te schatten of dat kookeiland dat je zo graag wilt, eigenlijk wel in de ruimte past. Dankzij de 3D-presentatie die Superkeukens maakte voor Mike en Noëlle uit Dordrecht hakten ze de knoop door: het eiland kwam er! 

 • “Ik heb het plezier in koken hervonden!”

  Sfeervolle matzwarte keuken in eeuwenoude boerderij -

  Christel Veeling woont in een 250 jaar oude boerderij in Herwijnen, Gelderland. De woning is voorzien van een matzwarte kookeilandkeuken van Superkeukens Arkel. Christel is ontzettend blij met de nieuwe keuken: “Ik kan mij de hele dag verheugen om ’s avonds eten te koken. Ik heb het plezier in koken hervonden!”

 • “Blij met het overzicht en het gemak”

  U-keuken in lichtgroen en zwart -

  Een grote keuken met een niet-standaard U-opstelling ontwerpen: dat is nog best lastig. Via een vriendin kwam de familie Jochems uit Giessenburg op het idee om eens bij Superkeukens in Arkel langs te lopen. “Daar zijn we enorm goed geholpen om onze perfecte keuken samen te stellen!”

 • “De keuken is een echte eyecatcher!”

  Two tone leefkeuken met innovatieve apparatuur -

  Ellen Moonen woont met vriend Benjamin Dekker en kat James in de Brabantse plaats Riel. De woning van het stel is volledig verbouwd en is uitgerust met een keuken van Superkeukens. Benjamin heeft de beeldschone keuken zelf ontworpen, want hij is manager bij Superkeukens Tilburg en Breda! Lees er hier meer over.

 • "Hartstikke blij met onze nieuwe keuken!"

  Modern-klassieke keuken met kookeiland -

  De keuken van Mirjam Klijmij is onlangs volledig gemoderniseerd. De witte L-vormige keuken is omgeturnd tot een lavazwarte keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een wijnkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ruime koelkast en oven met stoom-/sous-vide functie. Mirjam vertelt er meer over!

 • "Onze keuken van Superkeukens is fantastisch!"

  Witte hoogglans keuken met donkergrijs werkblad -

  Isabel Martijn-Nederstigt is de trotse bezitter van een prachtige hoogglans keuken. Ze is niet alleen heel blij met de keuken, maar vooral met de service van Superkeukens Almere. “Bij Superkeukens werd ik heel vriendelijk geholpen. De medewerkers waren niet opdringerig en ik hoefde niet over de prijs te onderhandelen.” Lees hier het hele verhaal.

 • “We dachten dat onze keuken veel duurder zou worden”

  Stylish met drie ovens -

  “Zoeken jullie een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Superkeukens kijken!” Een tip van de achterburen bracht Dennis en Manon Langerak uit Nieuwegein naar de Superkeukens-vestiging in Utrecht. Een schot in de roos. “We hebben binnen anderhalf uur onze hele keuken uitgezocht en ingedeeld.”

 • Unieke combinatie van materialen

  Eiland in karakteristieke ruimte -

  In een uniek huis als dit is het creëren van de ideale keuken nog niet zo eenvoudig. Na diverse bezoeken aan keukenwinkels kwamen de bewoners terecht bij Superkeukens in Beuningen. “En daar hebben ze goed met ons meegedacht, zodat we uiteindelijk de perfecte keuken hebben ontworpen.”

 • "Van iedereen die binnenkomt, krijgen we complimenten"

  Blauwe keuken als blikvanger -

  Een keuken koop je niet ieder jaar. Daarom is het zo belangrijk om een goed advies te krijgen van iemand die met je meedenkt. Monique Schuiling uit Enschede is blij dat zij en haar man bij Superkeukens Oldenzaal binnenstapten. “Dankzij Elke van Superkeukens hebben we nu de keuken van onze dromen!”

 • "Iets aan laten passen was geen enkel probleem"

  Sfeervolle keuken met zwarte accenten -

  Toen Nick en Lotte Schuiling uit Enschede hun woning gingen verbouwen, bezochten ze diverse keukenzaken. Uiteindelijk kozen ze voor Superkeukens. “Geen vraag was teveel en iets aan laten passen was ook geen probleem. Dankzij Superkeukens Oldenzaal hebben we nu een keuken waar we elke dag weer van genieten.”

 • "Handigheidjes slim verwerkt in onze mooie keuken"

  Strakke witte keuken -

  Mijke Duijnisveld en haar gezin wonen in Oldenzaal. “Daarom was het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend om bij Superkeukens in Oldenzaal langs te gaan. We waren ook al in Duitsland geweest en daar hadden we wel wat inspiratie opgedaan, maar uiteindelijk vonden we bij Superkeukens precies wat we wilden."

 • “Je krijgt echt waar voor je geld”

  Hoogglans keuken in de kleur kristalwit -

  Sinds 2018 wonen Milou Hubers, haar vriend Danny Visser en hun hond Dino in een droomhuis in Hilversum. In een interview vertelt Milou over hun zoektocht naar een nieuwe droomkeuken. Deze vonden ze bij Superkeukens.

 • “De keuken is ruim, beschikt over veel opbergruimte en hij ziet er supertof uit!"

  Donkerblauwe keuken van 5 bij 2,5 meter lang -

  Sinds kort beschikt familie Hoekstra uit Arkel over een prachtige keuken. Het gezin heeft bij Superkeukens Arkel een unieke keuken samengesteld: de L-vormige keuken is maar liefst 5 bij 2,5 meter lang en voorzien van een donkerblauwe, kobaltachtige kleur. Adri Hoekstra vertelt hoe deze bijzondere keuken tot stand is gekomen. 

 • "Dankzij het goede advies hebben we de juiste keuzes kunnen maken"

  Two-tone keuken -

  Tijdens een bezoek aan Villa Arena zag de familie Van Maldegem uit Amsterdam een mooie keuken staan in de showroom van Superkeukens. Ook al waren er concrete plannen om de keuken te gaan verbouwen, eigenlijk waren ze die dag niet specifiek op zoek naar een keuken. Maar de werkwijze en het assortiment van Superkeukens pasten precies bij hun wensen. Een paar uur later stonden ze dus weer buiten – een prettige ervaring én een keuken rijker. 

 • “Een echte blikvanger in onze woning”

  Ruime keuken met handig eiland -

  Een keuken kopen voor een nieuwbouwhuis is best lastig. Je hebt de ruimte immers nog nooit gezien en je moet afgaan op de bouwtekeningen. Frans Visser en Ellen Hemmelder uit Purmerend waren daarom erg blij met Patrick van de Superkeukens-vestiging in Villa Arena. 

 • “Het idee voor de lades is ter plekke ontstaan”

  Veel opbergruimte zónder bovenkastjes -

  Waar moet je beginnen bij het uitzoeken van een keuken? De familie Van den Bos uit Baarn kreeg van de interieurarchitect het advies om eens bij Superkeukens in Utrecht te gaan kijken. “En dat is ons prima bevallen.”

 • “Ik ben opeens veel in de keuken te vinden!”

  Matzwarte keuken met klassieke paneeldeuren en industriële handgrepen -

  Caya Kraak uit Purmerend wilde een industriële keuken en deze vond ze bij Superkeukens Amsterdam. De nieuwe matzwarte keuken met schiereiland zorgt voor urenlang kookplezier. Caya: “Ik ben opeens veel in de keuken te vinden. Ik probeer er nieuwe gerechten uit en ik kook regelmatig voor vrienden en familie!”

 • "Heel blij met ons kookeiland!"

  Licht en ruimte in de keuken -

  Een eilandkeuken, of juist niet? Dat was de vraag die de familie Van Ditmarsch uit Houten zich stelde, toen de zestien jaar oude keuken aan vervanging toe was. Samen met een interieurstylist werd een ontwerp gemaakt waarin een glazen wand voor extra licht zorgt en de slimme plaatsing van de eilandkeuken een ruimtelijk effect geeft. 
   

 • “Het ontwerp was goed en precies zoals ik wilde”

  Leemkleurige keuken met praktische indeling -

  Maak kennis met Frank en Conny de Jonge uit Zwolle. Het echtpaar wilde afscheid nemen van hun voormalige T-vormige keuken in kersenhoutkleur. Bij Superkeukens Zwolle werden ze geholpen door verkoopster Kelly. Samen met Kelly hebben ze een nieuwe droomkeuken gerealiseerd! 

 • “We vonden onze keuken in het inspiratieboek van Superkeukens!”

  Satijnblauwe eilandkeuken met landelijke elementen -

  Peter en Marleen Theeuwen wonen met hun drie jongvolwassen kinderen in een vrijstaande woning in America. De woning heeft een landelijk karakter, en dit wilden ze graag doorvoeren in de keuken. Bij Superkeukens Horst ontwierpen ze hun satijnblauwe eilandkeuken. Marleen Theeuwen vertelt er meer over.

 • “Wij krijgen veel complimenten op onze keuken”

  Taupekleurige hoogglans keuken met technische innovaties -

  Barry heeft onlangs een nieuwe keuken bij Superkeukens aangeschaft. Barry heeft zelf veel verstand van keukens en dankzij deze voorkennis heeft zijn gezin nu een oogverblindende keuken die van alle gemakken is voorzien!

 • “Ongelooflijk blij met keuken en bijkeuken!”

  Hoogglans keuken met bijpassende bijkeuken -

  Barbara Vonk woont met haar man en twee kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in Den Bosch. De keuken van het gezin was aan vervanging toe, want hij was bijna dertig jaar oud. Adviseur Roland van Superkeukens Den Bosch hielp het gezin aan een nieuwe, prachtige keuken! 

 • “We waren er al snel uit dat dit onze keuken zou worden!”

  Tijdloze keuken met houten accenten -

  Bij een compleet verbouwd huis hoort een nieuwe keuken, dus gingen Daniëlle en Marcel Bakker uit Enschede langs bij een keukenzaak in de buurt. Daar schrokken ze nogal van de prijs. Op aanraden van de buren gingen ze naar Superkeukens in Oldenzaal. “En toen waren we er binnen een uur al uit dat dit onze nieuwe keuken zou gaan worden!”

 • “We hebben veel gepuzzeld en gemeten, maar nu is het ook perfect”

  Praktische keuken met eiland -

  Hans en Petra ter Horst hebben hun nieuwbouwwoning helemaal zelf ontworpen, samen met hun architect. Het huis staat middenin de natuur en vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken hebben ze samen met Elke van Superkeukens Oldenzaal ontworpen. “We hadden meteen een klik met haar. We zijn ook bij een andere keukenzaak gaan kijken, maar zodra we bij Superkeukens waren geweest, wisten we zeker dat we hier onze nieuwe keuken zouden kopen.”

 • “We hadden van tevoren al precies bedacht hoe de keuken moest worden”

  Praktisch en tijdloos -

  Toen de familie Franken uit Tricht een keuken zocht voor de nieuwe uitbouw, bezochten ze een aantal keukenwinkels in de buurt. Anton Franken: “We keken daarbij vooral naar wat het assortiment was en hoe het zat met de prijs, maar ook naar hoe we als klant werden behandeld en welk gevoel we daarbij kregen. Bij twee keukenwinkels werden we helemaal niet aangesproken. Weer een andere keukenzaak was juist heel opdringerig. Bij Superkeukens in Tiel ging het heel prettig. Er werd ons gevraagd of we een rondleiding wilden, en als we vragen hadden, konden we die altijd stellen. Dat gaf ons meteen een goed gevoel over Superkeukens.”

 • “Vooral de stoomoven is een aanwinst!”

  Strakke keuken met handige apparatuur -

  Een keuken uitzoeken voor een nieuwbouwhuis is altijd spannend, want je weet nog niet hoe de ruimte er in het echt uit gaat zien. De familie Taconis uit Almere had daarom veel aan de adviezen van Superkeukens Almere. Het resultaat? Een keuken waarin het hele gezin zich thuis voelt!

 • ‘Wij gaan hier samen oud worden”

  Industriële grijze keuken met kookeiland -

  Ruim een jaar geleden trokken Henk en Monique Rikkers uit Arkel in hun nieuwe huis. Eén ding was zeker, die keuken, die gingen ze eens aanpakken! Meer werkruimte, meer opslag, meer gemak. Dat is wat Henk en Monique voor ogen hadden.

 • “De kwaliteit van onze keuken is echt top!”

  Tijdloos en neutraal -

  De keuken van Karin en Edwin van Ammers uit Leusden was twintig jaar oud en dringend aan vervanging toe. “De folie van de kastjes liet los en hij oogde gedateerd. Omdat we toch al verbouwingsplannen hadden voor de hele benedenverdieping – we wilden vloerverwarming aanleggen en nieuwe vloertegels plaatsen – hebben we besloten om de keuken ook meteen mee te pakken. Zo kwamen we bij Superkeukens terecht,” vertelt Karin. 

 • “We hebben de perfecte keuken met bijkeuken samengesteld”

  Luxe keuken met topapparatuur -

  Ellen en Harold Coppens uit Uden zijn dol op koken. Zeg maar gerust: gevorderde hobbykoks. “Dus toen we gingen verhuizen, hadden we een ruim budget voor de keuken opzij gezet. We zijn bij diverse keukenzaken geweest, met name uit het hoogste marktsegment, maar daar voelden we ons niet echt serieus genomen. Toen zijn we toch eens bij Superkeukens binnengelopen en daar hadden we meteen een klik met onze verkoopadviseur. We zijn vervolgens heel goed geholpen om onze perfecte keuken samen te stellen.” 

 • “De keuze voor Superkeukens was snel gemaakt”

  Van T naar L-vormige opstelling -

  Waarom verder zoeken wanneer je goed geadviseerd wordt, een persoonlijke klik voelt, de prijzen scherp zijn en je ook nog eens de keuken van je dromen vindt?! Dat dachten Peter en Wilke van den Eventuin ook toen ze begin 2020 Superkeukens Utrecht binnenstapten. “Als het goed voelt, voelt het goed. Bij Superkeukens voelde het vertrouwd en dat maakte de keuze voor ons zo gemakkelijk.”

 • “In slechts één middag hebben wij onze droomkeuken ontworpen!”

  U-vormige keuken in twee kleurstellingen (én met extra hoog werkblad) -

  Willy en Jelle Jutte wilden een nieuwe keuken. Ze brachten een bezoek aan Superkeukens Amersfoort. Willy: “Keukenadviseur Sjoerd snapte gelijk wat wij wilden en heeft dit éxact zo vertaald naar een keukenontwerp. We hebben een U-vormige keuken in twee kleurstellingen: de keuken heeft matwitte keukenfronten, gecombineerd met eikenhout fineer. Echt prachtig!” Meer weten? Lees het volledige klantverhaal!

 • “Zelfs de kapstok komt van Superkeukens!”

  Strakke eilandkeuken met zwart eikenfineer -

  Toen Nikita en haar man Joeri een nieuw huis kochten in Nijverdal, moest álles aangepakt worden. Onder andere de keuken.  Ze brachten een bezoek aan Superkeukens Zwolle. Nikita: “Keukenadviseur Ricardo dacht met ons mee en wist gelijk onze stijl en smaak te achterhalen. Dat was zó fijn! We hebben gekozen voor een open keuken met kastenwand. Modern, strak en stijlvol door de combinatie van het zwarte eikenhout fineer en het composieten werkblad. We zijn er ontzettend blij mee!” Meer weten? Lees hier het volledige klantverhaal.

 • “We zijn blij met onze praktische keuken”

  Donkerblauwe keuken met kookeiland -

  Bij een splinternieuw appartement hoort ook een nieuwe keuken. Dankzij Superkeukens hebben Ton en Trudy Reuzer uit Zaltbommel nu een prachtige keuken die vol zit met handigheidjes. 

 • “Het is héél fijn thuiskomen in deze keuken!”

  Stijlvolle (schier)eilandkeuken in matzwart en diepbruine tinten -

  Bij een nieuw huis hoort een nieuwe keuken. Toen Bas van Middelaar en zijn vriendin Jacky Wessels in december 2020 een nieuw huis in Hoogland kochten, was er werk aan de winkel. Begin 2021 ontvingen ze de sleutel en dit was tevens het startsein van de verbouwing én het oriëntatieproces van een nieuwe keuken. Deze keuken creëerden ze samen met een binnenhuisarchitect en keukenadviseur Romano van Superkeukens Amersfoort. Hoe dat in zijn werk ging? Bas en Jacky vertellen je er graag meer over!

 • “In slechts één ochtend hebben we de keuken ontworpen!”

  Ruime hoekkeuken in hoogglans wit -

  “Ik had niet gedacht dat wij zo’n mooie, complete keuken konden kopen voor het beschikbare budget. Alles zit erin wat we erin wilden hebben!” Aan het woord is Els de Haan. Onlangs kocht ze samen met haar man Jaap een nieuwe keuken bij Superkeukens Zoeterwoude. Naar eigen zeggen is het een ‘Superkeuken’. Lees meer!

 • “In de keuken heb ik een eigen koffiecorner gecreëerd”

  Luxe keuken in warme blauwe tint -

  Filia woont met man Elles en zoon Ireton in Almere. Het gezin is anderhalf jaar geleden verhuisd naar een herenhuis. In hun vorige woning hadden ze een keuken die basic en puur functioneel was. In de nieuwe woning wilde Filia eigenlijk een adembenemende, luxe keuken met alles erop en eraan. Die heeft ze gekregen! Filia vertelt er meer over.

 • “Onze keuken is écht het middelpunt van de woning geworden!”

  Sfeervolle eilandkeuken in matzwart met houten details -

  Sharon woont met haar vriend Jermaine in Heinkenszand. In januari trokken ze in hun nieuwe woning, waar ze ruim een jaar eerder de koopovereenkomst van tekenden. De benedenverdieping verbouwden ze volledig, en een nieuwe keuken mocht daar zeker niet ontbreken. De wens? Een keuken die letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de woning zou worden. En dat is gelukt! Sharon vertelt je er meer over!

 • “Ze doen nét dat stapje extra om met je mee te denken”

  Warme stijlvolle keuken met houtlook fronten -

  Maikel Lindsen woont met zijn vrouw Anja en zoon in Tiel. De oude keuken was gedateerd. Na 15 jaar waren de gebruikssporen goed zichtbaar en had ook de keukenapparatuur zijn beste tijd gehad. Hoog tijd om een nieuwe keuken uit te zoeken! Na diverse bezoeken aan verschillende keukenzaken kwamen ze terecht bij Superkeukens in Tiel. Lees hier hun ervaring.