De keuken van
Monique Schuiling

  • Blauwe keuken
  • Kookplaat met geïntegreerde afzuiging
  • Toplaminaat aanrecht

Blauwe keuken als blikvanger

"Van iedereen die binnenkomt, krijgen we complimenten"

Een keuken koop je niet ieder jaar. Daarom is het zo belangrijk om een goed advies te krijgen van iemand die met je meedenkt. Monique Schuiling uit Enschede is blij dat zij en haar man bij Superkeukens Oldenzaal binnenstapten. “Dankzij Elke van Superkeukens hebben we nu de keuken van onze dromen!”

Keuken afmetingen

Maten zoals opgesteld

180 cm + 275 cm x 1875 cm

Blauwe keuken

Dat ze een blauwe keuken wilde, stond voor Monique als een paal boven water. “Dus dan ga je rondkijken bij verschillende keukenzaken. Ik kwam er al snel achter dat de aanbiedingen die veel keukenzaken in hun folders hebben staan, gewoon een wassen neus zijn en dat je uiteindelijk alsnog veel geld kwijt bent en moet onderhandelen. Ook in Duitsland, niet zo ver hier vandaan, konden we niet vinden wat we zochten. Ze hadden nét de perfecte kleur blauw niet. Toen dachten we: laten we eens bij Superkeukens binnenstappen. Heel eerlijk: ik zag in de showroom veel mooie opstellingen maar niet meteen mijn droomkeuken. Maar mijn twijfel verdween als sneeuw voor de zon toen we eenmaal in gesprek kwamen met Elke, onze adviseur, en we onze droomkeuken werkelijkheid zagen worden.”

Goed advies

Over het advies van Superkeukens kan Monique kort zijn. “Dat was fantastisch. We zijn zó goed geholpen. Het is dat je niet ieder jaar een keuken kan kopen, anders ging ik ieder jaar terug naar Superkeukens, zo fijn vond ik de manier waarop ze met ons meedachten. Een voorbeeld: toen Ronald van Superkeukens bij ons thuis kwam om de keuken in te meten, gaf hij als tip mee dat de kastjes best tien centimeter dieper zouden kunnen worden. Daarvoor hadden wij voldoende ruimte in de keuken en het gaf ook meer werk- en opbergruimte. Zelf hadden we daar nog niet bij stilgestaan, maar het was een geweldig idee van Ronald.”

3D-presentatie

Na afloop van het adviesgesprek kreeg Monique een 3D-presentatie gemaild van haar nieuwe keuken. “Dat was zo gaaf! Het was gewoon alsof je echt al in je nieuwe keuken stond. Ik heb hem er later nog eens bij gepakt toen de keuken eenmaal geïnstalleerd was en de presentatie klopte precies met hoe het uiteindelijk is geworden. Heel leuk om op die manier al te kunnen zien hoe je keuken wordt.”

Apparatuur

Eén ding wist Monique zeker: ze wilde een kokendwaterkraan in de keuken. “We zijn zo blij met die beslissing. Als hij morgen kapot gaat, komt er meteen een nieuwe. En dat we hebben gekozen voor een kookplaat met ingebouwde afzuiging was ook een goede zet. We hebben een huis met lage plafonds en aan een normale afzuigkap stoot je dan al snel je hoofd. Dit is de perfecte oplossing voor ons.”  

Elke dag weer tevreden

De plaatsing van de keuken verliep perfect. “Het waren vriendelijke mensen die alles hebben geïnstalleerd en alles werkte meteen zoals het hoorde. De balk met daaraan de lampen én de planken voor achter de kookplaat heeft mijn man zelf gemaakt. Wij vonden dat wel een leuk alternatief voor een spatwand van tegeltjes.” De keuken is anderhalf jaar geleden geplaatst en Monique en haar man zijn nog altijd zeer tevreden met hun aankoop. “Elke ochtend als ik naar beneden kom, denk ik weer: och, wat is-ie mooi! En dat horen we ook van iedereen die hier binnenkomt. We krijgen er vaak complimenten over. Ja, we zijn nog steeds heel blij met onze keuken. En we zouden Superkeukens aan iedereen aanraden!”

Niets was teveel

We zijn door Superkeukens Oldenzaal zó goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken en het plaatsen ervan. Ze dachten echt met ons mee en niets was teveel. Onze keuken ziet er fantastisch uit en we krijgen er veel complimenten over. Elke dag weer genieten we van onze mooie keuken en zijn we blij met onze keuze voor Superkeukens.

De beoordeling van
Monique Schuiling

10

