De keuken van
De keuken van Melvin

  • Luxe mosgroene keuken
  • Ingebouwde wasmachine en cv-ketel
  • Keramieken werkblad met marmerlook
  • Praktisch en stijlvol
  • Wijnklimaatkast

Keuken met ingebouwde wasmachine, cv-ketel en luxe apparatuur

“Het ideaalplaatje dat ik vooraf in mijn hoofd had is gelukt.”

Melvin woont in een kleine, maar fijne woning in Arnhem. De woning had een afgesloten eetkamer en keuken, waarbij veel lichtinval werd geblokkeerd. Dat vroeg om verandering! Onder Melvin's mantra "alles in één keer goed doen" vond hij de ideale partner in Superkeukens dankzij een connectie via zijn sportschool. Het resultaat werd een keuken die praktisch én stijlvol is, met luxueuze details en een handige ingebouwde cv-ketel en wasmachine.

 

De persoonlijke aanpak van de Superkeukens keukenadviseur

Het oriëntatieproces begon met een bezoek aan de showroom, waar Melvin zijn wensen deelde met keukenadviseur Marc. “Ik vind Marc een hele fijne keukenadviseur. Zijn aanpak is persoonlijk en hij voelt niet aan als een typische ‘verkoper’. Dat gevoel had ik bij een andere keukenzaak wel.” Destijds heeft Melvin een interieurontwerper ingeschakeld die hem wat leuke ideeën heeft gegeven. Zo ontstond het idee van een groene kastenwand. “Met Marc kon ik goed sparren over ideeën en oplossingen voor de keuken. Hij heeft een 3D-tekening gemaakt van de keuken en zo kwam het ontwerp steeds meer tot leven.”

Slimme ruimtebesparing: de verborgen wasmachine en cv-ketel

Het echte hoogtepunt van de keuken is de inbouw van de wasmachine en de cv-ketel achter een kast: een slimme oplossing die extra ruimte creëert. "Dat is echt ideaal," zegt Melvin. “Ik heb een appartement van 80 m2. Het scheelt heel veel dat deze apparatuur is weggewerkt in de keuken. Op het oog geeft dit een ruimteverschil van zo’n 20 m2 in vergelijking met de buren. Dit is een perfecte oplossing en ik ben er echt heel blij mee.”

Het ideaalplaatje is gelukt

Zelfs als je de kast open doet, zie je de cv-ketel nog niet omdat deze achter een deurtje is weggewerkt. “Het vereiste wel wat tijd en onderzoek," legt Melvin uit. “Bij plaatsing moesten er toch nog wat stukjes bijbesteld worden. Daar heeft wel wat tijd tussen gezeten, maar ondertussen was de keuken gelukkig operationeel. Het was het wachten waard! Het ideaalplaatje dat ik vooraf in mijn hoofd had is gelukt.”

Een chique, maar sfeervolle keuken

De keuken van Melvin is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hij koos voor een wijnklimaatkast, die de keuken een chique uitstraling geeft en perfect past bij zijn interieur. “De interieurontwerper die ik had ingeschakeld had een heel mooi lichtplan. Het licht van de wijnklimaatkast past hier perfect in en zorgt voor een heel sfeervol geheel.” Het keramieken aanrechtblad met een subtiele marmerlook voegt een vleugje luxe toe, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke sfeer van zijn huis. “Het witte aanrechtblad steekt heel mooi af tegen de groene muur. De keuken past prachtig in het natuurlijke kleurenpalet van het interieur.”

Een 9 voor de service

Hoewel de plaatsing van de keuken enkele hobbels kende waardeert Melvin de snelle respons van Superkeukens op zijn zorgen. "De service geef ik toch wel een 9," zegt hij. "Toen ik dit ter sprake bracht werd dit gelijk zonder discussie opgepakt en is het een en ander ook heel snel weer rechtgezet."

Nu de keuken in gebruik is, is Melvin meer dan tevreden. "De hele kamer is maximaal benut," zegt hij trots. "Alles is uit het zicht, en dat vind ik echt fijn." De inbouw wasmachine blijft een favoriet element en Melvin is blij met elke keuze die hij heeft gemaakt. "Echt perfect, niks op aan te merken," concludeert hij met een glimlach.

Gaat het bij jou ook kriebelen en wil je je keuken vernieuwen? Maak een afspraak en wij denken graag met je mee!