De keuken van
De keuken van Maikel en Anja Lindsen

  • Houtlook fronten
  • Composiet werkblad
  • Veel werk- en opbergruimte
  • Warme look en feel

Warme stijlvolle keuken met houtlook fronten

“Ze doen nét dat stapje extra om met je mee te denken”

Maikel Lindsen woont met zijn vrouw Anja en zoon in Tiel. De oude keuken was gedateerd. Na 15 jaar waren de gebruikssporen goed zichtbaar en had ook de keukenapparatuur zijn beste tijd gehad. Hoog tijd om een nieuwe keuken uit te zoeken! Na diverse bezoeken aan verschillende keukenzaken kwamen ze terecht bij Superkeukens in Tiel. Lees hier hun ervaring.

Prettig ontvangst

Maikel en Anja hebben een aantal keukenzaken bezocht om inspiratie op te doen. Hierdoor kregen ze een ruw beeld van hoe de keuken eruit moest komen te zien. “De andere keukenzaken konden niet bieden wat wij mooi vonden, Superkeukens wel.” Daarnaast was het ontvangst bij Superkeukens ook heel prettig. Keukenadviseur Demi gaf hele goede informatie en adviezen, en benaderde alles vanuit verschillende invalshoeken. “We kregen ook alle ruimte om te onderzoeken of Superkeukens de beste keuze voor ons was. Ze was totaal niet opdringerig. Dat waarderen wij heel erg.”

De ideale keukenindeling

Tijdens de ontwerpfase van de keuken hebben ze samen met Demi voornamelijk naar de indeling van de keuken gekeken. Door de uitbouw was er veel ruimte, maar dit moest wel handig ingedeeld worden. “Uiteindelijk hebben we voor een L-vormige keuken gekozen met aan de overkant een grote bijpassende kastenwand. Dit oogt heel ruimtelijk en is ook nog eens heel praktisch, want alles is binnen handbereik.”

Praktische keuzes

Op basis van de plannen, wensen, stijl en budget van Maikel en Anja gaf Demi advies over de kleur en het materiaal van de nieuwe keuken. “Anja is een échte kookliefhebber. Ze staat regelmatig en met veel plezier uitgebreid te koken. Het keukenblad moet daar wel tegen bestemd zijn. Gelukkig wist Demi direct een passend materiaal te vinden, namelijk composiet. Dit materiaal beschikt over een hoop goede producteigenschappen, waaronder krasvrijheid en waterdichtheid. Wij waren gelijk enthousiast: prachtig én praktisch!”

Warme en sfeervolle uitstraling

Maikel en Anja wilden een keuken met warme en sfeervolle uitstraling. Ze kozen daarom voor een zwarte composieten keukenblad en houtlook keukenfronten. De zwarte kleur heeft een luxe uitstraling en de houten elementen zorgen voor een warme en gezellige sfeer. “Het vormt de ultieme mix tussen modern en gezellig.” Aldus Maikel. “Het voelt als thuis.”

Het állernieuwste keukenapparatuur

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder functionele keukenapparatuur. Alleen het beste is goed genoeg. Demi begreep die boodschap en ging direct op zoek naar de beste keukenapparatuur. “Ze ging voor ons op zoek naar apparatuur dat nog niet op de markt was, maar binnenkort wel kwam. Ze deed nét dat stapje extra om ons te helpen.” De meeste apparatuur is van het Nederlandse merk Pelgrim. “Ik steun graag Nederlandse bedrijven. En daar bovenop kregen we ook nog eens acht jaar garantie. Dat biedt een stukje zekerheid.”

Afzuiging met een luxe design

In de oude keuken kookten Maikel en Anja nog op gas. Maar Maikel is druk bezig om het huis van het gas af te krijgen. “Dan is het vrij slordig als je een gaskookplaat hebt. Daarom beschikt onze nieuwe keuken over een inductiekookplaat.” Qua afzuiging hebben ze gekozen voor een diagonale wandafzuigkap met randafzuiging van Atag. Het is een vrij simpele afzuiging met een luxe design. “Daar hebben we bewust voor gekozen. Deze afzuiging is geschikt voor recirculatie, maar dat was voor ons geen optie. Wij hadden al een afvoerkanaal dat de lucht naar buiten afvoert.”

Dolgelukkig in de keuken

De levering verliep goed, alleen de vaatwasser had wat vertraging. Gelukkig is deze uiteindelijk geleverd en is alles netjes geplaatst. Maikel en Anja zijn erg tevreden met de nieuwe keuken van Superkeukens. “Mijn vrouw is dolgelukkig in de keuken. Het ziet er mooi uit en er is voldoende opbergruimte.” Ze hebben het hele proces van ontwerp tot plaatsing als enorm prettig ervaren. En voornamelijk over de adviseurs in de winkel zijn ze lovend. De hulp van Demi was uitstekend! “Zo wilden we heel graag een uitschuifbare Airfryer in de kastenwand, maar Superkeukens had dit nog niet. Demi heeft dit op basis van een foto helemaal nagebouwd. Dát is pas goede service!”