Showroomkeukens

Keukens voor een superprijs

Bij Superkeukens voegen we steeds nieuwe keukens toe aan onze collectie. Daarom wisselen we regelmatig de keukens die in onze showroom staan. De keukens die dan vervangen worden, kun jij vervolgens heel voordelig kopen. Inclusief alle apparatuur! Dat maakt een keuken van Superkeukens nóg betaalbaarder.

Complete showroomkeukens met extra veel voordeel
Bekijk hieronder het aanbod van voordelige showroomkeukens dat op dit moment te koop is en ontdek of jouw droomkeuken er tussen zit!
WIl je gelijk zien welke showroomkeukens er bij jou in de buurt worden aangeboden, bekijk deze dan hier per plaats. 

Inbouwvaatwassers en koelkasten met showroomkorting
Naast complete keukens hebben wij ook veel inbouwvaatwassers- en koelkasten met showroomkorting beschikbaar. Informeer bij de vestiging van jouw keuze naar het actuele aanbod.

 

Showroomkeukens

Voordelen showroomkeuken

Zoek jij een voordelige keuken? Bekijk dan onze tips voor het kopen van een goedkope keuken, of kies voor een showroomkeuken. Het kopen van een showroomkeuken heeft heel veel voordelen. Natuurlijk is er het financiële voordeel: voor een fractie van de prijs van een volledig nieuwe keuken heb je exact dezelfde keuken. Dat kan met name interessant zijn wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om binnen een paar jaar te verhuizen en je dus niet teveel meer aan een nieuwe keuken wilt uitgeven, maar de bestaande keuken wél echt nodig aan vervanging toe is. Het financiële voordeel is echter nog maar het begin. Want kiezen voor een showroomkeuken heeft nog veel meer pluspunten, waar je wellicht nog niet bij had stilgestaan! 

Korte levertijd showroomkeuken

Wanneer je een keuken bestelt bij Superkeukens of een andere keukenzaak, kent die keuken vaak een levertijd. Die kan in uitzonderlijke gevallen oplopen tot wel zestien weken. Wanneer je nú een nieuwe keuken nodig hebt vanwege een onverwachte verhuizing of bijvoorbeeld een calamiteit in huis, zoals brand, kun je wellicht niet zo lang wachten. En als je eenmaal uw droomkeuken hebt uitgezocht, heb je ook eigenlijk helemaal geen zin om lang te wachten: je wilt er zo snel mogelijk van genieten! Met een showroomkeuken is dat allemaal niet aan de orde. Je kunt hem ophalen op een afgesproken tijdstip en vervolgens kun je de keuken meteen in je eigen huis inbouwen. 

Showroomkeuken ophalen en vervoeren

Om een showroomkeuken te kunnen aanschaffen, is het wel belangrijk dat je zeker weet hoe groot de ruimte is waarin de keuken komt. Meet jouw keukenruimte dus heel precies op en controleer ook of de aansluitingen op de juiste plaats zitten – of verplaats deze, zodat de keuken in de juiste opstelling kan worden aangesloten. Je kunt zo precies bepalen of de showroomkeuken in jouw woning gaat passen. Heb je in je Superkeukens keukenwinkel de keuken bekeken en zou je hem dolgraag willen hebben? Dan betaal je daarvoor het bedrag dat op de site en in de showroom staat afgebeeld. Want net als voor onze reguliere keukenverkopen geldt ook hier: geen handjeklap, maar meteen de beste prijs. We maken met jou een afspraak voor het moment dat je de keuken bij ons komt ophalen, want het vervoer van uw nieuwe keuken verzorg je zelf. Vanaf dat moment is de keuken helemaal van jou en kun je genieten van je voordelige nieuwe showroomkeuken!

Kom langs voor jouw showroomkeuken

Deze afgeprijsde showroomkeukens verkeren in een prima staat en zijn volledig uitgerust met ongebruikte keukenapparatuur. Bovendien is de levertijd van de keuken veel korter dan gebruikelijk. Deze collectie wisselt regelmatig, dus hou onze website in de gaten. Heb je een keuken op het oog? Maak een afspraak met uw Superkeukens keukenwinkel en bekijk de keuken ter plekke. Dan staat jouw favoriete keuken misschien binnenkort wel in je woning!