Showroomkeukens voor een superprijs

Bij Superkeukens voegen we steeds nieuwe keukens toe aan onze collectie. Daarom wisselen we regelmatig de keukens die in onze showroom staan. De keukens die dan vervangen worden, kunt u vervolgens heel voordelig kopen. Inclusief alle apparatuur! Dat maakt een keuken van Superkeukens nóg betaalbaarder. Bekijk hieronder het aanbod van voordelige showroomkeukens dat op dit moment te koop is en ontdek of uw droomkeuken er tussen zit!

Voordelen showroomkeuken

Het kopen van een showroomkeuken heeft heel veel voordelen. Natuurlijk is er het financiële voordeel: voor een fractie van de prijs van een volledig nieuwe keuken heeft u exact dezelfde keuken. Dat kan met name interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om binnen een paar jaar te verhuizen en u dus niet teveel meer aan een nieuwe keuken wilt uitgeven, maar de bestaande keuken wél echt nodig aan vervanging toe is. Het financiële voordeel is echter nog maar het begin. Want kiezen voor een showroomkeuken heeft nog veel meer pluspunten, waar u wellicht nog niet bij had stilgestaan! 

Korte levertijd showroomkeuken

Wanneer u een keuken bestelt bij Superkeukens of een andere keukenzaak, kent die keuken vaak een levertijd. Die kan in uitzonderlijke gevallen oplopen tot wel zestien weken. Wanneer u nú een nieuwe keuken nodig hebt vanwege een onverwachte verhuizing of bijvoorbeeld een calamiteit in huis, zoals brand, kunt u wellicht niet zo lang wachten. En als u eenmaal uw droomkeuken heeft uitgezocht, heeft u ook eigenlijk helemaal geen zin om lang te wachten: u wilt er zo snel mogelijk van genieten! Met een showroomkeuken is dat allemaal niet aan de orde. U kunt hem ophalen op een afgesproken tijdstip en vervolgens kunt u de keuken meteen in uw eigen huis inbouwen. 

Showroomkeuken ophalen en vervoeren

Om een showroomkeuken te kunnen aanschaffen, is het wel belangrijk dat u zeker weet hoe groot de ruimte is waarin de keuken komt. Met uw keukenruimte dus heel precies op en controleer ook of de aansluitingen op de juiste plaats zitten – of verplaats deze, zodat de keuken in de juiste opstelling kan worden aangesloten. U kunt zo precies bepalen of de showroomkeuken in uw woning gaat passen. Heeft u in uw Superkeukens keukenwinkel de keuken bekeken en zou u hem dolgraag willen hebben? Dan betaalt u daarvoor het bedrag dat op de site en in de showroom staat afgebeeld. Want net als voor onze reguliere keukenverkopen geldt ook hier: geen handjeklap, maar meteen de beste prijs. We maken met u een afspraak voor het moment dat u uw keuken bij ons komt ophalen, want het vervoer van uw nieuwe keuken verzorgt u zelf. Vanaf dat moment is de keuken helemaal van u en kunt u genieten van uw voordelige nieuwe showroomkeuken!

Kom langs voor uw showroomkeuken

Deze afgeprijsde showroomkeukens verkeren in een prima staat en zijn volledig uitgerust met ongebruikte keukenapparatuur. Bovendien is de levertijd van de keuken veel korter dan gebruikelijk. Deze collectie wisselt regelmatig, dus hou onze website in de gaten. Heeft u een keuken op het oog, maak een afspraak met uw Superkeukens keukenwinkel en bekijk de keuken ter plekke. Dan staat uw favoriete keuken misschien binnenkort wel in uw woning!