Showroomkeukens

Keukens voor een superprijs

Bij Superkeukens voegen we steeds nieuwe keukens toe aan onze collectie. Daarom wisselen we regelmatig de keukens die in onze showroom staan. De keukens die dan vervangen worden, kun jij vervolgens heel voordelig als showroomkeuken kopen. Inclusief alle apparatuur! Dat maakt een keuken van Superkeukens nóg betaalbaarder!

Showroomkeukens

Zoek jij een voordelige keuken? Bekijk dan onze tips voor het kopen van een goedkope keuken, of kies voor een showroomkeuken. Het kopen van een showroomkeuken heeft heel veel voordelen. Natuurlijk is er het financiële voordeel: voor een fractie van de prijs van een volledig nieuwe keuken heb je exact dezelfde keuken.

Dat kan met name interessant zijn wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om binnen een paar jaar te verhuizen en je dus niet teveel meer aan een nieuwe keuken wilt uitgeven, maar de bestaande keuken wél echt nodig aan vervanging toe is. Het financiële voordeel is echter nog maar het begin. Want kiezen voor een showroomkeuken heeft nog veel meer pluspunten, waar je wellicht nog niet bij had stilgestaan! 

Korte levertijd showroomkeuken

Wanneer je een keuken bestelt bij Superkeukens of een andere keukenzaak, kent die keuken vaak een levertijd die in sommige gevallen best kan oplopen. De levertijd kan in uitzonderlijke gevallen oplopen tot wel zestien weken.

Wanneer je nú een nieuwe keuken nodig hebt vanwege een onverwachte verhuizing of bijvoorbeeld een calamiteit in huis, zoals brand, kun en wil je wellicht helemaal niet zo lang wachten.

En als je eenmaal je droomkeuken hebt uitgezocht, heb je waarschijnlijk ook weinig zin om lang te wachten: je wilt er zo snel mogelijk van genieten! Met een showroomkeuken van Superkeukens is dat probleem helemaal niet aan de orde. Je kunt jouw showroom keuken ophalen op een afgesproken tijdstip en vervolgens kun je de keuken meteen in je eigen huis inbouwen. 

Showroomkeuken ophalen en vervoeren

Om een keuken uit onze showroom te kunnen aanschaffen, is het wel belangrijk dat je zeker weet hoe groot de ruimte is waarin de keuken komt. Meet jouw keukenruimte dus heel precies op en controleer ook of de aansluitingen op de juiste plaats zitten – of verplaats deze, zodat de keuken in de juiste opstelling kan worden aangesloten.

Je kunt zo precies bepalen of de showroomkeuken in jouw woning gaat passen. Heb je in je Superkeukens keukenwinkel de showroomkeuken bekeken en wil je dolgraag deze keuken kopen? Dan betaal je daarvoor het bedrag dat op de site en in de showroom staat afgebeeld. Want net als voor onze reguliere keukenverkopen geldt ook hier: geen handjeklap, maar meteen de beste prijs.

Vervolgens maken we met jou een afspraak voor het moment dat je de keuken bij ons komt ophalen, want het vervoer van je nieuwe keuken verzorg je zelf. Dit proberen we uiteraard altijd zo snel mogelijk te regelen! Vanaf het moment van ophalen is de showroom keuken helemaal van jou en kun je genieten van je voordelige nieuwe keuken!

Kom langs voor jouw showroomkeuken

Al onze afgeprijsde showroomkeukens verkeren in een prima staat en zijn volledig uitgerust met ongebruikte keukenapparatuur. De keukens zijn enkel gebruikt ter inspiratie van onze klanten en om de mogelijkheden uit te leggen en te laten zien. Bovendien is de levertijd van de keuken veel korter dan gebruikelijk.

Onze showroom collectie wisselt regelmatig, dus hou onze website in de gaten voor de laatst toegevoegde modellen. Heb je een keuken op het oog die je graag snel zou willen kopen? Maak een afspraak met uw Superkeukens keukenwinkel en bekijk de keuken ter plekke. Dan staat jouw favoriete keuken misschien binnenkort wel in jouw woning!

Wat zijn de voordelen van een showroomkeuken?

Een groot voordeel van een showroomkeuken is de lage prijs. Voor een fractie van de prijs van een volledig nieuwe keuken heb je exact dezelfde keuken. Onze Superkeukens afgeprijsde showroomkeukens verkeren in een uitstekende staat en zijn volledig uitgerust met ongebruikte keukenapparatuur. Bovendien heeft een showroomkeuken geen levertijd. Zo kun je direct genieten van jouw favoriete keuken! Maak alvast een afspraak bij de showroom bij jou in de buurt. 

Waar moet je op letten bij showroomkeukens kopen?

Om een showroomkeuken te kunnen aanschaffen, is het belangrijk dat je zeker weet hoe groot de ruimte is waarin de keuken komt. Meet jouw keukenruimte dus heel precies op en controleer ook of de aansluitingen op de juiste plaats zitten – of verplaats deze, zodat de showroomkeuken in de juiste opstelling kan worden aangesloten. Je kunt zo precies bepalen of de showroomkeuken in jouw woning gaat passen.

Van showroomkeuken eiland tot landelijke showroomkeuken, bij Superkeukens is er altijd keuze

Zoek je een landelijke showroomkeuken of showroomkeuken met eiland en staat deze er niet bij op dit moment? Onze collectie showroomkeukens in de winkels wisselt regelmatig. Houd deze pagina goed in de gaten voor een wisselend aanbod.  

Ook bij onze showroomkeukens een onafhankelijk advies

Heb je een showroomkeuken op het oog? Op deze pagina zie je direct in welke van onze 43 showrooms de keuken beschikbaar is. Maak alvast een afspraakZo kun je de keuken in het echt bekijken en kunnen onze keukenadviseurs je voorzien van een onafhankelijk advies. Naast complete keukens hebben wij ook veel inbouwvaatwassers- en koelkasten met showroomkorting beschikbaar. Informeer bij de vestiging van jouw keuze naar het actuele aanbod. Alvast inspiratie opdoen? Vraag dan hier ons inspiratieboek aan.