De keuken van
De keuken van Ton en Trudie Waegemakers

  • U-vormige keuken met veel werkbladruimte
  • Gezellige bar met zithoek
  • Strak, wit hoogglans
  • Praktische AEG-apparatuur
  • Tijdloos werkblad: Terazzo grijs

Strak witte hoogglans keuken met zithoek

“Met het oog op de toekomst kozen wij deze keuken!”

Ton en Trudie Waegemakers wonen al 18 jaar in hun huis in Leusden en hadden een keuken die destijds nog door Ton zelf was geplaatst. Hoewel er niets mis was met de oude keuken, besloten ze toch dat het tijd was voor een nieuwe keuken. Maar aangezien Ton inmiddels de bescheiden pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, ging Ton deze keuken niet meer zelf plaatsen. Wat hij wel met veel plezier deed, was samen met Trudie de nieuwe keuken ontwerpen en uitzoeken. Een droomkeuken in Leusden: Ton en Trudie Waegemakers vertellen.

Een toekomstbestendige keuken

Voor Ton en Trudie was het tijd voor een nieuwe keuken. Niet alleen een keuken die voldoet aan hun huidige behoeften, maar ook een keuken die geschikt is voor de komende 20 jaar. Een duurzame en functionele keuken dus, maar zeker ook een toekomstbestendige. Superkeukens schoot te hulp bij het vinden van de perfecte keuken die aan alle wensen en behoeften van Ton en Trudie voldoet. De nieuwe keuken is inmiddels al een tijdje in gebruik en helemaal naar wens!

Een warm welkom bij Superkeukens Amersfoort

In de zoektocht naar de ideale keuken begonnen Ton en Trudie met het maken van een plattegrond hoe hun ideale keuken eruit zou moeten komen te zien. Met deze plattegrond gingen ze op pad. Hoewel Superkeukens Amersfoort niet de eerste keukenzaak was die ze bezochten, was het wel de eerste zaak waar ze het gevoel hadden met open armen ontvangen te worden. Ton en Trudie waren direct enthousiast over de mooie showroom en de goede ontvangst door keukenadviseurs Sjoerd en Romano. Na een fijne kennismaking en het afgeven van hun plattegrond zijn ze rond gaan neuzen in de showroom. Ze waren meteen verkocht toen ze een witte hoogglans keuken zagen.

Van showroom naar droomkeuken

Na het bekijken van alle keukens in de showroom bespraken ze met Romano de wensen, en op basis van de plattegrond werd met de computer een 3D-tekening gemaakt van de keuken. Het werd een keuken met een strakke, tijdloze uitstraling en lekker veel werkbladruimte. Eén van de nieuwe aanwinsten is toch wel het barretje. Ton: “Daar zijn we heel erg blij mee. Het is onze vaste plek voor de koffie, een krantje en ontbijt, maar we leggen er ook graag een kaartje.” Een ander leuk detail is dat bij de vensterbank is gekozen voor hetzelfde materiaal als het keukenblad. “We wilden eenheid en rust creëren in de keuken en door hetzelfde materiaal te gebruiken is dat heel goed gelukt.”, aldus Ton.

Een inklapbare afzuigkap

Een grote frustratie in de oude keuken was toch wel de opvallende afzuigkap die altijd in het zicht hing. Daarom was het voor Trudie belangrijk om bij de aanschaf van de nieuwe keuken een strakke en onopvallende afzuigkap te vinden. Gelukkig vonden ze bij Superkeukens de perfecte oplossing: een AEG-afzuigkap die ingeklapt kan worden en vrijwel onzichtbaar is wanneer deze niet in gebruik is. "Het is geweldig om eindelijk een afzuigkap te hebben die je bijna niet ziet."

Advies waar je echt wat aan hebt

Hoewel Ton en Trudie in eerste instantie een apothekerskast wilden, hebben ze hier uiteindelijk toch niet voor gekozen. “Romano van Superkeukens gaf aan dat zo'n kast in de praktijk niet voor iedereen even handig is omdat je altijd alles eruit moet trekken om bij het gewenste item te komen," legt Ton uit. In plaats daarvan kozen ze voor een ander systeem met uittrekbare laden en kastjes, wat beter aansloot bij hun wensen en het gebruiksgemak. "Het is fijn dat Romano met ons heeft meegedacht en ons goed heeft geadviseerd over de mogelijkheden en de praktische toepassingen in de keuken."

Handig voor de toekomst!

Ton vertelt enthousiast verder over de handige oplossingen die zijn verwerkt in hun nieuwe keuken. "De keuken is opgebouwd uit verschillende blokken en heeft een rustige uitstraling." Daarbij is er gekozen voor praktische apparatuur, zoals een vaatwasser met een comfort lift, waarbij de onderste lade omhoogkomt zodat je niet hoeft te bukken om deze uit te ruimen. "Handig voor de toekomst!" Daarnaast is er rekening gehouden met de indeling van de keuken waardoor ook de loze hoeken goed zijn benut. Daar heeft Romano goed in meegedacht. In één van de hoeken is bijvoorbeeld de boiler op een slimme manier weggewerkt. En ook de greeplijsten zijn allemaal op één lijn geplaatst, waardoor het een strak en compleet plaatje wordt."

Geen onderhandelingen, direct de beste prijs

Ton: “De reden dat we bij Superkeukens terecht kwamen, was omdat we in meerdere recensies al hadden gelezen dat onderhandelen bij Superkeukens niet nodig is. En dat klopte, we kregen direct de beste prijs. We zijn bij andere keukenzaken geweest waar het personeel dwingend was, we veel moesten onderhandelen en waar de prijzen belachelijk hoog waren. Dat voelde gewoon niet goed. Bij Superkeukens was het fijn dat we de offerte niet per se dezelfde dag nog hoefden te tekenen om de laagste prijs te krijgen. We kregen ruim de tijd om erover na te denken en dat gaf ons rust en vertrouwen in onze beslissing. Een nieuwe keuken is een grote aankoop, daar wil je goed over nadenken. En daarbij wetende dat je sowieso de laagste prijs krijgt, is gewoon heel fijn."

Plaatsing en levering

Ton en Trudie zijn erg tevreden over de levering en plaatsing van hun nieuwe keuken door Superkeukens. Om het proces nog gemakkelijker te maken, maakten ze gebruik van de ‘Mijn Keuken Login’ op de website van Superkeukens. Hiermee konden ze gemakkelijk de voortgang van hun bestelling volgen en afspraken inplannen. De levering en plaatsing van de keuken verliep heel soepel en het montagebedrijf heeft de keuken vakkundig geplaatst in slechts drie dagen tijd. "Het was heel fijn dat alles netjes en volgens planning verliep", zegt Ton. Met behulp van de persoonlijke keuken login en de goede service van Superkeukens, was het proces van aankoop tot plaatsing van de nieuwe keuken voor Ton en Trudie een zorgeloze ervaring.

Letterlijk van niets spijt!

De keuken is niet alleen prachtig ontworpen, maar ook uitgerust met de juiste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. “We zijn heel blij dat we bij Superkeukens terecht zijn gekomen en dat Romano ons zo goed geholpen heeft. We kunnen Superkeukens dan ook van harte aanbevelen. We zijn blij met alle keuzes, genieten nu al ontzettend van de keuken en weten zeker dat we dat nog minstens 20 jaar zullen blijven doen! We hebben echt letterlijk van niets spijt!”