De keuken van
Familie van Maldegem

  • Twee tinten
  • Handige koffiecorner
  • 'Zwevend' aanrechtblad

Two-tone keuken

"Dankzij het goede advies hebben we de juiste keuzes kunnen maken"

Tijdens een bezoek aan Villa Arena zag de familie Van Maldegem uit Amsterdam een mooie keuken staan in de showroom van Superkeukens. Ook al waren er concrete plannen om de keuken te gaan verbouwen, eigenlijk waren ze die dag niet specifiek op zoek naar een keuken. Maar de werkwijze en het assortiment van Superkeukens pasten precies bij hun wensen. Een paar uur later stonden ze dus weer buiten – een prettige ervaring én een keuken rijker. 

Frontkleur
Keuken afmetingen

Maten zoals opgesteld

247 cm x 97 cm x 94.6 cm

Geen opdringerige verkooptechnieken

“We wilden graag onze keuken gaan verbouwen. En we hadden al wel wat dingen bedacht die we daar graag in wilden hebben. Toen we in Villa Arena voorbij Superkeukens liepen, zagen we daar zo’n mooie keuken staan dat we naar binnen zijn gelopen. Onze keukenadviseur liet ons de hele showroom zien en ging voor ons aan de slag met het tekenen van de keuken. Dat werd uiteindelijk een heel andere keuken dan het exemplaar dat we bij de ingang hadden gezien. Maar wél een keuken die perfect bij ons past. Zonder opdringerige verkooptechnieken die je bij veel andere keukenzaken nog wel eens meemaakt. Heel prettig.”

Perfect advies

De familie Van Maldegem wist ongeveer wat ze graag wilden. “We hadden de indeling van de keuken al bepaald, met de hoge kasten tegen de achterwand en een bar ervoor. Ook wisten we dat we graag met twee verschillende kleuren hout wilden werken. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Onze adviseur van Superkeukens Amsterdam dacht met ons mee en gaf ons goede adviezen, waardoor onze keuken nóg mooier en praktischer is geworden. Een voorbeeld: wij hadden de koffiecorner in de achterwand aanvankelijk kleiner bedacht. Maar op advies van Superkeukens is hij toch wat breder en hoger geworden, omdat dat handiger zou zijn. En dat is ook zo.”

Aanrechtblad

Het dunne aanrechtblad, dat wat lijkt te ‘zweven’ boven het eiland, was ook een idee van de adviseur. “Zelf dachten we bij een aanrechtblad nog steeds aan dikke en brede bladen. Maar toen onze adviseur ons deze mogelijkheid lieten zien, waren we daarover meteen enthousiast. Het ziet er echt heel mooi en exclusief uit. Nog zo’n handige tip van Superkeukens: in de twee hoge kasten aan de achterwand zit links een koelkast en rechts een vriezer, in plaats van één koel-vriescombinatie. Zo hebben we in de vriezer meer ruimte en kun je overal gemakkelijker bij.”

Nette montage

Na een aantal weken was het zover en werd de keuken geplaatst. “Ook dat hebben we via Superkeukens laten doen. Dat verliep gesmeerd. De ene dag werd alles netjes geleverd en de andere dag kwamen de monteurs om alles op zijn plek te zetten. Alles verliep eigenlijk heel vlotjes. Al meteen toen we onze keuken in gebruik namen, waren we heel erg tevreden. En dat zijn we nu, een tijdje later, nog steeds. We zijn blij met de keuzes die we hebben gemaakt op basis van het advies van Superkeukens. Hoe de aftersales service is? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Want alles werkt zoals het hoort en we hebben geen klachten.”

De beoordeling van
Fam. Van Maldegem

8

