De keuken van
Barbara Vonk

  • Witte hoogglans hoekkeuken
  • Greeploos en geen bovenkasten
  • Natuurstenen aanrechtblad
  • Aangrenzende bijkeuken in zelfde stijl

Hoogglans keuken met bijpassende bijkeuken

“Ongelooflijk blij met keuken en bijkeuken!”

Barbara Vonk woont met haar man en twee kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in Den Bosch. De keuken van het gezin was aan vervanging toe, want hij was bijna dertig jaar oud. Adviseur Roland van Superkeukens Den Bosch hielp het gezin aan een nieuwe, prachtige keuken! 

Tijd voor een nieuwe keuken

Hoe ging de zoektocht naar een nieuwe keuken in z’n werk? Barbara vertelt: “Onze keuken was bijna dertig jaar oud. Toen wij in 2002 in dit huis kwamen wonen, hebben we de keuken laten zitten. Hij was niet helemaal onze smaak, maar we vonden het zonde om een goede keuken af te breken. Vorig jaar was de tijd rijp: de keuken was echt aan vervanging toe.”

Aanbouw aan het huis

“We dachten na over een nieuwe keuken, maar in de bestaande ruimte bestond er geen mogelijkheid een andere, ruimere indeling te creëren. We wilden graag meer opbergruimte en een groter werkblad. We hebben een aannemer gezocht en namen de mogelijkheden van een aanbouw door om een mooie, nieuwe keuken en bijkeuken te realiseren. Nadat we een zeer bekwame aannemer gevonden hadden, zijn we direct naar Superkeukens Den Bosch gegaan. Hier waren we al geweest, want een jaar eerder hebben mijn ouders een prachtige keuken door Roland van Superkeukens Den Bosch laten ontwerpen. Dit gaf ons het vertrouwen dat ook wij daar perfect geholpen zouden worden. We maakten direct een afspraak met hem.”

Roland ontwierp de keuken

“De indeling van de keuken hadden we al helder voor ogen. We wilden een hoekkeuken zónder bovenkasten. Bovenkasten vinden we niet praktisch en niet mooi. Roland heeft onze wensen goed begrepen en ging direct aan de slag met het ontwerp. Een mooi ontwerp met een symmetrisch, strak design en praktische indeling was het resultaat. Hij adviseerde ons een losstaande koelkast en servieskast om toch voldoende opbergruimte te hebben. We hebben uiteindelijk gekozen voor een witte hoogglans keuken met een natuurstenen keukenblad in antraciet.” 

Kwalitatief hoogwaardige apparatuur 

“Onze inbouwvaatwasser en koelkast zijn van Siemens en de afzuigkap is van Novy. De vaatwasser is zeer geluidsstil en heeft fijne wasprogramma’s. De ruime koelkast houdt producten echt heel lang vers. De afzuigkap is prachtig weggewerkt in het plafond en werkt perfect. De mooie verwerking in het plafond was mogelijk omdat Roland ervoor zorgde dat we de afzuigkap tijdens de bouw al konden ophalen, waardoor de afmetingen perfect kloppen. En helemaal handig: moeten de filterplaten in de vaatwasser, dan geeft de afzuigkap automatisch een seintje. Het fornuis van het Engelse merk Stoves Sterling (niet bij Superkeukens gekocht, red.) beschikt over drie ovens. Perfect voor het bereiden van verschillende gerechten tegelijk!”

Bijkeuken in dezelfde stijl

“Door de uitbouw hebben we een ruimere benedenverdieping gekregen. Zo hebben we nu ook een grote bijkeuken. Hier staan onder andere de wasmachine en droger. De bijkeuken is met een deur gescheiden van de nieuwe keuken. Staat de deur open, dan kijk je daar direct in. Ik wilde dat de bijkeuken betrokken werd bij de keuken, daarom hebben we dezelfde mooie designkeukenkasten geplaatst in de bijkeuken. Heel mooi en praktisch! Het is nu écht een verlenging van de keuken.”

Gouden duo Roland en Wilco

“De keuken is enkele maanden geleden geleverd en geplaatst door Wilco. Wilco is werkzaam als ZZP’er en hij werkt veelvuldig samen met Superkeukens Den Bosch. De plaatsing is vlekkeloos en heel vakkundig verlopen. De keuken is precies zoals wij hadden gehoopt: hij heeft een fijne indeling, biedt veel ruimte en is prettig in gebruik. Kortom: wij zijn ongelooflijk blij met de keuken en bijkeuken! Dit hebben we te danken aan de kennis, kunde en service van Roland en Wilco. Voor ons zijn zij het gouden duo. Wij adviseren iedereen bij Superkeukens een keuken te kopen!”

De beoordeling van
Barbara Vonk

10

