De keuken van
een tevreden klant

  • Taupekleurige keuken met losse vitrinekast
  • Hoogglans fronten
  • Hittebestendig en krasvast keukenblad
  • Boordevol technische innovaties
  • Alle apparatuur is van Siemens

Taupekleurige hoogglans keuken met technische innovaties

“Wij krijgen veel complimenten op onze keuken”

Barry heeft onlangs een nieuwe keuken bij Superkeukens aangeschaft. Barry heeft zelf veel verstand van keukens en dankzij deze voorkennis heeft zijn gezin nu een oogverblindende keuken die van alle gemakken is voorzien!

Verhuizen binnen Almere

Het gezin is onlangs verhuisd naar een twee-onder-een-kapwoning in Almere. De keuken die in de woning zat, was verre van modern. Het had een Italiaanse stijl met ronde hoeken en tierelantijntjes. Totaal niet t hun smaak. Dat gold trouwens voor de gehele woning: de inrichting was gedateerd en paste niet bij ons. We hebben het hele huis leeggehaald, gestript en opnieuw gestuukt. Nu konden we beginnen met de inrichting van onder andere de keuken.”

Taupekleurige keuken en losse vitrinekast

Het gezin koos voor een keuken van Superkeukens. Na een eerste ontwerp en enkele aanpassingen kwamen we al snel tot een definitief ontwerp: een taupekleurige keuken in hoogglans. Het keukenblad is in dezelfde kleur uitgevoerd, maar dan een paar tinten donkerder. Het blad is bovendien hittebestendig en krasvast, ideaal om schoon te maken. De keuken heeft een L-vorm en beschikt over één lange zijde. Extra leuk is de losse vitrinekast die op de scheiding van de keuken en de eetkamer staat. De vitrinekast is gemaakt van hetzelfde materiaal als de keukenfronten. Zo past de kast bij de keuken en heb ik extra opbergruimte, onder andere voor mijn Wedgwood kristal.” 

Alle apparatuur is van Siemens

“De keuken werd besteld en heeft enkele weken op afroep gestaan. Toen we eraan toe waren, is de keuken geleverd. In twee dagen tijd is de keuken gemonteerd en geïnstalleerd. We konden de keuken direct in gebruik nemen! De keuken is uitgerust met apparatuur van het merk Siemens. Zo zijn de koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat van dit merk, net als de koffieautomaat, stoomoven, combioven en de drie warmhoudlades. Deze warmhoudlades zijn hartstikke handig: we hebben er koffiekopjes en borden in liggen, zodat we altijd warm servies hebben. Ook gebruiken we de warmhoudlades voor het ontdooien van diepvriesbakjes of het warmhouden van het avondeten. Ideaal wanneer één van ons iets later thuis is.”

Technische innovaties in de keuken

“De keuken is daarnaast uitgerust met tal van technische innovaties. Zo hebben we een mengkraan en kokendwaterkraan, zodat we kokend water, gekoeld water én water met koolzuur hebben. Heel fijn! Ook de afzuigkap en de inductiekookplaat zijn bijzonder. De afzuigkap hangt boven de kookplaat en ziet er heel luxe en designvol uit. Je kan zelfs een sfeerlampje in de afzuigkap aanzetten, zodat de keuken oranje of paars kleurt. De inductiekookplaat beschikt over verschillende kookzones die afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. En helemaal leuk: je kan de kookplaat – en de andere keukenapparaten van Siemens – zelfs met je smartphone bedienen!”

Veel complimenten op de keuken 

“Wij hebben de keuken nu anderhalf jaar in gebruik en hij bevalt hartstikke goed. Hij is ruim, praktisch ingedeeld en alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Aanvankelijk dacht ik dat je alle vingerafdrukken zou zien op de hoogglans fronten, maar dat is niet het geval. De keuken is een echte eyecatcher. Komen er mensen bij ons op bezoek, dan krijgen we altijd veel complimenten op de keuken. In de loop der tijd hebben we nog enkele kleine toevoegingen gedaan, zoals het plaatsen van verlichting in de keukenaksten en keukenlades. Open je een kast of lade, dan springt er een lampje aan. Zo zie je éxtra goed wat je pakt.”

De beoordeling van
een tevreden klant

8.3

