De keuken van
Nick en Lotte Schuiling

  • Warm hout
  • Zwarte accenten
  • Hob-to-hood afzuiging

Sfeervolle keuken met zwarte accenten

"Iets aan laten passen was geen enkel probleem"

Toen Nick en Lotte Schuiling uit Enschede hun woning gingen verbouwen, bezochten ze diverse keukenzaken. Uiteindelijk kozen ze voor Superkeukens. “Geen vraag was teveel en iets aan laten passen was ook geen probleem. Dankzij Superkeukens Oldenzaal hebben we nu een keuken waar we elke dag weer van genieten.”

Frontkleur
Keuken afmetingen

Maten zoals opgesteld

440 cm + 196 cm x 120 cm

Goed gevoel

Dat Nick en Lotte bij Superkeukens uitkwamen, was niet geheel toevallig. Nick: “Mijn ouders hadden een paar maanden vóór ons al een keuken gekocht bij Superkeukens en zij waren erg tevreden. En na onze afspraak bij Superkeukens in Oldenzaal hadden ook wij meteen een goed gevoel. Ze probeerden niet, zoals veel andere keukenzaken, opdringerig te verkopen, maar gaven ons gewoon een goed advies en een eerlijke prijs. Onze keuze viel dus op Superkeukens.”

Keukenopstelling

Omdat het huis van Nick en Lotte tijdens de aankoop van de keuken nog verbouwd werd, was de VR-presentatie voor hen niet honderd procent realistisch. “Het was nog niet duidelijk waar de muren precies kwamen te staan, dus het was voor ons meer een indicatie. Maar op basis van wat we in de showroom zagen, hebben we de keuken helemaal naar wens samengesteld. In het ontwerp hebben we uiteindelijk nog wel het een en ander gewijzigd. Het spoeleiland bijvoorbeeld zou eerst in de lengte staan, dat is uiteindelijk haaks geworden. En de handgrepen en kraan zouden aanvankelijk koperkleurig worden, maar dat hebben we gewijzigd naar zwart. Dat was geen enkel probleem voor Superkeukens: het hele team was goed op elkaar ingespeeld en we kregen snel een nieuwe prijsindicatie. Heel fijn.”

Spoeleiland

In het spoeleiland zitten onder meer de boiler voor warm en kokend water en een ruimte voor de vuilnisbakken verwerkt. “Dat hebben we samen met onze keukenadviseur Elke van Superkeukens zo ontworpen. Dat we een eiland wilden, wisten we al wel voordat we naar Superkeukens gingen, maar de definitieve inrichting ervan hebben we ter plekke bepaald. We zijn er erg blij mee, want als we de spoelbak ook in het deel van de keuken zouden hebben waarin de kookplaat zit, hadden we weinig werkruimte gehad. Nu is het lekker ruim en kunnen we aan ons eiland zitten om te eten.”

Hob-to-hood

De keukenapparatuur van AEG is het nieuwste van het nieuwste. Nick en Lotte hebben bijvoorbeeld gekozen voor een hob-to-hood systeem, waarbij de kookplaat via infrarood in verbinding staat met de afzuiging. “De afzuiginstallatie is trouwens ingebouwd in het plafond: we wisten van tevoren al dat we dat graag in mijn keuken wilden. We kunnen de afzuiging met een afstandsbediening bedienen, maar de hob-to-hood werkt eigenlijk perfect. De afstandsbediening hebben we dus nog niet nodig gehad.”

Plaatsing keuken

Het plaatsen van de keuken verliep goed. “Het was in onze situatie geen kwestie van centimeters of het zou passen of niet, dus dat was niet spannend. Maar de plaatsing van de keuken is echt perfect en netjes uitgevoerd door Dick. Na een paar weken kwam Ronald van Superkeukens Oldenzaal nog even kijken of alles beviel, dus ook de aftersales is perfect geregeld. En ook nu, een jaar later, zijn we nog elke dag heel bij met onze keuken. Het is toch een blikvanger in je huis, dus het is belangrijk dat het 100% naar je zin is. Dankzij het meedenken en de flexibiliteit van Superkeukens is dat bij ons zéker het geval.”

Meedenken

De medewerkers van Superkeukens Oldenzaal hebben met ons meegedacht bij het samenstellen van onze keuken. En ook het aanbrengen van wijzigingen, zoals het veranderen van de kleur van de handgrepen en de kraan, bleek geen probleem. Inmiddels genieten we elke dag van een keuken die 100% aan onze wensen voldoet en die helemaal naar onze zin is.”

De beoordeling van
Nick en Lotte Schuiling

8.3

