De keuken van
Mijke Duijnisveld

  • Witte keuken
  • Glanzend, stijlvol aanrechtblad
  • Voorzien van luxe apparatuur

Strakke witte keuken

"Handigheidjes slim verwerkt in onze mooie keuken"

Mijke Duijnisveld en haar gezin wonen in Oldenzaal. “Daarom was het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend om bij Superkeukens in Oldenzaal langs te gaan. We waren ook al in Duitsland geweest en daar hadden we wel wat inspiratie opgedaan, maar uiteindelijk vonden we bij Superkeukens precies wat we wilden."

Frontkleur
Keuken afmetingen

Maten zoals opgesteld

298 cm + 272 x 116 cm

Meteen enthousiast

Keukenadviseur Elke tekende enkele ontwerpen voor de keuken en Mijke en haar vriend werden daarvan meteen enthousiast. “De keuken die we uiteindelijk gekozen hebben, stond ook in de showroom in een hoogglans versie en die vonden we eigenlijk meteen mooi. Van tevoren hadden we al wel besloten dat we bepaalde zaken zéker in onze keuken wilden hebben, zoals een apothekerskast, een ingebouwd koffieapparaat en een kokendwaterkraan.

Kookeiland

Wel twijfelden we nog over de opstelling: onze vorige keuken was U-vormig en we wisten niet zeker of we een kookeiland wilden. Het is immers een flinke verbouwing. Daarom is eerst een ontwerp gemaakt voor een U-keuken en later voor een keuken met een eiland. We hebben uiteindelijk tóch voor het eiland gekozen en daar zijn we nog steeds heel blij mee.”

Slimme indeling

“Wat ik heel fijn vond bij Superkeukens was dat Elke écht met ons meedacht. Zo hadden we bijvoorbeeld in de vorige situatie een tweede koelkast en vriezer in de berging staan. Elke kwam met het idee om zowel links als rechts in de wandopstelling van de keuken een koelkast te plaatsen, dit is erg handig. De vriezer is verplaatst van de berging naar de bijkeuken waardoor we nu alles dicht bij elkaar hebben. Dankzij het kookeiland hadden we immers plaats voor twee koelkasten. En met een samengesteld gezin met in totaal zeven kinderen is dat toch wel handig.”

Mooie Siemens apparatuur

Ook bij de plaatsing van de oven is nagedacht over de ruimte. “We hadden eigenlijk een kleinere oven uitgezocht, die even hoog was als het inbouw-koffieapparaat. Maar met een groot gezin is een grote oven toch wel handig. Elke kwam toen met het idee om een warmhoudlade onder het koffieapparaat te plaatsen, zodat we een grotere oven konden nemen en de lijnen gelijk zouden blijven. Het ziet er mooi uit en als de jongens later thuis zijn van hun voetbaltraining is de lade handig om hun eten in warm te houden. Ook kleine details, zoals de stopcontacten in het werkblad, zijn heel praktisch.”

Bijkeuken

“We wisten van tevoren niet dat Superkeukens ook bijkeukens levert, maar toen we bij de vestiging Oldenzaal zagen dat dat ook mogelijk was, hebben we besloten om dezelfde lijn meteen door te trekken naar de bijkeuken. We waren namelijk toch al van plan om die ook aan te pakken. We hebben nu een handige kastenwand met daarin de wasmachine en droger en een klein spoelblokje. Het ziet er mooi uit en de indeling is heel praktisch.”

Levering met bouwtekeningen

Mijke’s vriend heeft de keuken en de bijkeuken zelf gemonteerd. “Hij is zelf heel handig en de keuken werd geleverd met heldere technische tekeningen, dus hij kon gemakkelijk aan de slag. We zijn tijdens het monteren van de keuken wel tegen wat kleinigheidjes aangelopen, maar een telefoontje naar Superkeukens was dan genoeg om tot een snelle oplossing te komen. Heel fijn, zulke goede service.”

De beoordeling van
Mijke Duijnisveld

8.3

