Keukens met een verhaal

Uw keuken is niet alleen om in te koken, maar ook om in te eten, te leven en samen te zijn. Iedere keuken vertelt zijn eigen verhaal. Laat uw verhaal tot leven komen met een van onze Superkeukens! We hebben een ruime collectie keukens voor iedere interieurstijl en ieder budget. U vindt bij ons dus altijd uw perfecte keuken. Doe hieronder alvast inspiratie op!

Zoekt u een nieuwe keuken? Omdat u gaat verhuizen, of omdat uw oude keuken aan vervanging toe is? Dan heeft u bij Superkeukens de keuze uit heel veel verschillende keukens! Kiest u een moderne keuken of landelijke keuken met strakke vormen of juist een klassiekeindustriële of design keuken? Bij ons vindt u altijd een complete keuken waar uw hart sneller van gaat kloppen. 

Stel uw droomkeuken samen

Het samenstellen van uw droomkeuken kan een hele uitdaging zijn. Er zijn zoveel mooie keukenvormen, kastjes, werkbladen en grepen waar u uit kunt kiezen, dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Welke inbouwapparatuur wilt u graag in uw keuken? Moet u rekening houden met kinderen in de keuken of komt er vaak familie over de vloer? En voor welke materialen en kleuren kiest u? Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren. 

Inspiratie

Op deze pagina ziet u onze keukencollectie. Van populaire klassiekers tot hypermoderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wilt u alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene keuken in uw huis zou staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kunt u ook ons keukenmagazine online bestellen. Natuurlijk krijgt u nergens een beter beeld van uw nieuwe keuken dan in onze showroom. Een overzicht van al onze vestigingen in Nederland vindt u ook hier.  

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een budgetkeuken van hoge kwaliteit? Dan vindt u bij Superkeukens zeker de keuken die u zoekt! Wij hebben keukens voor iedere portemonnee. Wat uw nieuwe keuken kost, hangt onder meer af van materialen die u kiest en welke inbouwapparatuur u wilt hebben. Eén ding staat echter vast: u krijgt bij ons altijd direct de juiste prijs. 

De ideale keukenopstelling

De ideale keukenopstelling

De meestvoorkomende keukenopstelling in Nederland is de hoekkeuken. Maar ook een rechte keuken, U-keuken, of een keukeneiland zijn heel populair. Welke keuken past het beste in uw huis? Ontwerp uw eigen keuken in onze handige 3D-planner en ontdek uw ideale keukenopstelling!

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Houdt u van strak en modern? Dan is een greeploze keuken echt iets voor u! Wij hebben een grote collectie greeploze keukens. Bekijk ze alvast online!

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Gezelligheid, sfeer en een praktische indeling: dat zijn de kenmerken van de landelijke keukens van Superkeukens. Bekijk al onze landelijke keukens online.

Moderne keukens

Moderne keukens

Strak en eigentijds, dat zijn de moderne keukens van Superkeukens. We hebben voor iedere moderne woning de perfecte keuken. Bekijk nu onze collectie moderne keukens.