De keuken van
Ron en Ivonne Smitskamp

  • Tijdloos design
  • Ruim kookeiland
  • Slimme indeling

Tijdloze eilandkeuken

“Dit is de keuken waar we altijd al van hebben gedroomd”

Als er één moment is om je droomkeuken te realiseren, is het wel wanneer je je eigen woning laat bouwen. Ron en Ivonne Smitskamp uit Bergambacht hebben dus eindelijk de eilandkeuken waar ze altijd al van hadden gedroomd! 

Ervaring met Superkeukens

Toegegeven: de keuze voor Superkeukens was niet verrassend, vertelt Ivonne. “Mijn man en ik hebben een keukeninstallatiebedrijf en we werken bijna uitsluitend voor Superkeukens. We kennen het bedrijf dus door en door. Daarom weten we ook hoe goed de kwaliteit is van de keukens die Superkeukens levert. Dankzij de ervaringen van onze klanten weten we dat we kunnen vertrouwen op uitstekende service én wisten we dat we onze keuken helemaal naar onze wens kunnen samenstellen.”

Contact met de woonkamer

“Bij het ontwerpen van ons huis hebben we natuurlijk extra aandacht besteed aan de keuken. Ik wilde altijd al een kookeiland hebben en die droom is nu uitgekomen. Ik ben er echt enorm blij mee. Het is een perfecte manier om tijdens het koken contact te blijven houden met de mensen in de woonkamer. En vanwege de ligging van ons huis heb ik vanaf het eiland ook uitzicht op de landerijen om ons heen. Het eiland nodigt bovendien uit om gezellig omheen te komen staan.” 

Tijdloos design

Bij de keuze voor de frontjes hebben Ron en Ivonne zich niet laten leiden door de nieuwste trends. “We willen zeker twintig jaar plezier hebben van onze keuken en daarom hebben we voor tijdloze frontjes en een composiet blad van hoge kwaliteit gekozen. Zo weten we zeker dat we over een aantal jaar ook nog steeds tevreden zijn over onze keuze.”

Slimme indeling

Bij het indelen van de keuken heeft het echtpaar Smitskamp alvast vooruitgekeken naar de toekomst. “Zo is de vaatwasser op werkhoogte geplaatst, Want wie weet, kunnen we over vijftien jaar niet meer zo diep bukken! Wat ik trouwens heel handig vind, is de hoge, uitschuifbare apothekerskast. Die hadden we in ons vorige huis ook, maar dan smaller. Ik wist meteen dat ik die in onze nieuwe keuken ook weer wilde.”

Opgeruimde keuken

Dat Ron zelf de keuken heeft gemonteerd, zal niemand verbazen. “Dat was voor hem natuurlijk een fluitje van een cent. En zoals we dat bij onze klanten ook gewend zijn, werd alles voor de keuken compleet en op het afgesproken moment afgeleverd. De keuken is nog mooier geworden dan ik had gehoopt. Ik ben vooral heel blij met alle kastruimte die we hebben. Zelfs de boodschappentassen hebben hun eigen plekje. Zo blijft de keuken opgeruimd en netjes.”
 

De beoordeling van
Ron en Ivonne Smitskamp

9.7

