Inspirators voor jouw keuken

Jij maakt jouw keuken super. Maar een beetje inspiratie kan nooit kwaad, toch? Daarom vind je op deze pagina de leukste blogs, vlogs en foto’s van bekende food- en stylingexperts. 
 

Nieuwe keuken voor tuinstudio

Uit Paulines keuken

Voor haar gloednieuwe kookstudio in de achtertuin was Pauline Weuring, bekend van 'Uit Paulines keuken' op zoek naar een compacte keuken, maar wel met een ruimtelijke uitstraling én van alle gemakken voorzien. Samen met de Superkeukens adviseur ontwierp zij een tijdloze keuken in de kleur Champagne eiken.

Nieuwe keuken kopen

Sanne van Enstijl

Hoe kies je de juiste keuken? Sanne van interieurblog Enstijl gaat verhuizen en heeft heel wat keuzes te maken! Ze neemt je in haar vlogserie én op haar socialmediakanalen mee in haar proces.

Volop interieurinspiratie

Marij van MY ATTIC

Interieurinspiratie nodig? Marij van interieur- en lifestyle blog MY ATTIC helpt je! Marij deelt interieur- en stylingstips en DIY-projecten, onder andere tijdens de stylingsessies (samen met Sanne van Enstijl).

Zoektocht nieuwe keuken

Saskia Weerstand

Vlogger en presentatrice Saskia Weerstand gaat flink verbouwen in haar nieuwe huis. Haar wens is om een keuken als centraal middelpunt in het huis te hebben. Volg Saskia in haar zoektocht naar haar Superkeukens-keuken!

Kookworkshop Foodie-ness x Superkeukens

Kookworkshop Foodie-ness x Superkeukens