Inspirators voor jouw keuken

Jij maakt jouw keuken super. Maar een beetje inspiratie kan nooit kwaad, toch? Daarom vind je op deze pagina de leukste blogs, vlogs en foto’s van bekende food- en stylingexperts. 
 

Nieuwe keuken voor tuinstudio

Uit Paulines keuken

Voor haar gloednieuwe kookstudio in de achtertuin was Pauline Weuring, bekend van 'Uit Paulines keuken' op zoek naar een compacte keuken, maar wel met een ruimtelijke uitstraling én van alle gemakken voorzien. Samen met de Superkeukens adviseur ontwierp zij een tijdloze keuken in de kleur Champagne eiken.

Nieuwe keuken kopen

Sanne van Enstijl

Hoe kies je de juiste keuken? Sanne van interieurblog Enstijl gaat verhuizen en heeft heel wat keuzes te maken! Ze neemt je in haar vlogserie én op haar socialmediakanalen mee in haar proces.

Haar eigen stijl doorvertaald in de keuken

Mindy Schroor

Als er iemand is die zich niet laat leiden door modetrends maar juist helemaal voor haar eigen stijl, is het interieurdesigner Mindy Schroor wel. Haar stijl kenmerkt zich door opvallend kleurgebruik, prints en glans. Romantisch en bohemian en altijd een beetje edgy.
Dat zien we ook terug in haar nieuwe keuken, die ze bij Superkeukens heeft uitgezocht. Benieuwd naar de keuzes die Mindy heeft gemaakt?
Lees dan snel verder!

Volop interieurinspiratie

Marij van MY ATTIC

Interieurinspiratie nodig? Marij van interieur- en lifestyle blog MY ATTIC helpt je! Marij deelt interieur- en stylingstips en DIY-projecten, onder andere tijdens de stylingsessies (samen met Sanne van Enstijl).

Zoektocht nieuwe keuken

Saskia Weerstand

Vlogger en presentatrice Saskia Weerstand gaat flink verbouwen in haar nieuwe huis. Haar wens is om een keuken als centraal middelpunt in het huis te hebben. Volg Saskia in haar zoektocht naar haar Superkeukens-keuken!

Healthy & happy

Carolina van Foodie-ness

Lekker én gezond eten voor een healthy & happy lifestyle: dát is waar Carolina van foodblog Foodie-ness elke dag mee bezig is. Ze inspireert jou met heerlijke kookworkshops!

Kookworkshop Foodie-ness x Superkeukens

Kookworkshop Foodie-ness x Superkeukens