Inmeten & montage

Zie je er tegenop of heb je geen tijd, laat jouw keuken dan monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Superkeukens en nemen graag jouw zorgen uit handen. Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij je langs en bekijken de situatie van jouw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren. 

Jouw keuken kan al binnen vijf weken afgeleverd worden en in één dag gebruiksklaar in jouw woning staan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die met het plaatsen van de keuken gemoeid zijn. Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat jouw droomkeuken zonder schade bij je wordt afgeleverd. Wil je zelf de keuken monteren, dan is het fijn te weten dat de kasten en binnenindelingen al gemonteerd zijn in onze fabriek. Deze worden dus kant en klaar bij je geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

Vakkundige montage

Of je het nu zelf doet of laat doen: bij Superkeukens is de montage geen probleem. Bij aankoop van een keuken kan je jouw keuken laten plaatsen en monteren door het montageteam van de Superkeukens vestiging of door Superkeukens geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze bedrijven zijn bekend met Superkeukens en plaatsen al jaren tot volle tevredenheid keukens bij onze klanten.