Registreer
jouw keukenapparatuur

Bij Superkeukens krijg je kosteloos 10 jaar garantie op de keukenmeubelen en werkbladen. Dit in aanvulling op de 2 jaar garantie omdat Superkeukens een CBW-erkende winkel is. Bij een groot aantal van onze keukenapparaten heb je recht hebt op een verlengde garantie. Hieronder staan de merken die een verlengde garantie aanbieden. Ook kan je zien welke voorwaarden er gelden om in aanmerking te komen voor een verlengde garantie.

Registratie garantie Electrolux apparaten

Als je minimaal vier keukeninbouwapparaten in één keer aanschaft, samengesteld uit de merken AEG, Electrolux, Zanker, Progress, Leonard of Juno, dan heb je recht op vijf jaar volledige garantie. Dit houdt in dat jouw nieuwe inbouwapparatuur vanaf de aankoopdatum niet de gebruikelijke twee maar vijf jaar volledige garantie heeft! Waarbij dus, mocht er een storing optreden, de kosten van reparaties en eventuele nieuwe onderdelen zijn gedekt.*

Naast een plezierig en langdurig gebruiksgemak van onze apparaten:

  • 5 jaar lang geen arbeidsloon
  • 5 jaar lang geen materiaalkosten
  • 5 jaar lang volledige zekerheid
  • 2 jaar lang geen voorrijkosten. Deze kosten worden na het tweede jaar wel in rekening gebracht.


Om in aanmerking te komen voor deze garantie dien je binnen drie maanden na de betaling van de factuur de apparatuur te registreren. Je krijgt dan automatisch eenmalig een e-mail met de garantiebevestiging. Bewaar deze bevestiging goed – dit is tevens het bewijs van jouw garantie. 

Registreer nu jouw apparaten
*De algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze vijf jaar.