Ontdek de mogelijkheden van een bijkeuken

Veel huizen in Nederland hebben een bijkeuken. Dat is heel handig, maar veel bijkeukens zijn ‘ingericht’ met een allegaartje van opbergmeubels die niet bij elkaar passen – en waar ook niet veel in past. Wil je een praktische en mooie bijkeuken? Ook daarbij kan Superkeukens je helpen!

In de bijkeuken kan je alles kwijt wat je niet in jouw keuken wil hebben, zoals de diverse vuilnisbakken voor afvalscheiding. Daarnaast is het de perfecte plaats om bijvoorbeeld laarzen, jouw wasmachine of zelfs jouw strijkplank neer te zetten. Maar dan moet de bijkeuken daar wél op ingericht zijn en daar ontbreekt het vaak aan, want in de meeste bijkeukens staat een bonte verzameling oude rekken en kasten die daar door de jaren heen zijn beland. Het kan gelukkig ook anders, met de Super+ bijkeukeninrichting van Superkeukens.

Bijkeuken op maat

Met de Super+ bijkeukeninrichting stel je helemaal op maat jouw bijkeuken samen. Aan de hand van de oppervlakte van jouw bijkeuken en wat je er wilt doen en in wilt opslaan, ga je met jouw Superkeukens-adviseur aan de slag om jouw ideale inrichting uit te zoeken. Daarbij is niets te gek. Heb je een wasmachineaansluiting in jouw bijkeuken? Dan kan je een kast om jouw wasmachine en droger laten bouwen, zodat deze uit het zicht staan. Handige lades voor de wasmiddelen en zelfs een kast waarin al jouw gezinsleden hun was kunnen scheiden behoren ook tot de mogelijkheden.

Alles netjes opgeborgen

De strijkplank? Die berg je handig op in een speciaal daarvoor ontworpen kast. En ook zaken als schoenen en kleding kan je kwijt in jouw Super+ bijkeuken. Het systeem biedt ook mogelijkheden om voedingsmiddelen in op te slaan en om bijvoorbeeld kratten met drank overzichtelijk en handig neer te zetten. En heb je na afloop afval? Er zijn diverse opties om jouw recyclingbakken en -zakken in de kasten kwijt te kunnen. Zelfs een spoel-onderkast is mogelijk.