Ontdek de mogelijkheden van een bijkeuken

Een bijkeuken is superhandig! Je hebt altijd extra opbergruimte voor je boodschappen en schoonmaakspullen. Daarnaast hou je je keuken netjes en overzichtelijk. Met een bijkeuken kun je gemakkelijk je was doen zonder rommel in je huis.Ontdek de mogelijkheden van een bijkeuken op maat bij Superkeukens! Bekijk hier een greep uit ons assortiment!

Bijkeuken op maat

Bij Superkeukens ben je niet alleen aan het juiste adres voor een prachtige nieuwe keuken, maar ook voor een bijpassende bijkeuken! Aan de hand van jouw wensen en de beschikbare ruimte ontwerpen onze keukenadviseurs samen met jou de ideale bijkeuken. Hierbij is niets te gek. Heb je een wasmachineaansluiting in jouw bijkeuken? Dan kan je een kast om jouw wasmachine en droger laten bouwen, zodat deze uit het zicht staan. Handige lades voor jouw wasmiddellen en wasmand, een kast voor de stofzuiger, het kan allemaal.

Alles netjes opgeborgen

De strijkplank? Die berg je handig op in een speciaal daarvoor ontworpen kast. En ook zaken als schoenen en kleding kan je kwijt in jouw bijkeuken. Het systeem biedt ook mogelijkheden om voedingsmiddelen in op te slaan en om bijvoorbeeld kratten met drank overzichtelijk en handig neer te zetten. En heb je na afloop afval? Er zijn diverse opties om jouw recyclingbakken en -zakken in de kasten kwijt te kunnen. Zelfs een spoel-onderkast is mogelijk.
Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees snel ons klantverhaal en laat je inspireren!