De keuken van
Isabel Martijn-Nederstigt

  • Witte hoogglans keuken met donkergrijs werkblad
  • Alle keukenapparatuur is van AEG
  • Volop opbergruimte dankzij slimme kasten

Witte hoogglans keuken met donkergrijs werkblad

"Onze keuken van Superkeukens is fantastisch!"

Isabel Martijn-Nederstigt is de trotse bezitter van een prachtige hoogglans keuken. Ze is niet alleen heel blij met de keuken, maar vooral met de service van Superkeukens Almere. “Bij Superkeukens werd ik heel vriendelijk geholpen. De medewerkers waren niet opdringerig en ik hoefde niet over de prijs te onderhandelen.” Lees hier het hele verhaal.

Frontkleur
Keuken afmetingen

Maten zoals opgesteld

302 + 302 + 420 cm

Keuken als kers op de taart

Isabel woont met haar man en twee volwassen dochters in Almere. De keuken van het gezin was ruim twintig jaar oud en had een jaren ‘90 look & feel. Deze was van kersenhout, had een L-vorm en was eigenlijk te klein. Dus vond de familie het hoog tijd om de keuken te vernieuwen. Hierbij werd niet alleen de keuken uitgebroken, maar werd de gehele benedenverdieping onder handen genomen. Een binnenmuur werd gesloopt en de vloer werd voorzien van vloerverwarming en een topvloer van PVC. De kers op de taart is de witte hoogglans keuken met een donkergrijs werkblad van keramiek. 

Vertrouwd gevoel bij Superkeukens

In haar zoektocht naar een nieuwe keuken heeft Isabel heel wat keukenwinkels bezocht. Ze vertelt: “Ik ben bij meerdere keukenzaken geweest, maar ik had bij geen van de zaken een goed gevoel. Bij sommige winkels werd ik heel opdringerig geholpen en wilden ze zo snel mogelijk tot een koop overgaan. Bij andere winkels kreeg ik geen ontwerp en offerte mee. Bijna altijd moest er onderhandeld worden over de prijs, wat vaak heel lang duurde. Hierdoor had ik het idee dat ik veel te veel betaalde. Mijn ouders wonen in Vlissingen en zij hebben ook een keuken via Superkeukens waar ze heel tevreden over zijn. Ze zeiden steeds dat ik bij de Superkeukens-vestiging in Almere moest kijken. Dit heb ik uiteindelijk gedaan en het voelde gelijk vertrouwd! De medewerkers waren helemaal niet opdringerig en ik hoefde niet over de prijs te onderhandelen. De prijs was namelijk direct duidelijk en goed.”

Gelijk een eerste keukenontwerp

Hoe ging het samenstellen van de keuken in zijn werk? Isabel: “Ik stapte zonder afspraak bij Superkeukens Almere binnen en liep een rondje door de showroom. Ik kon gelijk in gesprek met de adviseuse, Rian. Zij vroeg mij naar mijn wensen en ik had heel duidelijk voor ogen wat voor een keuken ik wilde, namelijk een hoogglans keuken met veel ruimte. De huidige keuken had een L-vorm, maar ik wilde overstappen op een U-vormige open keuken. Ik had de afmetingen van de ruimte bij mij, dus Rian begon gelijk met het maken van een eerste ontwerp. Op het televisiescherm kon ik meekijken en zag ik de schets van de keuken ontstaan.” 

Kleurstalen mee naar huis

Isabel is uiteindelijk meerdere keren bij Superkeukens geweest om haar droomkeuken te bespreken. Steeds werd ze geholpen door Rian. “Rian nam alle tijd voor mij en maakte een ontwerp op maat. Niets was teveel. Toen ik twijfelde over de kleuren van de frontjes en het keukenblad kreeg ik verschillende kleurstalen mee. Zo kon ik thuis op mijn gemak kijken welke kleuren pasten bij bijvoorbeeld de shutters voor het keukenraam. Ook kon ik op deze manier mijn man en dochters de kleurstalen laten zien.”

Alle apparatuur van AEG

Uiteindelijk koos het gezin voor een witte hoogglans keuken met een keramieken keukenblad in een donkergrijze uitvoering. Alle apparatuur is van AEG, zoals de combi-oven, stoomoven met SteamCrisp-functie, vaatwasser, koelkast, vriezer en kookplaat met ingebouwde afzuiging. En helemaal handig: het filter van de kookplaatafzuiging kan gemakkelijk losgehaald worden en in de oven worden gereinigd. In plaats van een carrouselkast koos Isabel voor een hoekkast met twee klapdeurtjes. Deze hoekkast is zeer ruim, zodat hier alle keukenapparaten en -machines in opgeborgen kunnen worden die niet zo vaak gebruikt worden. Ook beschikt de keuken over een voorraadkast met uittrekbare diepe lades.

Last minute aanpassing in ontwerp 

De keuken beschikt daarnaast over een kokendwaterkraan van het merk Selzius. Hierover zegt Isabel het volgende: “De boiler van de kokendwaterkraan wilden wij onder de gootsteen verwerken en dit was ook in het ontwerp én de offerte opgenomen. Dit bleek achteraf niet te passen. Rian van Superkeukens dacht goed mee en besloot dat het werkblad over de hele lengte vijf centimeter dieper moest worden, zodat de boiler wel zou passen. Superkeukens kwam met een goede oplossing en de kosten voor het grotere werkblad hebben zij voor hun rekening genomen. Dat vond ik netjes.”

Fantastische keuken

De keuken werd op het afgesproken moment geleverd en gemonteerd. Dat verliep heel vlot. Inmiddels heeft het gezin de keuken alweer eventjes in gebruik en zijn alle gezinsleden er heel blij mee. Isabel: “Onze keuken is fantastisch! Hij is modern en mooi. Hij beschikt over diverse kastjes en lades waar we onze voorraad en keukenspullen in kwijt kunnen. Bovendien hebben we nu extra veel werkruimte, zodat we gemakkelijk met meerdere personen in de keuken kunnen koken.”

De beoordeling van
Isabel Martijn-Nederstigt

10

