De keuken van
Familie de Haan

  • Woonkeuken in L-vorm (hoek)
  • Keukenfronten uitgevoerd in hoogglans wit
  • Grijs aanrechtblad en bijpassende achterwand
  • Alle keukenapparaten van AEG

Ruime hoekkeuken in hoogglans wit

“In slechts één ochtend hebben we de keuken ontworpen!”

“Ik had niet gedacht dat wij zo’n mooie, complete keuken konden kopen voor het beschikbare budget. Alles zit erin wat we erin wilden hebben!” Aan het woord is Els de Haan. Onlangs kocht ze samen met haar man Jaap een nieuwe keuken bij Superkeukens Zoeterwoude. Naar eigen zeggen is het een ‘Superkeuken’. Lees meer!

Eén grote woonkeuken

Jaap en Els de Haan wonen in een appartement in Leiderdorp. Aanvankelijk huurden ze het appartement, maar enkele jaren geleden ging het in de verkoop en hebben ze het appartement gekocht. Dit was voor Jaap en Els hét moment om de woning te verbouwen en (nog meer) naar hun wens te maken. Het plan? De achterkamer moest bij de keuken betrokken worden, zodat er één grote woonkeuken zou ontstaan. Els de Haan vertelt er meer over.

Shoppen bij verschillende keukenzaken

Els: “Het leek mij altijd heel gezellig om een woonkeuken te hebben. Krijg je familie of vrienden over de vloer, dan kan je met z’n allen aan de eettafel zitten. Onze huidige keuken was hier niet geschikt voor. In onze zoektocht naar een nieuwe keuken, wilden we ‘shoppen’ bij verschillende keukenzaken. Op die manier konden we het aanbod en de prijzen goed vergelijken. De eerste keukenzaak die we bezochten, was Superkeukens Zoeterwoude. Hier werden we geholpen door keukenadviseur Dennis. De klik was zó goed, dat we hier zijn blijven hangen. We hebben geen andere keukenzaken meer bezocht!”
 

"Zo snel kan het gaan!"

“We hebben met Dennis onze wensen besproken. We wilden een hoekkeuken in hoogglans wit. Er zijn alleen zóveel verschillende tinten wit, haha. Dennis maakte een selectie van enkele tinten en hier hebben we een keuze uit gemaakt. Ditzelfde geldt voor het keukenblad: Dennis pakte verschillende kleurstalen erbij en we hebben gekozen voor een kunststof blad in grijze kleur. De achterwand hebben we in hetzelfde materiaal uitgevoerd. Dit oogt niet alleen strak: het is ook nog eens makkelijk schoon te maken. In één ochtend hebben we de keuken ontworpen. Vervolgens zijn we nog een tweede keer langs geweest om de offerte te tekenen. Zo snel kan het gaan!”

Keukenapparatuur en plintboiler

“We waren gewend om te koken op gas. In de nieuwe keuken hebben we een inductiekookplaat. Dit werkt echt superhandig. De kookplaat heeft ook een boosterstand: deze kan ik gebruiken wanneer ik snel groenten of aardappelen wil koken. En helemaal handig: de afzuigkap is verbonden met de kookplaat. Zodra ik de kookplaat gebruik, dan gaat de afzuiging aan. Daarnaast hebben we een magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer in de keuken. Deze zijn allen van het merk AEG. In de keukenplinten hebben we bovendien een plintboiler verwerkt. Hierdoor hebben we binnen mum van tijd heet water uit de kraan. Ideaal!”

Keuken kookklaar opgeleverd

“De keuken is in drie maanden tijd geleverd. Toen de keuken beschikbaar was, werd er een afleverafspraak gepland. Het montagebedrijf van Superkeukens Zoeterwoude kwam op het afgesproken moment en de keuken is in één dag geplaatst én gemonteerd. Hij werd kookklaar opgeleverd en diezelfde avond kon ik al koken! We hebben verschillende elektrapunten door het montagebedrijf laten maken. Ook heeft het bedrijf de lichtspotjes onder de keukenkasten gemaakt. Zo hebben we altijd voldoende licht tijdens het koken.”

Alles binnen budget

Wij zijn ontzettend blij met de keuken van Superkeukens. Hij doet z’n naam eer aan, want het is echt een ‘Superkeuken’. De indeling is fijn en ik heb veel opbergruimte en werkruimte. Bovendien is hij ook heel gebruiksvriendelijk: ik dacht dat een hoogglans keuken heel snel vies wordt en je alle vingerafdrukken ziet. Onze kleinkinderen zitten namelijk geregeld aan de kastjes. Dit is niet het geval: even een doekje eroverheen en de fronten zijn weer schoon! Ook had ik niet gedacht dat wij zo’n mooie, complete keuken konden kopen voor het beschikbare budget. Alles zit erin wat we erin wilden hebben!

De beoordeling van
Familie de Haan

10

