De keuken van
Paul Span

  • Donkere, strakke keuken
  • Beton grijs/terra bruin
  • Een Bora kookplaat
  • Aanrechtblad in kleur van de rest van de keuken

Alles in onze keuken klopt tot in de kleinste details

“Bij Superkeukens krijg je de juiste aandacht en denken ze echt met je mee"

Samen met zijn vrouw en hond, woont Paul van der Span in Soesterberg. Paul en zijn vrouw vonden het tijd om de gehele benedenverdieping onder handen te nemen en daar hoort natuurlijk ook de keuken bij. Terwijl alles eruit werd gehaald, moest ook de nieuwe keuken ontworpen worden. Paul en zijn vrouw bezochten Superkeukens Veenendaal en werden geholpen door keukenadviseurs Vincent en Mike. Lees hier hoe de nieuwe keuken werd gerealiseerd.

Meteen verkocht

Voor Paul en zijn vrouw was het tijd voor een verandering in huis. De benedenverdieping werd aangepakt. Van meubels tot aan de vloer. Tijd voor iets nieuws. Zo ook de keuken. “De planning was om naar Superkeukens Veenendaal te gaan, maar doordat ik adviseur Vincent al kende, stelde hij voor om op een zaterdagmiddag bij mij langs te komen. Uiteindelijk hebben we drie uur lang gepraat. Tijdens dit gesprek hebben we alles tot in de details besproken. Het enige wat wij al zeker wisten voor dit gesprek was de kleur van de keuken, namelijk beton grijs richting terra bruin. Met Vincent hebben we alles doorgesproken. Van randen tussen de kastjes tot aan een Bora kookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging; want een afzuigkap wilden we niet meer.”

De keuken helemaal strak en schoon

Een keuken is het hart van het huis. Zo ook bij Paul en zijn vrouw. Daarom vindt hij het belangrijk dat de keuken zo strak en schoon mogelijk is. Vooral bij zo’n blikvanger van Superkeukens. “Wat ik echt perfect vind aan onze keuken is de Bora kookplaat. Dit komt omdat ik onze keuken het liefst zo strak mogelijk houd. Ik hoef geen hoge kasten aan de muur en  ook geen afzuigkap. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de keuken zo schoon mogelijk blijft. Het is toch iets waar je jaren mee gaat doen en je wil niet dat er krassen of vlekken op komen.” Ook heeft het stel het liefst zo min mogelijk in de keuken staan. “Ik houd er niet van wanneer de hele keuken volstaat. Wij hebben gelukkig een bijkeuken die we binnenkort onder handen willen nemen. Van deze ruimte willen we eigenlijk een tweede kleine keuken maken. Hier komen dan al onze ontbijtspullen, waterkoker en koffiezetapparaat te staan. Zo houden we onze andere keuken zo strak en schoon mogelijk.”

Van ontwerp tot plaatsing, de service van Superkeukens is top

Over de service van Superkeukens heeft Paul geen slecht woord te vertellen. Zo ging het hele proces van aankoop tot levering van de nieuwe keuken sneller dan de levering van de nieuwe bank. Dankzij een 3D-keukenontwerp kreeg het stel een beter beeld van hun nieuwe keuken. “Van tevoren had ik de ruimte van onze keuken al vrij goed ingemeten. Nadat we alles hebben besproken met Vincent, heeft hij het keukenontwerp laten zien via een 3D-tekening. Dit kwam exact overeen met hoe wij het wilden. Echt álles klopt. Van de details van de kookplaat tot aan de verlichting. Alles sluit perfect bij elkaar aan.” Maar ook op de levering en montage heeft Paul niks aan te merken. “In totaal heeft het proces ongeveer drie maanden geduurd en het verliep precies zoals het was afgesproken. Ik wil ook echt complimenten geven aan de monteurs die onze keuken hebben geplaatst. Ze hebben professioneel werk geleverd en waren in twee dagen klaar.”

Een eyecatcher in huis

Of Paul blij is met zijn keuken? Dat zeker. “Ik ben trots op onze keuken. Het is ook écht een eyecatcher. Wanneer wij mensen over de vloer hebben, zeggen ze direct ‘WOW’ als ze onze keuken binnenstappen. Bij ons maakt het niet zozeer uit welk merk  apparatuur we in onze keuken hebben. Functionaliteit staat voorop. Nu hebben we een koelkast, oven en vaatwasser die goed werken. Wat betreft het keukenblad wilden we in eerste instantie  gaan voor een stenen aanrechtblad, maar uiteindelijk hebben we op aanraden van Superkeukens gekozen voor een aanrechtblad dat in lijn ligtmet de rest van de keuken. Het leuke aan onze keuken is trouwens dat het overdag een stuk lichter oogt en in de avond weer donkerder. Alsof we een keuken hebben in twee verschillende kleuren.”

Bij Superkeukens staat de klant voorop

Dat er af en toe wat fout gaat, dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar bij Superkeukens komen ze je dan altijd tegemoet en denken ze met je mee. Zo ook bij de keuken van Paul en zijn vrouw. “Qua meten kwam het niet helemaal uit met de hoek, maar bij Superkeukens hadden ze eigenlijk al direct een oplossing: een apothekerskast. De keukenadviseurs vinden voor elke uitdaging een oplossing! Daarnaast werkt alles ook naar behoren.” Paul had zelf een kleine blunder gemaakt, maar ook hier kwamen de experts al snel met een oplossing. “In de keuken hebben we ook een nieuwe koelkast. Alleen wist ik nog niet hoe deze precies werkte waardoor ik al snel dacht dat de koelkast deze kapot was. Gelukkig kwamen ze mij graag tegemoet en had ik binnen één dag al een andere koelkast. Ieder ander had misschien wel gezegd dat het mijn eigen probleem was, maar bij Superkeukens niet.”

De beoordeling van
Paul Span

9.7

