De keuken van
Familie Jochems

  • Stoere handgrepen
  • Groot fornuis
  • Blauwstalen kraan en spoelbak

U-keuken in lichtgroen en zwart

“Blij met het overzicht en het gemak”

Een grote keuken met een niet-standaard U-opstelling ontwerpen: dat is nog best lastig. Via een vriendin kwam de familie Jochems uit Giessenburg op het idee om eens bij Superkeukens in Arkel langs te lopen. “Daar zijn we enorm goed geholpen om onze perfecte keuken samen te stellen!”

Keuken met retro elementen

“Hoe onze keuken ingedeeld moest gaan worden, hadden we van tevoren al wel bepaald. Zo ben ik zelf niet zo groot en onze vorige keuken had bovenkastjes. Maar daar kon ik nooit bij het bovenste plankje komen. Dus dat in onze nieuwe keuken geen bovenkastjes meer zouden komen, hadden we al bepaald. En we wilden heel graag een losstaande retro koelkast. Met die wensen zijn we bij Superkeukens binnengelopen.” 

Meedenken

“Onze keukenadviseur Robin heeft ons fantastisch geholpen bij het maken van onze keuzes. Zo vond ik het bij mijn oude fornuis niet handig dat de wokbrander in het midden zat. Hij liet ons in de showroom meteen een losstaand fornuis zien met zes pitten en de wokbrander links in de hoek. Precies wat we zochten! En zodra we de schuine afzuigkap in de showroom zagen hangen, wist mijn man dat hij die wilde hebben. Want in tegenstelling tot mij is hij wél behoorlijk lang, dus dit leek ons  ideaal.”

Groene frontjes met industriële handgrepen

“Omdat we nog twijfelden over de kleur van de kastjes kregen we een paar frontjes meer naar huis. Het is uiteindelijk lichtgroen geworden vanwege de vintages sfeer die het uitademt. Het dikke aanrechtblad en de grote, zwarte handgrepen passen perfect bij de industriële elementen in ons huis. Het was fijn om dat thuis op ons gemak te kunnen bekijken, want dan weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.”

Heerlijke keuken

De keuken werd in juni geleverd en door de familie Jochems zelf geplaatst. “Hij werd heel netjes afgeleverd en stond binnen twee dagen. Het enige dat nog ontbrak, was de blauwstalen kraan, die werd later geleverd. Maar we kregen zolang een andere kraan te leen, dus dat was geen probleem. We hebben de keuken inmiddels een paar maanden in gebruik en ik ben er echt heel blij mee, het is een heerlijke keuken. Het fornuis is heel praktisch, we hebben een zee van ruimte op het werkblad, de afzuigkap werkt met een afstandsbediening zodat er geen vette vingers op komen en de grote lades die aan de rechterkant in de keuken zitten, zijn ideaal. Ik ben echt heel tevreden.”

De beoordeling van
Familie Jochems

8.3

