Over Superkeukens

Vertrouw op eerlijk advies, een goede prijs en superservice!

Een nieuwe keuken koop je niet elke dag. Het is een proces waarbij je over veel zaken na moet denken en allerlei beslissingen moet nemen. Dat kan spannend zijn. Bij Superkeukens begrijpen we dat als geen ander. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ultieme keuken. Wij beschikken over meer dan veertig showrooms in Nederland, dus we zitten altijd bij jou in de buurt. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn.

Wie is Superkeukens?

Superkeukens is onderdeel van De Internationale Meubel Groep Holding BV en verkoopt complete inbouwkeukens inclusief keukenapparatuur. We hanteren al vanaf het begin – ruim twintig jaar geleden – een transparant beleid. Onze vakbekwame franchisenemers heten je van harte welkom en alle ruim veertig vestigingen hebben een grote showroom waar je veel inspiratie op kunt doen. Veel van onze vestigingen zijn gerenommeerde familiebedrijven, bekend in de regio en met een groot hart voor de zaak. Wij ondernemen met passie, waarbij we streven naar de verkoop van kwaliteitskeukens voor de beste prijs voor jou, zonder dat je hiervoor hoeft te onderhandelen. Onze tijd besteden we veel liever aan het geven van het beste keukenadvies.
Wij doen er alles aan om jou Super blij te maken!

Benieuwd hoe een bezoek aan onze showroom eruit ziet? We laten het je graag zien in onderstaande video's!

Maak kennis met Superkeukens!

Maak kennis met Superkeukens!

Welkom bij Superkeukens!

Welkom bij Superkeukens!

Wij zijn eerlijk

Onze keukens zijn niet alleen schérp geprijsd, onze prijzen en offertes zijn ook transparant. Bij ons hoef je niet te onderhandelen, wij geven je direct de beste prijs. En dat geeft vertrouwen en rust om je te focussen op waar het om draait, namelijk het samenstellen van jouw nieuwe keuken!

Wij inspireren

Wij willen verrassen en inspireren. Daarom vernieuwen we ons productaanbod continu en geven we gratis keukenadvies. Wanneer je bij Superkeukens een keuken uitzoekt, maken we niet alleen een tekening voor je. Bij ons kun je je nieuwe keuken ook in 3D ervaren. Hoe? Met behulp van een Virtual Reality-bril (VR-bril).

Wij ontzorgen

Kom langs bij een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt en vertel ons hoe jouw keuken eruit moet zien. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Je wordt hierbij volledig ontzorgd. En helemaal prettig: op onze website kan je inloggen op jouw persoonlijke omgeving om de orderstatus te checken!

Bezoek één van
onze showrooms

Bij Superkeukens vind je tal van keukenopstellingen in diverse stijlen en een grote collectie A-merk inbouwapparatuur. Ook in werkbladen, (kokendwater)kranen en spoelbakken bieden wij een ruime keuze. Ontdek onze collectie en laat je vrijblijvend adviseren bij een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt. Direct online een afspraak maken voor een gratis persoonlijk advies? Dat kan heel eenvoudig via onze website!

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ze delen hun verhaal graag met jou!

Stel al jouw keukenvragen

Heb je een vraag en heb je hier geen antwoord op gevonden? Stel jouw vraag dan direct online aan één van onze vestigingen.

Werken bij
Superkeukens

Werk je graag met mensen en vind je het leuk om mee te denken over hun keukenwensen? Dan is werken bij Superkeukens misschien iets voor jou! Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures hier en wie weet kunnen we jou binnenkort in één van onze vestigingen verwelkomen!