Altijd bij jou in de buurt

Vind jouw dichtstbijzijnde showroom

Je bent van harte welkom in één van onze 43 showrooms. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Maak voor een persoonlijk keukenadvies en een gratis 3D ontwerp op maat een afspraak via ons afsprakenformulier en we nemen snel contact met je op.

Ervaringen van anderen met Superkeukens

 • “Een keuken koop je niet zomaar, dus een goede klik is heel belangrijk”

  Ruime moderne keuken met bijpassende apparatuur -

  Nina van Sluijs woont met haar man Jeffry en hun twee kinderen in Nieuw- en Sint Joosland, Zeeland. In hun keuken zaten de kastjes vol deuken en de apparatuur werkte niet meer. Een duidelijk teken dat de 20 jaar oude keuken aan vervanging toe was! Nina vertelt over het aankoopproces en de nieuwe keuken.

 • “Ontzettend blij met de ruime keuken en bijpassende bijkeuken”

  Een ruime moderne klassieke keuken met bijkeuken -

  Elvira, haar man en haar twee kinderen hadden al enige tijd problemen met hun verouderde keuken in Bleiswijk. De kastjes waren versleten en de apparatuur werkte niet meer naar behoren. Hoog tijd voor een nieuwe keuken, mét heuse matching bijkeuken! Het stel besloot naar Superkeukens Gouda te gaan. Elvira deelt graag haar ervaring.

 • “Bij Superkeukens konden we ál onze wensen realiseren”

  Een sfeervolle open keuken met moderne accenten -

  Een jaar geleden bouwden Myrthe en Colin hun droomhuis in Ovezande, Zeeland. Als eerste eigenaren konden ze het huis volledig naar eigen smaak inrichten, inclusief het kiezen van een nieuwe keuken. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, was het snel duidelijk dat ze opnieuw voor Superkeukens zouden kiezen. Myrthe en Colin vertellen er meer over!

 • “Het ideaalplaatje dat ik vooraf in mijn hoofd had is gelukt.”

  Keuken met ingebouwde wasmachine, cv-ketel en luxe apparatuur -

  Melvin woont in een kleine, maar fijne woning in Arnhem. De woning had een afgesloten eetkamer en keuken, waarbij veel lichtinval werd geblokkeerd. Dat vroeg om verandering! Onder Melvin's mantra "alles in één keer goed doen" vond hij de ideale partner in Superkeukens dankzij een connectie via zijn sportschool. Het resultaat werd een keuken die praktisch én stijlvol is, met luxueuze details en een handige ingebouwde cv-ketel en wasmachine.

   

 • "Bij Superkeukens wordt er samen met ons een keuken samengesteld, in plaats van zomaar iets te verkopen"

  Matzwarte keuken met compact kookeiland -

  In 2017 kocht Rik, de partner van Lara, een prachtige woning in Huissen. Na enige tijd trok Lara bij hem in en bracht enkele meubelstukken mee. Ze wachtten met verdere aanpassingen omdat ze plannen hadden voor een grote verbouwing om er echt hun thuis van te maken. In 2023 begonnen ze met de verbouwing, waarbij Lara zich vooral concentreerde op de keuken. Een plek waar ze graag is en als één van de belangrijkste ruimtes in huis beschouwt.

 • “Alles, van de kleuren tot de apparatuur, is precies zoals we het wilden”

  Moderne keuken met donkere fronten en een licht werkblad -

  In maart vorig jaar verhuisden Michiel en Beau naar hun nieuwe woning in Huissen. De bestaande keuken was niet helemaal naar hun smaak en ook de opstelling van de keuken was onpraktisch. Dus kozen ze ervoor deze te vervangen door een nieuwe, prachtige betaalbare keuken van Superkeukens! Michiel vertelt enthousiast over hun ervaring.

 • “Iedereen die binnenkomt vindt dit zo’n chique keuken!”

  Unieke chique keuken met luxe apparatuur van Siemens Studioline -

  Werner van Hoof woont nu negen jaar samen met zijn vrouw, zoon, dochter en hond in hun huis in Etten-Leur. Na de aankoop van hun huis had de familie van Hoof al veel verbouwd, alleen de keuken stond nog op de to-do-lijst. En met die verbouwing zouden ze ook groots uitpakken. Het resultaat? Een chique keuken in een unieke opstelling en voorzien van luxe apparatuur van Siemens Studioline. Deze keuken is echt dé eyecatcher van het huis geworden. Werner doet zijn verhaal over hun ‘Superkeuken’.

 • “De keuken staat erg mooi in de ruimte”

  Een ruime, diepblauwe hoekkeuken met keukenbar -

  Sietske en haar man wonen met hun twee kinderen in een prachtige woning in Soesterberg. Samen besloten ze de garage bij hun huis te betrekken om zo meer ruimte te creëren voor de keuken. Hierdoor was er wel een nieuwe keuken nodig. Dit kwam mooi samen aangezien de oude keuken verouderd was en dringend vervangen moest worden!

 • “Het is een prachtige luxe keuken geworden, perfect voor ons gezin.”

  Keuken met schiereiland, bar en luxe apparatuur -

  Scarlett woont samen met haar man en twee jonge kinderen in Hoogerheide. Na hun verhuizing was het gelijk duidelijk dat er een nieuwe keuken moest komen. De oude keuken zat al 25 jaar in het huis en het was hoog tijd voor vernieuwing! De vraag was alleen nog: waar konden ze terecht? Scarlett vertelt: “We hebben in verschillende winkels gekeken, maar mijn schoonzus en schoonmoeder hadden allebei een keuken bij Superkeukens gekocht. Beiden waren ze erg tevreden! Dus vandaar dat wij ook besloten een afspraak te maken. Dat proces ging erg fijn. We gingen ons eerst oriënteren, na het vaststellen van de grote lijnen gingen we rekenen en daarna zijn we meer op de details ingegaan.”

 • “We hebben een op maat gemaakte keuken die helemaal bij ons past!”

  Vrolijke en unieke paarse keuken met koperen details -

  In november 2021 kreeg familie Schroor de sleutel van hun nieuwe jaren ’30 woning in Siegerswoude. Deze woning was sinds de jaren ’70 in de tijd stil blijven staan. Hoog tijd voor vernieuwing dus! Mindy Schroor vertelt over hun ervaring met Superkeukens en hoe deze vrolijke en zeer unieke keuken tot stand is gekomen.

 • “Ik denk dat ik nu 6 á 7 meter aan werkblad heb!”

  Lange blauwgrijze keuken met chique koperen details -

  Leo Procee woont samen met zijn zoon in Zwolle. Toen zij op een gegeven moment hoofdpijn kregen van hun oude keuken (letterlijk, want ze stootten steeds hun hoofd aan de oude afzuigkap), begonnen ze samen de zoektocht naar een nieuwe keuken. En die werd niet alleen fijner voor het hoofd, maar ook voor het oog!

 • “Nu is mijn droomkeuken werkelijkheid geworden!”

  Bijzondere rode keuken met veel opbergruimte -

  Toen Hans en Ellie Francke hun oude huis verkochten om in een nieuwbouwwoning in Kortgene te gaan wonen, was Esther aspirant-koper. Hoewel Esther uiteindelijk niet degene was die het huis kocht, haalden Hans en Ellie wel iets anders uit hun ontmoeting: een prachtige nieuwe keuken! Esther werkte namelijk bij Superkeukens Middelburg, waar Hans en Ellie uiteindelijk geslaagd zijn voor, zoals ze zelf zeggen, hun droomkeuken. Ellie vertelt over hun ervaring.

 • “De juiste keukenapparatuur maakt het verschil”

  Moderne keuken met een chique finishing touch -

  Marja Doolaard woont in Hoogerheide met haar man. Samen besloten ze om een gedeeltelijke renovatie van de keuken te plannen. De aanschaf van een geheel nieuwe keuken leek in eerste instantie nog niet aan de orde. Maar, het verloop van dit keukenavontuur nam een onverwachte wending! Uiteindelijk werd de realisatie van een volledig nieuwe keuken werkelijkheid. Bij Superkeukens vond Marja de perfecte match: een moderne en elegante keuken in een prachtige blauwtint. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier.

 • “Met het oog op de toekomst kozen wij deze keuken!”

  Strak witte hoogglans keuken met zithoek -

  Ton en Trudie Waegemakers wonen al 18 jaar in hun huis in Leusden en hadden een keuken die destijds nog door Ton zelf was geplaatst. Hoewel er niets mis was met de oude keuken, besloten ze toch dat het tijd was voor een nieuwe keuken. Maar aangezien Ton inmiddels de bescheiden pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, ging Ton deze keuken niet meer zelf plaatsen. Wat hij wel met veel plezier deed, was samen met Trudie de nieuwe keuken ontwerpen en uitzoeken. Een droomkeuken in Leusden: Ton en Trudie Waegemakers vertellen.

 • “Volg je gevoel! Ook al lijkt het een gewaagde keuze”

  Chique eilandkeuken met veel opbergruimte -

  Maaike woont met haar man Patrick en hun twee kinderen in Velsen. Toen ze verhuisden naar een nieuwe woning, werd álles gestript. De oude eikenhouten keuken was nodig toe aan een update en werd eruit gesloopt om plaats te maken voor een chique moderne eilandkeuken. Maaike vertelt je er meer over in dit klantverhaal. Lees nu verder!

 • “De keuken is een verlengstuk van ons werk”

  Lichte keuken in eikenhout met stoer composiet werkblad -

  De zussen Annika en Pauline Weuring van het foodplatform 'Uit Paulines Keuken’ bedenken samen de leukste recepten waarmee je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet. Sinds 2010 hebben ze een enorme groei doorgemaakt naar een community waar meer dan een miljoen(!) foodlovers geïnspireerd worden met makkelijke en snelle recepten. Krijg nu een exclusief kijkje ín de keuken van Pauline en Annika!

 • “Alles in onze keuken past goed bij elkaar. Het vormt écht een eenheid.”

  Een strakke en lichte eilandkeuken met betonlook -

  Toen Carola en haar man Martijn met hun twee kinderen verhuisden naar een nieuwe woning in Beneden-Leeuwen, moest het één en ander gerenoveerd worden. Onder andere de keuken. Ze brachten een bezoek aan diverse keukenzaken. Bij Superkeukens hadden ze direct een goed gevoel. “We werden erg vriendelijk ontvangen en ze hebben ongelooflijk veel keuze en mogelijkheden. De ideale combinatie als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.”

 • "Superkeukens denkt écht met je mee. Een verademing tegenover alle andere keukenzaken!"

  Matgrijze keuken met eikenhouten werkblad en schiereiland -

  Carla en John Hoogstraten wonen in Nieuwegein. Toen ze vorig jaar verhuisden naar de nieuwe woning moest alles gestript worden. Ook de keuken. Volop ruimte voor nieuwe ideeën dus! Bij Superkeukens slaagden ze. “Superkeukens denkt écht met je mee. Een verademing tegenover alle andere keukenzaken.” Carla vertelt je over het aankoopproces en de nieuwe keuken.

 • “De ledverlichting in de greeplijst is een echte eyecatcher!”

  Strakke keuken in champagne eiken met zwarte accenten -

  Eelco Riethorst woont samen met vriendin Rifka en hun kinderen Mink en Lotte in Zeist. Vorig jaar was het tijd voor een nieuwe keuken. De oude keuken was verouderd en toe aan een update. Bij Superkeukens slaagden ze bijna direct. En met een paar slimme tweaks en wat handigheidjes van keukenadviseur Godard, is er een prachtige keuken samengesteld. Eelco vertelt je in dit klantverhaal meer over de totstandkoming van de nieuwe keuken.

 • “We zitten regelmatig met het gezin aan de keukenbar”

  We zitten regelmatig met het gezin aan de keukenbar -

  Anne-Marie van de Haterd woont met haar partner en twee kinderen in Heesch. De keuken was nog maar acht jaar oud en zag er nog prima uit, maar toen ze het huis volledig gingen verbouwen kwam er aan de voorkant van het huis plek voor een grotere keuken. Ze besloten een nieuwe keuken te kopen bij Superkeukens. Anne-Marie vertelt er meer over!

 • “Wij vonden een ruimtelijke keuken met genoeg werk- en opbergruimte een absolute must!”

  Wij vonden een ruimtelijke keuken met genoeg werk- en opbergruimte een absolute must! -

  Denise en haar man Dirk wonen met hun twee kinderen in een prachtige woonboerderij in Diemen. De oude keuken was na 15 jaar hoognodig aan vervanging toe. Hier en daar begonnen al een aantal kastjes door te hangen. Hét startsein om een nieuwe keuken te kopen. Het stel besloot naar Superkeukens Almere te gaan.

 • “Bij Superkeukens krijg je de juiste aandacht en denken ze echt met je mee"

  Alles in onze keuken klopt tot in de kleinste details -

  Samen met zijn vrouw en hond, woont Paul van der Span in Soesterberg. Paul en zijn vrouw vonden het tijd om de gehele benedenverdieping onder handen te nemen en daar hoort natuurlijk ook de keuken bij. Terwijl alles eruit werd gehaald, moest ook de nieuwe keuken ontworpen worden. Paul en zijn vrouw bezochten Superkeukens Veenendaal en werden geholpen door keukenadviseurs Vincent en Mike. Lees hier hoe de nieuwe keuken werd gerealiseerd.

 • Een kleine donkere keuken met houten details en een barretje

  De adviseurs van Superkeukens zijn kunstenaars die in elke ruimte een oplossing zien -

  Samen met haar vriend, twee konijnen en een vogel, woont Linda in Utrecht. Na jaren gehuurd te hebben, vonden zij het tijd om te kijken naar een koopwoning. In augustus 2021 vonden ze een huis waarbij één ding zeker was: er moest een nieuwe keuken in. Wie die keuken ging ontwerpen was voor Linda geen vraag. De partner van een goede vriendin, Ronald Hoornweg, is namelijk filiaalhouder van Superkeukens in Oldenzaal. “Er was geen betere optie dan dat hij mijn keuken ging ontwerpen.” Lees hier hoe de nieuwe keuken tot stand kwam.