De keuken van
De keuken van Beau & Michiel

  • Rechte keuken met hoge kastenwand
  • Keramieken werkblad
  • Greeploze keukenkasten
  • Plafondunit afzuigkap

Moderne keuken met donkere fronten en een licht werkblad

“Alles, van de kleuren tot de apparatuur, is precies zoals we het wilden”

In maart vorig jaar verhuisden Michiel en Beau naar hun nieuwe woning in Huissen. De bestaande keuken was niet helemaal naar hun smaak en ook de opstelling van de keuken was onpraktisch. Dus kozen ze ervoor deze te vervangen door een nieuwe, prachtige betaalbare keuken van Superkeukens! Michiel vertelt enthousiast over hun ervaring.

Frontkleur

Inspiratie opdoen

Michiel en Beau begonnen hun zoektocht naar een nieuwe keuken door het internet af te speuren voor inspiratie. Michiel vertelt: “Beau creëerde een Pinterest moodboard met al onze wensen en voorkeuren. Vooral over de kleuren van de keuken waren we het snel eens: een combinatie van donker en licht.” Met het Pinterest moodboard als leidraad bezochten ze verschillende keukenzaken, maar bij Superkeukens was het gevoel direct goed.

Voor nog meer keukeninspiratie

Ontvang ons gratis inspiratieboek!

Wil jij ook inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Dan is ons gratis inspiratieboek echt iets voor jou! Blader door 100 pagina's met de nieuwste keukentrends, Superkeukens van onze klanten en onze keukencollectie. Vraag jouw exemplaar snel aan en laat je verrassen!

Uitstekende ontvangst

Bij Superkeukens Beuningen werden ze gelijk heel fijn geholpen. “Ze beschikken over een mooie showroom, de keukenadviseurs zijn open en transparant én het keukenaanbod maakte ons direct enthousiast,” vertelt Michiel. “De ontvangst en ambiance ontvangst in de winkel waren voor ons doorslaggevend.” Keukenadviseur Jeremy begeleidde hen gedurende het hele proces, en ook eigenaar Marc Janssen bood ondersteuning. Michiel: “Ze vormen daar echt een team en dat is heel fijn!”

Professionele hulp bij een nieuwe opstelling

Keukenadviseur Jeremy adviseerde Michiel en Beau over de keukenindeling. In de oude keuken zat een muurtje, waardoor de keuze voor de indeling een stuk beperkter was. Superkeukens gaf het advies om het muurtje weg te halen. “Dat bleek mogelijk, waardoor we nieuwe indelingen konden overwegen. Jeremy deed een geweldig voorstel!” zegt Michiel enthousiast. “Nu genieten we van een prachtige rechte keuken met een kastenwand. De keuken staat heel mooi in de ruimte.”

Moderne keuken: strak en stijlvol

Michiel en Beau kozen voor een keuken met donkere fronten en een licht keramisch werkblad. “Het keramische werkblad is gebruiksvriendelijk, kras- en vlekbestendig,” legt Michiel uit. Ze besloten ook om voor een greeploze keuken te gaan. “Dat zag er optisch het beste uit. Het creëert een strak en modern design,” aldus Michiel. “Het past uitstekend bij de sfeer in ons huis.” Wat betreft apparatuur heeft het stel hun oog laten vallen op een brede inductiekookplaat, een plafondunit, een combi-stoomoven en een ingebouwd koffiezetapparaat. “En een Quooker is natuurlijk onmisbaar!”

Een prachtig totaalplaatje

Michiel: “In augustus 2022 namen we contact op met Superkeukens. In maart 2023 werd de keuken geplaatst. De latere plaatsing had niets met de levertijd te maken; we kregen toen pas de sleutel van ons huis. Het was geweldig dat ze zo flexibel waren met onze planning.” De levering verliep volgens plan en alles werd in één keer geïnstalleerd. “We geven Superkeukens een dikke 10! We zouden niets willen veranderen. Alles, van de kleuren tot de apparatuur, is precies zoals we het wilden.”