Siemens studioLine

De inbouw keukenapparatuur van Siemens studioLine maakt je keuken slimmer met hoogwaardige keukenapparaten die je helpen om tijd, energie en moeite te besparen. De combinatie van innovatieve technologie, een strak zwart glazen afwerking en roestvrijstalen details is niet alleen geweldig om te zien, maar ook geweldig in gebruik.

De studioLine-apparaten zijn voorzien van de nieuwste functies en zorgen voor maximaal gebruiksgemak. Het assortiment bestaat uit bak- en stoomovens, stoomovens, (combi), inductiekookplaten, afzuigsystemen, koelapparaten en vaatwassers. De Siemens studioLine serie is uitgevoerd in elegant blackSteel voor een luxe uitstraling. Door je gehele keuken te voorzien van studioLine apparatuur, creëer je een harmonieuze uitstraling die perfect bij jouw keuken past

De iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

De iQ700 is een slimme oven, gemaakt van slimme materialen. De ovendeur van hoogwaardig glas is ontworpen om de warmte binnen te houden, zonder afbreuk te doen aan de stralende look van deze oven. Bovendien is de oven voorzien van prachtige details zoals de greep. Deze greep is onzichtbaar wanneer je voor de oven staat, maar wanneer je hem nodig hebt om gerechten gemakkelijk in en uit de oven te schuiven, biedt hij een stevige houvast.

Wil je meer informatie over Siemens studioLine, maak dan een afspraak in één van onze showrooms!

Eigentijdse afzuigkappen

De afzuigsystemen van Siemens studioLine zorgen ervoor dat klimaat in jouw keukenruimte altijd aangenaam is. Daarnaast sluit het design naadloos aan op al je andere Siemens keukenapparaten. Of je nu kiest voor een afzuigsysteem aan de wand, boven een kookeiland, geïntegreerd in een werkblad of geheel verborgen, Siemens heeft altijd een passende oplossing.

Wil jij ook graag de mooie apparatuur van Siemens Studioline in jouw nieuwe keuken?
Maak een vrijblijvende adviesafspraak bij één van onze 43 Superkeukens winkels.

Slimme functies, langer genieten

Met de koelapparaten van Siemens studioLine blijft je eten en drinken altijd op hun best bewaard. Van compacte inbouwkoelkasten tot side-by-side modellen en imposante XXL koelkasten: ze zorgen allemaal voor langdurige versheid. Voedselverspilling is hierdoor verleden tijd. Doordat je minder weg hoeft te gooien, hoef je minder vaak boodschappen te doen en hou je meer vrije tijd over voor dingen die jij belangrijk vindt.

Laat mooie momenten samengaan met stralend servies

Muisstil, energiezuinig en altijd connected. Dat zijn de vaatwassers van Siemens studioLine. Met een aanpasbare bodem en vlak sluitende voorkant, gaan ze naadloos over in elke ruimte. Slim geplaatste ledverlichting in een rustgevend blauwe kleur wordt automatisch geactiveerd zodra je de deur opent.

Ook de prestaties zijn indrukwekkend: alle studioLine vaatwassers zijn verkrijgbaar met het unieke gepatenteerde Zeolith ® droogsysteem. Zeolith® is een natuurlijk materiaal dat je vaat efficiënt en snel droogt, op een energiezuinige manier. Met speciale zones voor kwetsbaar glaswerk en hardnekkig vuil word jouw vaat altijd op de juiste manier gereinigd. En ben je net van huis, maar ben je vergeten de vaatwasser aan te zetten? Met Home Connect kun je je vaatwasser gemakkelijk op afstand aansturen.

Geniet van een geurvrije open keuken

De innovatieve Siemens inductionAir Plus combineert twee fantastische apparaten in één: een inductiekookplaat met flexibele kookzones én een krachtige afzuigkap die in het keukenblad is geïntegreerd. Dit ruimtebesparende concept biedt alle mogelijkheden om je droomkeuken te creëren. De ingebouwde afzuiging zorgt er namelijk voor dat je vrij zicht houdt boven het werkblad. De strakke kookplaat kan zelfs worden geplaatst in een zwevend keukenblad. Ideaal als je van een open ruimte en een modern design houdt. De flexInduction-technologie past zich altijd naar jouw behoeften en de grootte van je pannen aan.

Het is niet voor niets dat de Siemens inductionAir Plus in 2023 is uitgeroepen tot de beste uit de test door de Consumentenbond!

Wil je meer informatie over Siemens studioLine, maak dan een afspraak in één van onze showrooms!

Home Connect

Siemens studioLine maakt het leven graag wat makkelijker voor je. De Siemens keukenapparaten die over wifi beschikken, beschikken automatisch over de Home Connect functie. Met de Home Connect-app kun je al je keukenapparaten bedienen, waar je ook bent. Verwarm de oven alvast voor terwijl je nog op je werk bent of activeer de stilfunctie van je vaatwasser vanuit de je luie stoel. Het is zelfs mogelijk om verschillende Home Connect apparaten met elkaar te laten communiceren. Neem bijvoorbeeld de Home Connect afzuigkap, die automatisch begint met ventileren wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt.