Siemens StudioLine

In een luxe keuken hoort hoogwaardige apparatuur. Functioneel, stijlvol en exclusief. Precies dat biedt het studioLine assortiment van Siemens. Deze apparatuur combineert een buitengewoon design met een unieke stijl. Een studioLine apparaat is gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met het gewone en van iedere dag iets buitengewoons willen maken.

Professioneel koken binnen handbereik

De Siemens studioLine serie is uitgevoerd in elegant blackSteel voor een luxe uitstraling. In het assortiment zijn onder meer stoomovens met een sous-videfunctie én een vacumeerlade voor professioneel koken en unieke smaakbeleving te vinden. Koken zoals chefs in sterrenrestaurants dat doen komt zo binnen handbereik. 

Slimme ovens

De ovens uit de studioLine serie zijn, met hun kenmerkende draaiknop en extra donkere deur, een lust voor het oog. Bovendien zijn ze voorzien van allerhande technologieën die uw leven eenvoudiger maken. De ovens zijn zelfreinigend en u heeft, dankzij de TFT-displays, altijd een goed overzicht. Extra snel een gerecht bereiden, of meteen vanuit bevroren toestand beginnen met opwarmen? De functionaliteiten VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid. 

Haute couture voor uw haute cuisine

De prachtige studioLine inductiekookplaten bieden u optimale vrijheid bij het koken. Kies bijvoorbeeld voor één of meer flexibele zones met flexInduction Plus, waarbij uw kookplaat de grootte en vorm van de pannen herkent en indien nodig meerder zones samenvoegt tot één grote kookzone. Of kies voor freeInduction, waarbij uw kookplaat één volledig kookoppervlak heeft en u de pannen op elk deel van de kookplaat kunt zetten. Ruimte besparen? Kies dan voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Meer weten over Siemens studioLine?

Kom naar de Superkeukens showroom bij jou in de buurt!

Briljante glans

De studioLine vaatwassers zijn verkrijgbaar met het unieke brilliantShine systeem met Zeolith®, een natuurlijk materiaal dat uw vaat efficiënt droogt.

Eigentijdse afzuigkappen

Een afzuigkap van studioLine is een prachtige, moderne eyecatcher voor uw keuken die functionaliteit combineert met design. Tegen de wand of boven het kookeiland: er is altijd een studioLine afzuigkap die bij u past.

Vers en zuinig

De nieuwe standaard in koelapparatuur. Dát zijn de koel- en vrieskasten van studioLine. Flexibel boven of naast elkaar in te bouwen en voorzien van de nieuwste technologie. 

Home Connect

Een afzuigkap die vanzelf begint met afzuigen wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld. De oven vanuit bed vast voorverwarmen, zodat u op zondagochtend meteen een heerlijk croissantje kunt bakken. Met Home Connect bedient u uw Siemens apparatuur via de app op uw telefoon en kunnen uw apparaten uit de studioLine bovendien met elkaar communiceren.