Hoogglans keukens

Smaakvol en strak vormgegeven

Een hoogglans keuken ziet er niet alleen mooi en strak uit, het geeft je hele huis meteen een smaakvolle draai. In combinatie met greeploze kastjes en lades, een strak en dun werkblad en geïntegreerde keukenapparatuur heb je een stijlvolle, moderne keuken. Lees hier meer over de hoogglans keukens die wij bij Superkeukens in het assortiment hebben.

Hoogglans keuken als strakke blikvanger

Hoewel hij veel gebruikt wordt, gaat er niets boven een opgeruimde keuken. Met een hoogglans model is dit helemaal het geval. Het minimalistische ontwerp staat zeer goed in combinatie met een moderne inrichting en designmeubelen. Maar tegelijkertijd kan het ook als tegenhanger van een landelijk interieur dienen, als baken van rust. Een witte hoogglans keuken kan daarbij met bijvoorbeeld een zwart blad een mooi contrast bieden.

Design-elementen hoogglans keuken

Om het strakke karakter van de hoogglans fronten te behouden, moet de apparatuur ook diezelfde uitstraling hebben. Dat betekent veel inbouw, keramische of inductiekookplaten en ovens met tiptoetsen of verborgen knoppen. Maar ook de kastjes en lades zijn greeploos om zo de lijnen van je keuken te benadrukken. Natuurlijk kan je je keukenblad ook in hoogglans laten uitvoeren, maar een mat werkblad is wellicht een mooie tegenhanger.

Gebruikte materialen hoogglans keuken

Een hoogglans keuken kan je op verschillende manieren bereiken. Bijvoorbeeld door middel van een folie. Daarbij is over de kern van de deur een glanzende folie gekrompen. Dit levert een duurzaam en makkelijk schoon te houden oppervlak op én het is betaalbaar. Dezelfde chique look is te behalen met hoogglans gelakte fronten of door middel van acrylplaten. Het summum is glas, maar dit materiaal is wat kwetsbaarder en duurder dan acryl.

Hoogglans keukens bij Superkeukens

Heb je al een idee hoe jouw hoogglans keuken eruit moet zien, of wil je eerst wat inspiratie opdoen? Superkeukens beschikt over een groot assortiment van dit soort keukens. Dus als je een nieuwe keuken nodig hebt, ben je van harte welkom in één van onze showrooms. Ook kan je ons gratis keukenboek aanvragen of ga zelf aan de slag in onze 3D-keukenplanner. Superkeukens, jij maakt ‘m super!