Meteen een eerlijke prijs bij Superkeukens

Als je een keuken koopt, heb je heel wat keuzes te maken over de indeling, kastjes, aanrechtblad en apparatuur. Daarna moet je vaak óók nog onderhandelen over de prijs van je keuken. En die prijs is vaak alleen vandaag geldig. Dus graag meteen tekenen bij het kruisje. Zo gaat het althans bij veel keukenwinkels. Heb je hier allemaal geen zin in en wil je gewoon een eerlijk advies en meteen de goede prijs? Kom dan eens kijken bij Superkeukens. 

Niet onderhandelen over prijs

Net als bij alle andere keukenwinkels willen de keukenadviseurs van Superkeukens jou graag een keuken verkopen. Maar dan wél een keuken die perfect bij jou past. Die is ingedeeld zoals het voor jou handig is en met apparatuur die jij nodig hebt. De adviseurs van Superkeukens ontwerpen samen met jou in alle rust jouw droomkeuken. Daarvoor hebben ze alle ruimte, want ze hoeven geen tijd te verspillen aan onderhandelingen over de prijs. 

Heldere keukenofferte

Bij Superkeukens ga je namelijk naar huis met een heldere offerte. Zo kun je er nog eens een nachtje over slapen en weet je precies hoe de prijs van jouw keuken is opgebouwd. Natuurlijk: als je tijdens je adviesafspraak besluit om je keuken direct te kopen, vinden we dat geweldig. Maar een keuken koop je niet elke dag, dus we begrijpen het heel goed als je daar even over wilt nadenken. Zónder dat je meteen aan je aankoop vast zit. 

Transparante prijzen

Je offerte is trouwens niet de enige plaats waar je bij Superkeukens transparante prijzen aantreft. Ook in onze showrooms én op de website zijn de prijzen die je ziet, de echte prijzen die je betaalt voor de getoonde keuken en vermelden wel duidelijk wat er bij de prijs is inbegrepen. Onze keukens staan altijd geprijsd inclusief alle apparatuur. Wel zo eerlijk en helder. 

Kom langs bij Superkeukens!

Onze eerlijke en nuchtere aanpak heeft ons vorig jaar al een eervolle vermelding opgeleverd van de Consumentenbond. En ook onze klanten zijn erg tevreden over de manier waarop de Superkeukens-adviseur met hen meedenkt, zodat de keuken uiteindelijk helemaal naar wens is. Want jij maakt ‘m super! Wil jij ook een keuken kopen zonder onderhandelingen en zonder gedoe? Kom dan eens langs bij Superkeukens en ontdek alle mogelijkheden. 

Dit vinden onze klanten van Superkeukens

 • "Hartstikke blij met onze nieuwe keuken!"

  Modern-klassieke keuken met kookeiland -

  De keuken van Mirjam Klijmij is onlangs volledig gemoderniseerd. De witte L-vormige keuken is omgeturnd tot een lavazwarte keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een wijnkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ruime koelkast en oven met stoom-/sous-vide functie. Mirjam vertelt er meer over!

 • "Van iedereen die binnenkomt, krijgen we complimenten"

  Blauwe keuken als blikvanger -

  Een keuken koop je niet ieder jaar. Daarom is het zo belangrijk om een goed advies te krijgen van iemand die met je meedenkt. Monique Schuiling uit Enschede is blij dat zij en haar man bij Superkeukens Oldenzaal binnenstapten. “Dankzij Elke van Superkeukens hebben we nu de keuken van onze dromen!”

 • "Iets aan laten passen was geen enkel probleem"

  Sfeervolle keuken met zwarte accenten -

  Toen Nick en Lotte Schuiling uit Enschede hun woning gingen verbouwen, bezochten ze diverse keukenzaken. Uiteindelijk kozen ze voor Superkeukens. “Geen vraag was teveel en iets aan laten passen was ook geen probleem. Dankzij Superkeukens Oldenzaal hebben we nu een keuken waar we elke dag weer van genieten.”