Keuken van Ikea of Superkeukens?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, zijn een paar dingen van belang. Om te beginnen natuurlijk de prijs van je keuken. Want je hebt waarschijnlijk een vast budget in je hoofd en daarvoor wil je zoveel mogelijk keuken krijgen! Maar ook vrijheid in het zelf samenstellen van de keuken én de levertijd zijn van belang. Veel mensen denken dat dit alleen bij Ikea te vinden is, maar gelukkig is dat niet zo. Ook bij Superkeukens stel jij je voordelige keuken helemaal zelf samen. 
 

Keuken zelf ontwerpen

Wanneer je een keukenshowroom binnenloopt, zie je daar een aantal keukenopstellingen. Misschien denk je dat dat ook de enige uitvoeringen zijn waarin je een keuken kunt kiezen. Maar dat is niet zo. Jouw keuken ontwerp je namelijk zelf. Je kiest de opstelling, de kleur van de kastjes, het materiaal van het aanrechtblad en details zoals de handgreepjes, de spoelbak en de kraan helemaal zelf uit. Dat betekent dat een keuken van Superkeukens net zo zeer maatwerk is als een keuken van Ikea!
 

Levertijd keuken

Wil jij snel een nieuwe keuken in jouw huis plaatsen? En denk je dat je alleen bij Ikea terecht kunt, als je een korte levertijd wilt? Mis! Want ook bij Superkeukens kun je in sommige gevallen snel over je nieuwe keuken beschikken. Wanneer je voor een showroomkeuken kiest, kun je hem vaak zelfs meteen meenemen. Over snel gesproken! En wist je dat je op een Ikea-keuken soms ook vier tot zes weken moet wachten? Die levertijd is misschien dus niet zo kort als je had gedacht. 
 

Voordelige keuken kopen

Voor jouw keuken wil je niet teveel betalen. Dan is het goed om te weten dat je voor een voordelige keuken niet alleen bij de blauw-gele gigant terecht kunt, maar ook heel goed bij Superkeukens. De al eerder genoemde showroomkeukens kunnen bijvoorbeeld voor heel weinig geld in jouw huis staan. Maar ook voor een keuken op maat hoef je bij Superkeukens niet veel geld kwijt te zijn. Alles hangt af van jouw wensen en van bijvoorbeeld de keuzes die je maakt op het gebied van materiaal en apparatuur. Bovendien krijg je bij ons meteen de juiste prijs. Geen handjeklap, geen onderhandelingen, gewoon helder. Wel zo fijn! 
 

Kom langs bij Superkeukens

Je ziet: voor een mooie, voordelige keuken is Superkeukens dé keukenwinkel. We hebben showrooms in het hele land, dus maak meteen een ontwerpafspraak of vraag ons gratis Inspiratieboek aan.