Onze keukenzaak in Den Bosch

Adresgegevens
Reitscheweg 8 , 5232 BZ 's Hertogenbosch denbosch@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenzaak in Den Bosch

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus hebben we besloten om uit voorzorg onze openingstijden aan te passen.
Onze koopavond komt voorlopig te vervallen. Wij heten u dan van harte welkom!

De showroom van Superkeukens 's-Hertogenbosch is gevestigd op de eerste etage in het pand van Hoogenboezem op de woonboulevard De Bosche Soetelieve/De Herven. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Zaltbommel, Vught, Boxtel en Waalwijk.

Jouw keukenspecialist in Den Bosch en omgeving

Superkeukens 's-Hertogenbosch heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er 45 keukenopstellingen in de toonzaal. Deze opstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Wil je een keuken kopen? Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. 

Showroomkeuken in Den Bosch

Wil jij jouw huis in Den Bosch snel voorzien van een voordelige nieuwe keuken? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Oss, Tilburg en Uden

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.