Onze keukenzaak in Den Bosch

Adresgegevens
Reitscheweg 8 , 5232 BZ 's Hertogenbosch denbosch@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Den Bosch

Welkom bij jouw keukenwinkel in Den Bosch

De showroom van Superkeukens 's-Hertogenbosch is gevestigd op de eerste etage in het pand van Hoogenboezem op de woonboulevard De Bosche Soetelieve/De Herven. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Zaltbommel, Vught, Boxtel en Waalwijk. Wij heten je dan van harte welkom!

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Superkeukens in Den Bosch aan het juiste adres. Ons enthousiaste team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren met passie de mooiste keukens. Van compacte keukens voor een kleine woonruimte tot royale eilandkeukens, elk ontwerp is een uitdaging waar zorgvuldig aan gewerkt wordt. Onze adviseurs leiden je graag rond langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ga vervolgens samen met één van onze adviseurs in gesprek. Samen zetten we jouw wensen op papier en maken we een 3D-ontwerp voor jouw nieuwe keuken. Maak snel jouw adviesafspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Den Bosch

Kom je ons bezoeken in Den Bosch? Van maandag tot en met zondag staan we voor je klaar. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto: Superkeukens Den Bosch bevindt zich dicht langs de A59 en A2. Parkeren is natuurlijk gratis. Reis je met het OV? Vanaf station ‘s-Hertogenbosch is het ongeveer 15 minuten met de bus. Raadpleeg www.9292ov.nl voor meer informatie. Zien we je snel?

Jouw keukeninspiratie in Den Bosch vind je bij Superkeukens

De zoektocht naar een nieuwe keuken start met inspiratie! Kom eens langs bij Superkeukens in Den Bosch. Oriënteer je op de mogelijkheden en bekijk wat past bij jou en je interieur. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en win advies in van één van onze gespecialiseerde Superkeukens adviseurs. Zij kunnen prachtige ontwerpen maken voor jouw keuken. Zo zie je jouw wensen werkelijkheid worden. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs. Dan gaan we samen jouw droomkeuken ontwerpen!

Showroomkeukens van deze vestiging

Jouw keukenspecialist in Den Bosch en omgeving

Superkeukens 's-Hertogenbosch heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er 45 keukenopstellingen in de toonzaal. Deze opstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Wil je een keuken kopen? Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. 

Showroomkeuken in Den Bosch

Wil jij jouw huis in Den Bosch snel voorzien van een voordelige nieuwe keuken? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!