Jouw nieuwe keuken

Precies zoals jij wilt

Een nieuwe keuken kopen is leuk en heel spannend! Of je nu jouw nieuwbouwwoning van een keuken gaat voorzien, een bestaande woning helemaal gaat opknappen of voor het eerst op jezelf gaat wonen: de keuken neemt een centrale plaats in jouw huis in. Het is dus belangrijk dat jouw nieuwe keuken past bij jouw smaak, jouw wensen én je budget! Bij Superkeukens is het kopen van een nieuwe keuken leuk en eenvoudig. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw droomkeuken. Uniek en helemaal op maat voor jou gemaakt. Want jij maakt 'm super!

Optimale benutting van jouw nieuwe keuken

Dat kastje in de hoek van jouw nieuwe keuken levert jou werkelijk een zee aan ruimte op! En het leuke is: je kiest zelf hoe je jouw hoekkastje inricht. Neem je er schappen in, dan kan je de ruimte achterin de hoek gebruiken om spullen op te bergen die je niet dagelijks gebruikt. Een keukenmachine, die gigantische soeppan uit jouw pannenset, de ovenschalen: de hoek van jouw hoekkast wordt zo optimaal benut. Het ultieme gemak heb je echter met een carrouselkast. Daarmee hoef je niet in de hoek van jouw kastje te duiken om iets te pakken, maar draai je het gewoon naar je toe.

Stel jouw
keuken samen

Het samenstellen van jouw droomkeuken kan een hele uitdaging zijn. Er zijn zoveel mooie keukenvormen, kasten, werkbladen en grepen waar je uit kan kiezen, dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Welke inbouwapparatuur wil je graag in jouw keuken? Moet je rekening houden met kinderen in de keuken of komt er vaak familie over de vloer? Voor welke materialen en kleuren kies je? En wat is je budget: wil je een goedkope keuken, of mag hij wat meer kosten? Onze adviseurs helpen je bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren.

Maak jouw eigen moodboard!

Hoe gaat jouw Superkeukens eruit zien? Ben je je nog aan het oriënteren of ben je er al helemaal aan uit hoe je nieuwe keuken eruit gaat zien? In beide gevallen is het maken van een moodboard ontzettend handig! Ga aan de slag met onze moodboardmaker en krijg inzichtelijk wat jouw stijl voor de nieuwe keuken is. Heb jij je keuzes gemaakt? Stuur dan jouw moodboard direct door naar één van onze adviseurs zodat zij gelijk een fijn overzicht hebben voor tijdens het adviesgesprek.

Aan de slag >

Keukenadvies op maat

Een nieuwe keuken van Superkeukens past precies bij jouw wensen en jouw budget. Want jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Anders dan bij veel andere keukenzaken hoef je niet te onderhandelen over de prijs van jouw keuken: je krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende onderhandelingsgesprekken. Jouw keukenadviseur verkoopt je de keuken die bij jou past, zonder druk op je te leggen. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als één van de prettigste speciaalzaken van Nederland aanmerkte om een keuken te kopen.

Bezoek onze showrooms en kies je keuken

Ben je klaar om jouw nieuwe keuken te kopen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of verbouwen? Op deze pagina zie je onze keukencollectie. Van populaire klassiekers tot hypermoderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Natuurlijk krijg je nergens een beter beeld van jouw nieuwe keuken dan in onze showroom. Een overzicht van al onze vestigingen in Nederland vind je dan ook hier.