Jouw nieuwe keuken

Wij helpen je graag!

Gefeliciteerd! Je staat aan het begin van de zoektocht naar jouw superkeuken. Bij Superkeukens is het kopen van een nieuwe keuken leuk en eenvoudig. Wij doen er alles aan om jou Super blij te maken!

Waar moet je op letten bij een nieuwe keuken?  

De keuken is een centraal punt in huis, of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of een woning gaat opknappen. Het is belangrijk dat jouw keuken past bij jouw persoonlijke situatie en smaak. Uitgebreid koken voor vrienden of familie, kinderen in huis of een huisdier dat van klimmen houdt. Een klein of groot huis, er is voor iedere ruimte een passende keukenvorm. We maken jouw keuken op maat, afgestemd op jouw smaak. We denken met je mee bij het kiezen van de beste opstellig, de apparatuur, de indeling van lades en kasten enz enz.

Wat kost een nieuwe keuken bij Superkeukens?

BIj Superkeukens hebben wij een ruim assortiment keukens voor elk budget. Wil je een goedkope keuken of een grote, luxe utitgevoerde keuken? Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. De prijs van een nieuwe keuken hangt van verschillende factoren af. De grootte van de opstelling, de keukenapparatuur en het materiaal van het werkblad en de keukenkasten bijvoorbeeld.

Tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Maak vooraf aan het adviesgesprek een moodboard. Hoe gaat jouw superkeuken eruitzien? Ben je je nog aan het oriënteren of ben je er al helemaal aan uit? In beide gevallen is het maken van een moodboard ontzettend handig! Download de moodboardmaker en breng in kaart wat jouw stijl is. Heb jij je keuzes gemaakt? Stuur dan jouw moodboard direct door naar één van onze adviseurs zodat zij gelijk een fijn overzicht hebben voor tijdens het adviesgesprek.

Van kleine keuken tot keuken met kookeiland, bij Superkeukens slaag je altijd!

Droom je van een nieuw luxe kookeiland met ingebouwde wijnkoelkast? Of ben je gebaat bij het maken van slimme keuzes waardoor de ruimte in de keuken optimaal wordt benut? Jij kiest hoe jouw nieuwe keuken wordt ingericht. Maak bijvoorbeeld gebruik van ruime opberglades of plaats een carrouselkast in de hoekkast. Dit levert een zee aan ruimte op. Superkeukens, een keuken die bij jou past.

Profiteer van onafhankelijk advies bij de aanschaf van een nieuwe keuken

Jouw keukenadviseur verkoopt je de keuken die bij jou past, zonder druk en voorzien van een onafhankelijk advies. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw nieuwe droomkeuken. En, anders dan bij veel andere keukenzaken hoef je niet te onderhandelen over de prijs van jouw nieuwe keuken: je krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende onderhandelingsgesprekken. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als één van de prettigste speciaalzaken van Nederland aanmerkte om een keuken te kopen. Jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Zoals het hoort.

De nieuwe keuken van jouw dromen? Vraag ons Inspiratieboek aan!

Van populaire klassiekers tot moderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en zien wat we jouw allemaal kunnen bieden? Vraag ons gratis online inspiratieboek aan.

Maak een afspraak bij Superkeukens voor een adviesgesprek

Natuurlijk krijg je nergens een beter beeld van jouw nieuwe keuken dan in onze showrooms. Bekijk het overzicht van al onze vestigingen in Nederland en vind een Superkeukens filiaal bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!