Jouw nieuwe keuken

Precies zoals jij wilt

Gefeliciteerd! Je staat aan het begin van de zoektocht naar jouw superkeuken. Bij Superkeukens is het kopen van een nieuwe keuken leuk en eenvoudig. Uniek en helemaal op maat voor jou gemaakt.

Waar moet je op letten bij een nieuwe keuken?  

De keuken is een centraal punt in huis, of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of een woning gaat opknappen. Het is belangrijk dat jouw keuken past bij je lifestyle. Uitgebreid koken voor vrienden of familie, kinderen in huis of een huisdier dat van klimmen houdt. Een klein of groot huis, er is voor iedere ruimte een passende keukenvorm. Daarnaast maken we jouw keuken op maat, afgestemd op jouw smaak. Het aanbod aan kasten, werkbladen en grepen is enorm. Het samenstellen van jouw droomkeuken kan daardoor best een uitdaging zijn! Hoe gaat jouw nieuwe keuken van Superkeukens eruitzien? Onze online 3D-keukenplanner helpt je op weg.

 

Wat kost een nieuwe keuken bij Superkeukens?

Naast het in kaart brengen van al jouw wensen en smaak is het bepalen van je budget voor een nieuwe keuken belangrijk. Wil je een goedkope keuken, of mag hij wat meer kosten? Onze adviseurs helpen je bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren.

 

Tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Maak vooraf aan het adviesgesprek een moodboard. Hoe gaat jouw superkeuken eruitzien? Ben je je nog aan het oriënteren of ben je er al helemaal aan uit? In beide gevallen is het maken van een moodboard ontzettend handig! Download de moodboardmaker en breng in kaart wat jouw stijl is. Heb jij je keuzes gemaakt? Stuur dan jouw moodboard direct door naar één van onze adviseurs zodat zij gelijk een fijn overzicht hebben voor tijdens het adviesgesprek.

 

Van kleine keuken tot keuken met kookeiland, bij Superkeukens slaag je altijd!

Droom je van een nieuw luxe kookeiland met ingebouwde wijnkoelkast? Of ben je gebaat bij het maken van slimme keuzes waardoor de ruimte in de keuken optimaal wordt benut? Jij kiest hoe jouw nieuwe keuken wordt ingericht. Maak bijvoorbeeld gebruik van ruime opberglades of plaats een carrouselkast in de hoekkast. Dit levert een zee aan ruimte op. Superkeukens, een keuken die bij jou past.

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij aanschaf van een nieuwe keuken

Jouw keukenadviseur verkoopt je de keuken die bij jou past, zonder druk en voorzien van een onafhankelijk advies. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw nieuwe droomkeuken. En, anders dan bij veel andere keukenzaken hoef je niet te onderhandelen over de prijs van jouw nieuwe keuken: je krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende onderhandelingsgesprekken. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als één van de prettigste speciaalzaken van Nederland aanmerkte om een keuken te kopen. Jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Zoals het hoort.

 

De nieuwe keuken van jouw dromen? Vraag ons Inspiratieboek aan!

Van populaire klassiekers tot moderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene nieuwe keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je aan de slag met een moodboard, maar bestel je ook gratis online ons inspiratieboek.

 

Maak een afspraak bij Superkeukens voor een adviesgesprek

Natuurlijk krijg je nergens een beter beeld van jouw nieuwe keuken dan in onze showroom. Bekijk het overzicht van al onze vestigingen in Nederland en vind een Superkeukens filiaal bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!

Keukenadvies op maat

Een nieuwe keuken van Superkeukens past precies bij jouw wensen en jouw budget. Want jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Anders dan bij veel andere keukenzaken hoef je niet te onderhandelen over de prijs van jouw keuken: je krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende onderhandelingsgesprekken. Jouw keukenadviseur verkoopt je de keuken die bij jou past, zonder druk op je te leggen. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als één van de prettigste speciaalzaken van Nederland aanmerkte om een keuken te kopen.

Bezoek onze showrooms en kies je keuken

Ben je klaar om jouw nieuwe keuken te kopen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of verbouwen? Op deze pagina zie je onze keukencollectie. Van populaire klassiekers tot hypermoderne keukens met de allernieuwste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Natuurlijk krijg je nergens een beter beeld van jouw nieuwe keuken dan in onze showroom. Een overzicht van al onze vestigingen in Nederland vind je dan ook hier.