Garantievoorwaarden Siemens

Bij aanschaf van vier of meer Siemens en-/of Constructa inbouwapparaten ontvangt u bij Superkeukens vijf jaar garantie.

Naast de standaard garantietermijn van twee jaar krijgt u, wanneer u vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen koopt, drie jaar extra garantie. U betaalt dan vijf jaar lang geen materiaalkosten en arbeidsloon. In het derde tot en met vijfde jaar worden wel voorrijkosten in rekening gebracht.

  • U komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als u zich binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online aanmeld c.q. registreert.
  • De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer u vier of meer Siemens en-/of Constructa inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer koopt.
  • Alle apparaten dienen in één keer te zijn aangeschaft en in Nederland in gebruik te zijn.
  • Registratie dient uiterlijk drie maanden na levering van de apparatuur plaats te vinden.
  • Voorrijkosten zijn niet inbegrepen tijdens de 3 jaar verlengde garantieperiode.
  • Gebruikersfouten vallen niet onder de garantie.

Om in aanmerking te komen voor de garantietermijn van vijf jaar moet u binnen drie maanden na de aankoop uw Siemens en-of Constructa apparaten registreren. Volg in onderstaand registratiescherm de verdere instructies waarna vervolgens uit Siemens en-of Constructa een garantiecertificaat aan u zal worden toegestuurd. Wanneer u later een beroep moet doen op de Siemens en-of Constructa servicedienst, is het tonen van het certificaat en de aankoopnota voldoende om aanspraak te maken op de garantie.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.