Garantievoorwaarden Etna

5 jaar fabrieksgarantie op inbouwapparatuur.

ETNA geeft 5 jaar garantie op alle inbouwapparatuur. Standaard ontvang je de wettelijke garantie van twee jaar op al je apparatuur. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Hiernaast geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de onderdelen en arbeidsloon. Het enige wat we berekenen zijn de voorrijkosten.

Hierbij geldt wel een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires. Hierop is geen aanvullende garantie van toepassing en heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Gedurende de verlengde garantieperiode van 5 jaar betaal je uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor onze rekening.

Je ontvangt onze verlengde garantieperiode geheel gratis. Het enige wat je hiervoor moet doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registeren

Wat valt wel, en wat valt niet onder de garantie?

De garantie dekt gebreken die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten. Voor uitzonderingen op deze regel verwijzen wij u naar onze algemene service-garantievoorwaarden