Garantievoorwaarden
Novy

Van 1 januari 2005 verleent Novy Nederland op afzuigkappen gedurende 5 jaar voorwaardelijke garantie. Deze garantie ontvangt de klant zonder omwegen. Hiervoor hoeft de klant zich na aankoop niet te registreren. De garantie gaat in op de datum van aankoop zoals vermeld op de aankoopnota.

Hiervoor hoef je jouw aankoop niet te registreren. De garantie gaat in op de datum van aankoop zoals vermeld op de aankoopnota. Bij een reparatie moet je de originele aankoopnota aan de servicetechnicus overleggen. In het eerste en tweede jaar krijg je volledige garantie op materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon.

Bij een reparatie dient ten allen tijde de originele aankoopnota aan de servicetechnicus te worden overlegd.
In het 1e en 2e jaar krijgt de klant bij optredende storing aan de Novy afzuigkap volledige garantie op materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon.
Bij storingen welke optreden in het 3e, 4e of 5e jaar geeft deze garantie recht op vergoeding van de te vervangen onderdelen.
Bij een servicebezoek in het 3e, 4e of 5e jaar worden alleen de op dat moment geldende voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.
De servicebezoeken vinden uitsluitend plaats in Nederland.

Voor het bestellen van onderdelen kan je jezelf wenden tot:
Voor het bestellen van onderdelen kan de klant zich wenden tot:
Novy Nederland
Van Nelleweg 1 Rotterdam
(088) 011 91 10 
bestellingen.nl@novy.com

Het is van belang het type- en serienummer van de afzuigkap bij jouw bestelling op te geven.