Garantievoorwaarden
Pelgrim

Uniek: 8 jaar garantie!

Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar op al uw apparatuur. Dit betekent dat u binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Bij aanschaf van één tot drie inbouwapparaten binnen één aankoop geldt een garantieduur van vijf jaar voor al onze merken. Bij vier of meer inbouwapparaten heeft u bij aanschaf recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar! Hierbij geldt wel een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires. Hierop is geen aanvullende garantie van toepassing en hebt u standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Gedurende de verlengde garantieperiode van 5 of 8 jaar betaalt u uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor onze rekening. U ontvangt onze verlengde garantieperiode geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren

Voordelen
Wij weten welke apparatuur u in huis hebt staan. Heeft u een storing in een keukenapparaat, dan hoeft u niet eerst op zoek naar het type- en serienummer. Dat scheelt u tijd en ergernis.

Na het tweede garantiejaar betaalt u uitsluitend de voorrijkosten. Wij nemen zoals gezegd de kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon voor onze rekening. Hiermee kunt u tientallen tot wel honderden euro’s besparen!

Als een apparaat na afloop van de wettelijke garantieperiode niet te repareren is, doen wij u een omruilvoorstel op basis van het aantal gebruiksjaren. Dit betekent dat wij u een gelijkwaardig apparaat met een aantrekkelijke korting aanbieden, afhankelijk van het aantal jaren dat het toestel in uw bezit is.

Op onderdelen/componenten die worden vervangen, ontvangt u standaard een jaar garantie.

Wat valt wel, en wat valt niet onder de garantie?

De garantie dekt gebreken die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten. Voor uitzonderingen op deze regel verwijzen wij u naar onze algemene service-garantievoorwaarden.