Musthave: lederen handgrepen in de keuken!

Wat voor een handgrepen wil je in jouw keuken? Kies eens voor lederen handgrepen, net als Sanne van interieurblog Enstijl! Ontdek in dit blogbericht meer over de mogelijkheden van leren greepjes. 

De kastjes en laatjes in je keuken kan je voorzien van knoppen en handgrepen. Met behulp van deze knoppen en greepjes kan je de kasten en lades eenvoudig openen én sluiten. Maar wat voor een handgrepen kies je? Ga je voor grepen van RVS, chroom, kunststof of hout? Of ben je helemaal weg van grepen met een gouden, koperen of bronzen uitstraling? Er is zoveel mogelijk wat betreft materiaalkeuze – laat staan wat de mogelijkheden zijn in vorm, afmeting en afwerking!
 

Stoere, urban uitstraling van leren handgrepen

Naast alle genoemde materialen kan je tegenwoordig ook kiezen voor handgrepen en knoppen van leer. Lederen handgrepen zijn echte musthaves, want ze geven jouw keuken een stoere, urban uitstraling. Ideaal wanneer je een industriële keuken of eigentijdse keuken wilt. Bovendien is leder stevig en gaat het materiaal lang mee. Zo zijn lederen handgrepen dus een mooie én duurzame keuze! Het leder krijgt naarmate je het vaker gebruikt, een geleefde, vintage uitstraling. Dit ziet er heel mooi uit. Vergelijk het met lederen schoenen: deze zien er ook steeds mooier uit wanneer je ze vaker hebt gedragen. Het leer wordt flexibeler en zachter.
 

De mogelijkheden in lederen greepjes

Je hebt verschillende lederen greepjes, zoals grepen die aan allebei de uiteinden zijn voorzien van een schroef (deze kan je zowel horizontaal als verticaal ophangen). Je hebt ook greepjes die dubbel zijn gevouwen en aan de bovenzijde bij elkaar worden gehouden en worden bevestigd met één schroef. Lederen greepjes zijn gemakkelijk te bevestigen en passen op nagenoeg iedere kast of lade. En helemaal leuk: de lederen greepjes zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zoals antraciet, zwart, wit, cognac, lichtgroen, lichtblauw, geel, roze of rood. Maak jouw keuze! Je kan bovendien kiezen voor gelooid leer, leer met haren of leer met een speciale coating. 
 

Lederen handgrepen in de keuken van Sanne

Ben je benieuwd hoe lederen handgreepjes in de keuken passen? Bekijk de keuken van Sanne van interieurblog Enstijl, want hierin zijn supermooie greepjes van leer verwerkt! Sanne woont met haar man, zoontje en dochtertje in Haarlem. Hier heeft het gezin een nieuwe woning gekocht, en deze moet worden uitgerust met een nieuwe keuken. Een Superkeuken, welteverstaan! Van eerste oriëntatie tot uiteindelijke plaatsing: er komt heel wat kijken bij het uitzoeken, samenstellen en realiseren van een nieuwe keuken. Sanne neemt je in haar vlogserie mee in dit proces. Volg de vlogserie via de website van Superkeukens
 

Kies jouw leren grepen bij Superkeukens

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw nieuwe keuken voorzien van handgrepen van leer? Breng een bezoek aan een Superkeukens-showroom. We hebben meer dan veertig showrooms in heel Nederland, dus je vindt altijd een showroom bij jou in de buurt. Onze keukenadviseurs laten je graag kennismaken met de lederen greepjes in onze collectie. Bekijk de verschillende kleuren, leersoorten en formaten handgrepen en ontdek welke greepjes in jouw keuken passen!