De keuken van Sanne van Enstijl

Sanne van Enstijl kiest haar keuken

Het samenstellen en realiseren van een keuken kan een hele opgave zijn. De adviseurs van Superkeukens ondersteunen en begeleiden jou hierbij, zodat jullie samen een echte Superkeuken ontwerpen. Sanne van interieurblog Enstijl neemt je in haar vlogserie én op haar socialmediakanalen mee in dit proces. Kijk je mee?

Maak kennis met Sanne, eigenaresse van interieurblog Enstijl. De 34-jarige Sanne woont met haar man, zoontje en dochtertje in de Noord-Hollandse stad Haarlem. Hier heeft het gezin een nieuwe woning gekocht, en deze moet worden uitgerust met een nieuwe keuken. Een Superkeuken, welteverstaan! 


Stap voor stap een nieuwe keuken!

Maar hoe kies je een nieuwe keuken uit? Hoe gaat het ontwerpproces in z’n werk en hoe zit het met de levering en de montage? Van eerste oriëntatie tot uiteindelijke plaatsing: er komt heel wat kijken bij het uitzoeken, samenstellen en realiseren van een nieuwe keuken. Sanne laat in haar vlogs zien hoe zij bij Superkeukens Amsterdam tot de ultieme keuken voor in haar nieuwe huis is gekomen. Bekijk hier alle vlogs en lees mee over de stappen die zij zet. 

Van voorzichtig oriënteren tot de uiteindelijke beslissing

In de eerste vlog zie je het eerste bezoek van Sanne aan de Superkeukens showroom in Amsterdam. Jeetje, wat een keuze! Ze had vooraf al hele ideëen over hoe ze het wilde maar gaat nu toch twijfelen... Er is zó veel mogelijk! Wat zal het worden? Een witte of zwarte keuken? Of kiest ze toch voor iets heel anders? Je ziet het in de filmpjes!

Wat je in de tussentijd zelf kunt doen

Voordat je nieuwe keuken geplaatst wordt zijn er een aantal dingen nodig om te doen ter voorbereiding. Wij zorgen vanuit Superkeukens voor een checklist die we met je doornemen zodat de ruimte helemaal klaar is voor jouw Superkeuken! Sanne vertelt je er in haar vlogs alles over én ging alvast iets doen waar ze zelf erg goed in is: shoppen voor de styling!

Een nieuwe uitdaging

En toen kwam er ineens een buitenkansje op hun pad... Sanne en Mari verhuizen weer! En Superkeukens verhuisd mee. Bekijk er hier meer over. 

Enstijl & Superkeukens: vlog 1

Enstijl & Superkeukens: vlog 1

Oriëntatie

Enstijl & Superkeukens: vlog 3

Enstijl & Superkeukens: vlog 3

De beslissing

Enstijl & Superkeukens: vlog 5

Enstijl & Superkeukens: vlog 5

De voorbereiding

Enstijl & Superkeukens: vlog 7

Enstijl & Superkeukens: vlog 7

Het resultaat

Enstijl & Superkeukens: vlog 2

Enstijl & Superkeukens: vlog 2

Overweging

Enstijl & Superkeukens: vlog 4

Enstijl & Superkeukens: vlog 4

Shoppen

Enstijl & Superkeukens: vlog 6

Enstijl & Superkeukens: vlog 6

De plaatsing

Enstijl & Superkeukens: vlog 8

Enstijl & Superkeukens: vlog 8

Het diner