Ontdek onze
eigentijdse keukens

Klassiek en tijdloos

Is jouw woning het toonbeeld van een moderne inrichting en een tijdloos design? Beschikt jouw woning over een interieur dat de tand des tijds kan doorstaan, en waar je na tal van jaren nog veel plezier aan beleeft? Kies in deze gevallen voor een even tijdloze keuken. Maak jouw keuze voor de eigentijdse keukens van Superkeukens!

Eigentijdse keuken met materialen van nu

Gaat jouw voorkeur uit naar een eigentijdse keuken. Deze keukens gaan met hun tijd mee en zijn verre van saai. Bij een eigentijdse keuken kies je nu bijvoorbeeld voor een marmerstructuur werkblad en een zachte frontkleur. Je kunt er alle kanten mee op en het leuke is, je combineert moderne elementen gemakkelijk met details van vroeger, zoals een mooie schouw of lambisering.

Kwalitatieve apparatuur

Jouw eigentijdse keuken is niet compleet zonder de beste apparatuur. Ook daarvoor kan je bij Superkeukens terecht. Wij verkopen apparatuur van kwalitatief hoogwaardige merken als Siemens, Samsung en AEG. Wanneer je jouw apparatuur bij ons registreert, heb je recht op uitstekende garantievoorwaarden. 

Ontwerp jouw eigentijdse keuken op maat

Heb je volop inspiratie opgedaan en wil je direct een eigentijdse keuken bestellen bij Superkeukens? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Kom vrijblijvend langs en laat je rondleiden langs alle showroomkeukens. Wil je direct aan de slag met een ontwerp op maat? Dan is het aan te raden om vooraf een adviesafspraak in te plannen. Zo heeft onze keukenadviseur volop de tijd om jouw droombadkamer vorm te geven en te ontwerpen!

Eigentijdse keuken? Doe inspiratie op

Wil je inspiratie opdoen van jouw eigentijdse keuken? Een belangrijk uitgangspunt is de stijl van de keuken: deze moet goed aansluiten op jouw smaak. Het is daarom verstandig om eens goed rond te kijken en voldoende inspiratie op te doen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het inspiratieboek van Superkeukens. Dit boek is maar liefst honderd pagina’s dik en staat boordevol met aantrekkelijke en mooie keukens met een eigentijdse look & feel.