Strakke keuken

Iedere keuken vertelt een verhaal. Het verhaal van degene die in de keuken leeft, kookt en eet. Omdat er veel verschillende smaken zijn, zijn er ook veel verschillende keukens. Bijvoorbeeld strakke keukens, voor mensen die houden van design. 

Wit of gekleurd

Bij een strakke keuken denken we al snel aan hoogglans keukens en witte keukens. Toch hoeft dat niet altijd het geval te zijn! Ook matte keukenfrontjes kunnen perfecte strak zijn. Ze geven net wat meer warmte aan de keuken, zonder de strakke styling in de weg te zitten. En kleur is ook in een strakke keuken prima toe te passen. Durf je het aan: zwarte hoogglans frontjes met een spierwit werkblad? Of misschien zelfs in een bijzondere kleur? Strakke keukens hoeven namelijk écht niet altijd witte keukens te zijn!
 

Greeploos of met RVS grepen

Een andere misvatting over strakke keukens is dat het altijd greeploze keukens zijn. Voor een strakke uitstraling kunnen rechte RVS-hangrepen namelijk juist het verschil maken. Of kies voor handgrepen over de hele breedte van uw keukenkastjes, waardoor je een strak lijnenspel in uw keuken creëert. Welke grepen (of green grepen) je ook kiest: geen keuken is compleet zonder soft-close en easyclose laden en kastjes. Wel zo prettig!
 

Strakke details

Een strakke keuken is pas écht strak als ook de kleinste details kloppen. Een spoelbak met scherpe hoeken, dus niet de alom bekende afgeronde hoekjes, is dan een eerste vereiste. Kies je daarnaast voor een kraan met een vloeiende vorm, of misschien zelfs wel een vierkante kraan? Dan is uw strakke keuken compleet!
 

Jouw strakke keuken vind je bij Superkeukens

Wil je ook een mooie strakke keuken in je huis? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan een nieuwe keuken of omdat je gaat verhuizen? Dan vind je bij Superkeukens altijd de strakke keuken die jezoekt. Bekijk hier alvast onze keukencollectie of kom langs bij één van de keukenwinkels van Superkeukens. Onze ervaren medewerkers geven je een goed advies én meteen een eerlijke prijs. Onderhandelen hoeft dus niet!