Ontdek onze
moderne keukens

Innovatief en stijlvol

De moderne keuken is razend populair. Deze is voorzien van nieuwe keukenapparatuur, beschikt over innovatieve opbergmogelijkheden en heeft vaak een strak en greeploos design. Houd je van een strak lijnenspel en innovatieve gadgets, dan is de moderne keuken perfect voor jou. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van een moderne keuken!

Strakke lijnen en moderne materialen

Gaat jouw voorkeur uit naar strakke lijnen, moderne materialen en een gladde afwerking? Dan zit je met een moderne keuken goed!  Was het voorrheen nog vaak de hoogglans witte keuken die erg gewild was, de laatste jaren zien we in de moderne keuken de donkere keukens steeds populairder worden. Vaak met kasten en lades in een (ultra) matte afwerking, greeploos of met smalle grepen. Ook in keukenapparatuur van moderne keukens zien we steeds meer matte materialen terug. De werkbladen zijn van natuursteen of het ultramatte materiaal Fenix. Perfect dus voor een moderne keuken.

Hulpmiddelen en blikvangers in een moderne keuken

De moderne keuken bestaat uit handige hulpmiddelen, zoals hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze keukenkasten met nieuwe technieken als soft motion of tip on. Hierdoor wordt het werken en leven in een mooie moderne keuken nóg aangenamer. Bovendien bestaat de moderne keuken uit opvallende blikvangers, zoals een kookeiland met ingebouwde afzuiging, een goudkleurige kokendwater kraan en bijpassende wasbak. Ook een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en bijzondere texturen maken jouw keuken tot een hypermodern keuken paleisje!

Combinatie van materialen in de moderne keuken

Een moderne keuken wordt getypeerd door een combinatie van materialen. In de meeste keukenstijlen, zoals een landelijke keuken of design keuken, zie je vaak een duidelijke voorkeur voor één materiaalsoort. In een moderne keuken kun je allerlei combinaties maken. Zo combineer je een houtlook barbblad mooi met een kunststof werkblad. Als mooi accent én reuze handig kun je een stopcont in het keukenblad laten plaatsen. Onze keukenadvseurs zoeken graag naar bijzondere combinaties van de moderne keuken, zodat deze op een creatieve manier aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en jouw budget. Glas, hout, steen, kunststof of RVS … alles is tegenwoordig mogelijk in een moderne keuken.

Vind jouw moderne keuken bij Superkeukens

Ben je overtuigd en wil je een moderne keuken met een strakke uitstraling, voorzien van handige hulpmiddelen en bijzondere blikvangers? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je inspireren door een ruime collectie moderne keukens voor ieder budget. Wanneer je de afmetingen van jouw keukenruimte meeneemt, dan kan je tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken zodat je weet wat er allemaal mogelijk is in de moderne keuken van jouw dromen!