Ontdek onze
moderne keukens

Innovatief en stijlvol

De moderne keuken is razend populair. Deze is voorzien van nieuwe keukenapparatuur, beschikt over innovatieve opbergmogelijkheden en heeft vaak een strak en greeploos design. Houd je van een strak lijnenspel en innovatieve gadgets, dan is de moderne keuken perfect voor jou. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van een moderne keuken!

Lichte kleuren en strakke vormen

Gaat jouw voorkeur uit naar strakke lijnen, moderne materialen en een gladde of glanzende afwerking? Dan zit je met een moderne keuken goed! Deze keukens zijn veelal voorzien van lichte kleuren en strakke vormen. De keukenfronten zijn bijvoorbeeld effen en strak en soms zijn ze voorzien van een groef. De werkbladen zijn van natuursteen of composiet en de kastgrepen zijn van puntgave materialen als RVS, chroom en aluminium.Perfect voor de moderne keuken

Moderne hulpmiddelen en mooie blikvangers

De moderne keuken bestaat uit handige hulpmiddelen, zoals hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze keukenkasten met nieuwe technieken als soft motion of tip on. Hierdoor wordt het werken en leven in de keuken nóg aangenamer. Bovendien bestaat de moderne keuken uit opvallende blikvangers, zoals een kookeiland met ingebouwde afzuiging, een goudkleurige kokendwater kraan en bijpassende wasbak. Ook een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en bijzondere texturen maken jouw keuken tot een waar paleisje!

Materialen combineren in de moderne keuken

Een moderne keuken wordt getypeerd door een combinatie van materialen. In de meeste keukenstijlen, zoals landelijk of design, zie je een duidelijke voorkeur voor één materiaalsoort. Een composieten werkblad in combinatie met een hoogglans front. Een houten keukenblad samen met een massief houten cassettefront. Maar bij een moderne keuken zijn het juist bijzondere combinaties, zodat deze op een creatieve manier aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Glas, hout, steen, kunststof of RVS … alles is mogelijk.

Vind jouw moderne keuken bij Superkeukens

Ben je overtuigd en wil je een keuken met een moderne uitstraling, voorzien van handige hulpmiddelen en bijzondere blikvangers? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je inspireren door een ruime collectie moderne keukens voor ieder budget. Wanneer je de afmetingen van jouw keukenruimte meeneemt, dan kan je tijdens een adviesgesprek een gratis 3D-keukenontwerp laten maken!