Mogelijkheden van een rechte keuken

Populair en praktisch

De ultieme basisvorm voor een keuken is de rechte keuken, waarbij de keuken tegen één wand is geplaatst. Deze keukens zijn zeer populair en zijn verre van saai! Met de rechte keuken kan je namelijk alle kanten op en de keuken komt bovendien in ieder interieur tot zijn recht. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van de rechte keuken, ook wel I-vormige keuken genoemd.

Keuken als blikvanger

Een rechte keuken kan bijvoorbeeld een echte blikvanger zijn wanneer hij als open keuken over de hele breedte van het huis wordt geplaatst. Zeker in moderne interieurs is een rechte, strakke en greeploze keuken heel mooi. 

Praktische keuken

Maar ook wanneer je wat minder ruimte tot jouw beschikking hebt, is een rechte keuken praktisch. Je hebt immers geen hoekkasten waarbij het praktisch onmogelijk is om achterin de hoekkast te komen. Ben je in de gelukkige omstandigheid dat jouw keukenruimte heel groot is? Als je aan beide kanten van jouw ruimte twee rechte keukenblokken plaatst, dan heb je veel werkruimte en kastruimte. Of gebruik je de ruimte liever voor inbouwapparatuur? De keuze is aan jou!

Veel keuze

Wil je in jouw nieuwe woning ook een rechte keuken? Of ga je verbouwen en wil je graag een nieuwe keuken? De adviseurs van Superkeukens helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Je kan alle kanten op, want we hebben moderne en strakke keukens, maar ook landelijke en klassieke ontwerpen. Deze keukens kunnen worden vormgegeven in een recht design (I-vorm). Je hebt dus veel te kiezen!
 

Inspiratie

Je vindt de keukenwinkels van Superkeukens in het hele land, want we beschikken over maar liefst 44 keukenshowrooms. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt! Wil je alvast inspiratie opdoen of bekijken hoe een rechte keuken in jouw woning zou staan? Gebruik dan alvast de handige tools op onze inspiratiepagina. Daarmee stel je stap voor stap jouw nieuwe keuken samen en maak je jouw keukendroom werkelijkheid.