Rechte keuken

Populair en praktisch

De ultieme basisvorm voor een keuken is de rechte keuken. Deze keuken is veelzijdig, compact, populair én verre weg van saai! Met een rechte keuken kan je namelijk alle kanten op en de keuken komt bovendien in ieder interieur tot zijn recht. Ontdek de mogelijkheden van een rechte keuken bij Superkeukens!

Wat is een rechte keukenopstelling en waarom zijn ze zo populair?

Een rechte keuken heeft maar één muur nodig waardoor deze keuken geschikt is voor iedere ruimte. Zo past deze keuken perfect in een grote ruimte, maar is deze ook ideaal in kleinere ruimtes. Daarnaast is een rechte keuken ook praktisch. Je hebt immers geen hoekkasten waarbij het bijna onmogelijk is om achter in de kast te komen. Maak van jouw rechte keuken een échte blikvanger en plaats de keuken over de hele breedte van het huis. Wat dacht je van een rechte, strakke en greeploze keuken? 

 

Waar moet je op letten bij de keuze voor een rechte keuken?

Bij een rechte keuken is het slim om te letten op de lengte van de keuken. Hoewel je de keuken zo lang mogelijk kan maken, is dat niet praktisch en vermindert dit het gebruiksgemak. Bedenk daarom vooraf de indeling van de rechte keuken. Zo is het makkelijker om in te schatten hoeveel meter jouw keuken moet worden. Onze keukenadviseurs helpen je hier graag bij.

 

Een rechte keuken van 3 meter, 4 meter of met een kastenwand? Met het advies van Superkeukens maak je de juiste keuze

Wil je in jouw nieuwe woning ook een rechte keuken van 3 meter? Of ga je verbouwen en wil je graag een nieuwe keuken? De adviseurs van Superkeukens helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Je kan alle kanten op, want we hebben moderne en strakke keukens, maar ook landelijke en klassieke ontwerpen. Iedere keuken is geschikt voor een rechte opstelling. Onze keukenadviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien én ontwerpen jouw rechte keuken op maat. Met onze 3D-keukenplanner kunnen we het uiteindelijke resultaat makkelijk aan je laten zien.

 

De nieuwe rechte keuken van jouw dromen kopen? Bekijk ze in onze inspiratiebrochure

Van een rechte keuken met een strak interieur tot aan een landelijke keuken met een kastenwand, de rechte keuken van jouw dromen vind je bij Superkeukens! Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe deze keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Of maak een moodboard met al jouw wensen. Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!