Jouw keuken upgraden? Marij inspireert!

Interieurinspiratie van MY ATTIC

Maak kennis met MY ATTIC, de interieur- en lifestyle blog van Marij Hessel. Marij is content maker en allround stylist. Volg de blog van Marij en je wordt volop geïnspireerd op het gebied van interieur, styling, kleuren, home make-overs, vintage, hergebruik en DIY-projecten. Marij wijkt graag af van de gebaande wegen en hoopt jou te inspireren om op zoek te gaan naar jouw eigen, authentieke stijl. Ze mixt & matcht naar hartelust en houdt zich niet zo bezig met regels of specifieke woonstijlen. Naast de blog heeft Marij een interieurwebshop én een eigen showroom op De Werf in Alphen a/d Rijn.
 

Stylingsessie MY ATTIC en Enstijl

Sinds de zomer van 2020 werkt Superkeukens samen met Marij van MY ATTIC. Zo is Marij betrokken bij de winactie ‘Win een stylingsessie van Enstijl en MY ATTIC’. Samen met Sanne van interieurblog Enstijl neemt Marij de keukens van winnende deelnemers onderhanden. Ze turnen de keukenruimtes om tot sfeervolle ruimtes met de meest prachtige accessoires en woonartikelen. Extra leuk zijn de unieke, handgemaakte interieuritems die in de keukens worden geplaatst. Marij maakt deze interieuritems zelf en stemt ze af op de interieurwensen van de deelnemers. 
 

DIY-interieuritems van Marij

Ben je benieuwd welke items Marij heeft gemaakt tijdens de stylingsessies? Wij delen deze unieke, handgemaakte interieuritems op deze pagina. En helemaal leuk: de items kan je zelf eenvoudig namaken (DIY). Per item deelt Marij een stappenplan, zodat jij zelf ook de handen uit de mouwen kan steken om jouw keukenruimte te upgraden met een uniek interieurobject! 

Bekijk de stylingsessies en DIY-werkbeschrijvingen hieronder

Eerste stylingsessie keuken

Stylingsessie Riona

Riona Dietvorst-Doolaard uit Hoogerheide won de eerste stylingsessie van Enstijl en MY ATTIC. Haar strakke, witte keuken heeft nu kleur én sfeer! 

Tweede stylingsessie keuken

Stylingsessie Annelies

Annelies en René wonen in een karakteristieke boerderij in Zwaagdijk-Oost. De woning is uitgerust met een blauwgrijze keuken van Superkeukens. Tijdens de stylingsessie van Enstijl en MY ATTIC kreeg de prachtige keuken een metamorfose!

DIY-werkbeschrijving

DIY: drankkastje van hout

In de keuken van Riona prijkt een superleuk drankkastje. Dit kastje is ontworpen én gemaakt door Marij van MY ATTIC! Lees de DIY-werkbeschrijving en ga zelf aan de slag.

DIY-werkbeschrijving

DIY: keukentrolley van hout

Voor de tweede stylingsessie maakte Marij een houten trolley met rolwieltjes. Bovenop staan kruidenplantjes en onderin kookboeken! Bekijk hier de DIY-werkbeschrijving.