Maak kennis met 'Uit Paulines keuken'

De lekkerste maaltijden in een handomdraai op tafel!

Al meer dan 10 jaar bedenken de zussen Pauline en Annika de leukste recepten waarmee je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet.
Het foodplatform ‘Uit Paulines keuken’ is in 2010 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een ware community waar maandelijks meer dan een miljoen foodlovers worden geïnspireerd met makkelijke, snelle recepten.

En het leukste is, je hoeft echt geen topkok te zijn of een lange lijst aan ingrediënten in huis te hebben om de gerechten te maken. Pauline en Annika willen juist laten zien dat je met een handjevol ingrediënten snel een verse maaltijd op tafel zet. Superhandig vinden wij!

Een eigen kookstudio

Pauline en Annika runnen uitpaulineskeuken.nl al meer dan 10 jaar vanuit huis. Alle gerechten werden thuis bedacht, gefilmd en gefotografeerd. Beiden hebben inmiddels een gezin met kinderen waardoor het af en toe een behoorlijke uitdaging werd om de werkplek kindvrij te houden. De zussen hebben daarom besloten een lang gekoesterde droom te gaan verwezenlijken. Een eigen kookstudio, in de achtertuin! En daar hoort uiteraard een nieuwe keuken in. 

Een nieuwe keuken van Superkeukens

Samen met Superkeukens zijn Pauline en Annika aan de slag gegaan om een keuken te ontwerpen die qua uitstraling past bij de tuin studio, waar genoeg werkruimte en de juiste keukenapparatuur aanwezig zijn om de lekkerste gerechten te kunnen bereiden. Zo wilden de zussen heel graag een inductiekookplaat, een goede stoomoven en een vaatwasser. Het merk Samsung sloot helemaal aan bij hun wensen én de uitstraling die ze zochten.

Natuurlijke uitstraling die past bij de tuin studio

Na verschillende ontwerpen te hebben bekeken en allerlei frontjes en werkbladen te hebben gecombineerd mag het resultaat er zeker zijn! De nieuwe keuken voor de kookstudio heeft een warme, natuurlijke uitstraling met een stoer tintje door de combinatie van houtstructuur keukenfronten en het composiet werkblad in de kleur Robusto. De Samsung keukenapparatuur waar Pauline en Annika voor hebben gekozen is helemaal zwart en matcht prachtig bij de carbon greeplijsten van de keukenlades.