Happy & Healthy

met Carolina van Foodie-ness.com

Genieten van lekker eten. Maar wél lekker healthy, want een gezond lijf maakt je gelukkig! Dát is waar Carolina van Foodie-ness.com voor staat. Ze deelt haar gezonde recepten en leuke workouts op haar blog en YouTube-kanaal. Voor Superkeukens organiseert ze een paar spectaculair lekkere & leuke kookworkshops! 

Geluksfactor 10 & Het geluksdieet

Hoe blijf je gezond én gelukkig? In ieder geval niet door een crashdieet. Gezonde voeding en intens geluk hangen met elkaar samen. En het leuke is: je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn of een grote, luxe keuken te hebben om heerlijk én gezond te eten! Carolina schreef hier al 2 bestsellers over: Geluksfactor 10 en Het Geluksdieet. Dagelijks inspireert zij haar volgers om gezond te eten, in balans te komen en vooral gelukkig te leven. In de kookworkshops die zij voor Superkeukens gaat doen krijg je inspiratie om jezelf gelukkig te koken. 

Kijk hem hier terug!

Kookworkshop met Carolina van Foodie-ness

Op 17 december om 16:30 gaf Carolina van Foodie-ness in samenwerking met Superkeukens live een online kookworkshop. In deze kookworkshop werd een heerlijk 3-gangen menu bereid. Gemist? Geen nood! De recepten zijn nog steeds te downloaden en de gehele uitzending kun je nog eens op je gemak hier terug bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Alle keuken- en interieurtrends. De lekkerste recepten. En tips over de mooiste keukens. Wil jij dat elke maand in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Superkeukens en ontvang jouw maandelijkse dosis keukeninspiratie.

De eerste honderd inschrijvers ontvangen het Superkookboek van Superkeukens x Foodie-ness!