Ontdek onze witte keukens

Maagdelijk wit, gebroken wit, hoogglans wit

Het kiezen van een geschikte keuken is nog niet zo makkelijk. Wil je voor functionaliteit gaan? In welke stijl moet de keuken zijn? Witte keukens zijn al jarenlang ongekend populair, zo ook vandaag de dag. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat wit goed combineert met welke interieurstijl dan ook. Een witte keuken zorgt door de lichte kleur bovendien altijd voor een ruimtelijk gevoel.

Neutraal, ruimtelijk, tijdloos wit

Wit is een onverminderd populaire kleur voor de keuken. Van landelijke en klassieke keukens tot moderne, hoogglans, greeploze modellen, het is wit wat de klok slaat. Een witte keuken is neutraal en dus makkelijk te combineren met kleurige accenten zoals de muur, vloer of accessoires. Het geeft een gevoel van ruimte doordat het het licht weerkaatst en is mede hierdoor tijdloos. Daarbij is er een heel scala aan wittinten: ijswit, poolwit, magnoliawit, crèmewit, gebroken wit. Er zit dus ook voor jou een witte keuken tussen die aan jouw eisen voldoet.

Landelijke en moderne witte keukens

Hou je van landelijk, en van een lichte en frisse sfeer? Dan zijn er diverse mogelijkheden bij Superkeukens om een landelijk uiterlijk voor jouw keuken te creëren. Bijvoorbeeld met handgrepen, kaderdeurtjes of fronten van witte, houten planken. Ook een houten keukenblad zorgt voor die typische landelijke sfeer.

Moderne witte keuken

Ook de moderne keukenstijl is nog steeds een trend. Voor een modern interieur zijn er diverse mogelijkheden. Een greeploze keuken in hoogglans wit zorgt voor een opvallend en chic uiterlijk. Een matte, witte keuken zonder grepen heeft een moderne look uit en is wat tijdlozer dan een hoogglans keuken. Er zijn verschillende keukenbladen die hierbij passen, denk bijvoorbeeld aan een contrasterend zwart of grijs werkblad. Of zelfs aan een wit keukenblad in combinatie met witte fronten, voor een extra strak effect. Witte, moderne keukens worden ook steeds vaker gecombineerd met volledig zwarte apparatuur. Strak gelijnd in een kastenwand geeft dit jouw keuken een heel stijlvolle uitstraling.

Witte keukens bij Superkeukens

Weet je nog niet precies hoe de ideale keuken eruit moet zien, of juist wel? Je bent van harte welkom bij Superkeukens. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan witte keukens en onze adviseurs helpen je graag in je keuze. Met onze 3D-keukenplanner kunnen we het uiteindelijke resultaat makkelijk aan je laten zien. Voor nog meer inspiratie kun je ons gratis keukenboek aanvragen. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren!

Showroomkeukens van deze vestiging