Ontdek onze witte keukens

Maagdelijk wit, gebroken wit, hoogglans wit

Witte keukens zijn al jarenlang ongekend populair, ook in 2024. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat wit goed combineert met verschillende interieurstijlen. Een witte keuken zorgt door de lichte kleur bovendien altijd voor een ruimtelijk gevoel. Ontwerp de witte keuken van jouw dromen bij Superkeukens!

Waar moet je op letten bij witte keukens?

De mogelijkheden van een witte keuken zijn eindeloos. Dat maakt het niet altijd makkelijker, daarom vertellen we alvast wat mogelijkheden. De eerste vraag die je jezelf kan stellen is in welke stijl je de witte keuken voor je ziet. Van landelijke en klassieke keukens tot moderne, hoogglansgreeploze modellen. Waarom kiezen voor een witte keuken? Wit is een neutrale kleur, en dus makkelijk te combineren met kleurige accenten in huis zoals de muur, vloer of accessoires. Het geeft een gevoel van ruimte doordat wit het licht weerkaatst. Let daarbij op de toon van wit. Er is een heel scala aan wittinten. Denk aan: ijswit, poolwit, magnoliawit, crèmewit, gebroken wit. Er zit altijd een wit tussen dat past bij jouw stijl.

 

Een witte keuken met zwart blad of een geheel mat witte keuken? Bij Superkeukens is alles mogelijk

Hou je van landelijk, en van een lichte en frisse sfeer? Er zijn diverse mogelijkheden bij Superkeukens om een landelijk uiterlijk voor jouw keuken te creëren. Bijvoorbeeld met handgrepen, kaderdeurtjes of fronten van witte, houten planken. Ook een houten keukenblad zorgt voor die typische landelijke sfeer. Voor een modern interieur is een greeploze keuken in hoogglans wit een optie. Dit zorgt voor een opvallend en chic uiterlijk. Een matte, witte keuken zonder grepen straalt een moderne look uit en is wat tijdlozer dan een hoogglans keuken. Er zijn verschillende keukenbladen die hierbij passen, denk bijvoorbeeld aan een contrasterend zwart of grijs werkblad. Of zelfs aan een wit keukenblad in combinatie met witte fronten, voor een extra strak effect.

 

Wat zijn de meest trendy witte keukens van dit moment?

De moderne keukenstijl is nog steeds een trend in witte keukens. Witte, moderne keukens worden steeds vaker gecombineerd met volledig zwarte apparatuur. Strak gelijnd in een kastenwand geeft dit jouw keuken een heel stijlvolle uitstraling.
 

De juiste keuze voor jouw witte keuken? Bij Superkeukens profiteer je altijd van onafhankelijk advies

Weet je nog niet precies hoe jouw ideale keuken eruit moet zien, of juist wel? Je bent van harte welkom bij Superkeukens. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan witte keukens en onze adviseurs helpen je graag in je keuze. Met onze 3D-keukenplanner kunnen we het uiteindelijke resultaat makkelijk aan je laten zien.

 

De mooiste witte keuken van jouw dromen? Vraag de inspiratiebrochure aan

Voor meer inspiratie voor een mooie witte keuken kun je een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!