Ontdek onze witte keukens

Maagdelijk wit, gebroken wit, hoogglans wit

Een witte keuken wordt vaak geassocieerd met dure huizen, chique hoogglans elementen en een licht en ruim huis. Toch is het niet nodig om (één van) deze kenmerken te hebben. Een witte keuken is voor iedereen die dat wilt. Bij Superkeukens hebben wij een groot assortiment hierin. Lees snel verder en haal deze luxueuze levensstijl ook in huis!

Neutraal, ruimtelijk, tijdloos wit

Wit is een onverminderd populaire kleur voor de keuken. Van landelijke en klassieke keukens tot moderne, hoogglans, greeploze modellen, het is wit wat de klok slaat. Het is neutraal en dus makkelijk te combineren met kleurige accenten zoals de muur, vloer of accessoires. Het geeft een gevoel van ruimte doordat het het licht weerkaatst en is mede hierdoor tijdloos. Daarbij is er een heel scala aan wittinten: ijswit, poolwit, magnoliawit, crèmewit, gebroken wit. Er zit dus ook voor jou een wit tussen dat aan je eisen voldoet.

Witte keukens en de gebruikte materialen

In principe is eigenlijk alles geoorloofd met een witte keuken wanneer het om materialen gaat. Het ligt er ook een beetje aan welke kant je uit wilt gaan. Met een landelijk model ben je het beste uit met hout, natuursteen en bijpassende greepjes. Een moderne keuken doet het juist het beste met hoogglans oppervlakken, strakke vormen en contrasterende keukenbladen van bijvoorbeeld composiet.

Wat past er in de witte designkeuken?

Zoals gezegd is wit met alles te combineren vanwege de neutraliteit. Natuurlijk is wit op wit een chique benadering, maar tegenwoordig is de combinatie met donkere elementen zoals een matzwarte spoelbak en kraan of een donker blad veel gezien. Ook pasteltinten zijn goed te gebruiken in je witte keuken. Daarbij ligt het er een beetje aan wat voor stijl je hebt: een landelijke keuken is perfect voor een breed scala aan greepjes. De moderne keuken is met zijn hoogglans afwerking gebaat bij greeploze kasten.

Witte keukens bij Superkeukens

Mocht je nog niet helemaal weten hoe jouw nieuwe keuken eruit moet zien of juist precies weten wat je wilt, je bent van harte welkom bij Superkeukens. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan witte keukens en onze adviseurs helpen je graag in je keuze. Met onze 3D-keukenplanner kunnen we het uiteindelijke resultaat makkelijk aan je laten zien. Voor nog meer inspiratie kun je ons gratis keukenboek aanvragen. Superkeukens, jij maakt ‘m super!