Geel, blauw of groen! Ontdek de gekleurde keuken

Geel, blauw, groen … gaat jouw hart sneller kloppen van een keuken met een bijzondere kleur? In dit blogbericht vertellen we je meer over keukens met een opvallend kleurtje! Lees gauw verder en doe inspiratie op. 

Wit is een populaire kleur voor een keuken. Dan hebben we het natuurlijk niet over een spierwitte keuken, maar over een keuken in ijswit, poolwit, magnoliawit, crèmewit of gebroken wit. Een witte keuken is gemakkelijk te combineren met andere elementen en kleuren in de keuken, zoals een aanrechtblad, gootsteen, keukenapparaat, keukenachterwand en keukenvloer. Datzelfde geldt voor zwarte keukens en keukens met een lichtgrijze of antracietgrijze kleur. Ook die keukens zijn razend populair. Wil jij het echter over een andere boeg gooien en wil je een keuken met een opvallende tint? Dan kan je kiezen uit tal van kleurtinten! 
 

Keukens in alle kleuren van de regenboog

Wit, zwart en grijs zijn dan misschien wel de standaard keukenkleuren, maar deze kleuren zijn ook een beetje eentonig en saai. In het kleurenspectrum vind je namelijk zoveel meer kleuren, zoals geel, blauw, rood, groen, oranje, paars, roze en bruin - én alle tinten daartussenin! Al deze kleuren kan je uitstekend toepassen in jouw keuken. Wat denk je bijvoorbeeld van een prachtige keuken in kobaltblauw? Of een hoogglans keuken in okergeel? Of word je heel blij van een mosgroene keuken? Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen afstappen van de standaard keukenkleuren en een keuken in een opvallende kleur kiezen. Een statementkleur. Zie het als het verven van een binnenmuur: door die ene gekleurde wand verkrijgt je hele huis een andere look & feel. 
 

Stel jouw kleurrijke keuken samen bij Superkeukens

Ben je op zoek naar een keuken in een opvallende kleur? Kom dan langs bij Superkeukens! Wij hebben meer dan veertig showrooms in heel Nederland, dus we zitten altijd bij jou in de buurt. In onze showroom krijg je deskundig en praktisch advies van onze keukenadviseur. Hij vertelt jou meer over de mogelijkheden en laat je kennismaken met tal van kleurstalen en fronten. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we jouw wensen en gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp op maat. Langzaam maar zeker komt jouw droomkeuken tot leven. In het 3D-ontwerp kunnen we de kleur van de keuken gemakkelijk veranderen, zodat je nog beter een keuze kan maken tussen verschillende kleurschakeringen en tinten!
 

Geef jouw bestaande keuken een andere kleur

Heb je een keuken die eigenlijk nog voldoet aan jouw wensen, maar ben je uitgekeken op de kleur? Dan is het mogelijk om de keukenfronten te verven! Het beste kan je de frontjes naar een professionele spuiter brengen, die de fronten op een egale manier overspuit. Het is ook mogelijk om zelf de verfkwast te pakken en aan de slag te gaan. Doe je dit, dan is het aan te raden om je goed in te lezen en tips en tricks op internet op te zoeken. Wil je de frontjes liever niet verven, maar wil je ze in hun geheel vervangen? Dan breng je een bezoek aan Superkeukens! Wij denken met je mee en inspireren je met bijzondere keukenfronten, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.