Showroomkeukens Arkel

Ontdek onze keukenshowroom in Arkel

De keukens in onze vestiging in Arkel blijven niet heel lang staan: we willen je natuurlijk graag zo veel mogelijk laten zien. Daarom verkopen we deze vervangen showroomkeukens voor een lagere prijs aan jou. Als je dus snel een nieuwe keuken nodig hebt, is een showroomkeuken de ideale optie!

Hoe kan ik een showroomkeuken kopen?

Dat is niet moeilijk: kom naar de Superkeukens-vestiging in Arkel, kies een showroomkeuken uit, betaal hem en maak een afspraak wanneer je hem op kan komen halen. Omdat wij de keukens in onze showroom regelmatig veranderen om je op die manier zoveel mogelijk te kunnen laten zien, hebben we dus regelmatig keukens over. Als jij onverhoopt met een keuken zit die door calamiteiten als brand of een plotselinge verhuizing niet meer te gebruiken is of niet naar wens is, dan is dit de ideale optie. Binnen afzienbare tijd kan jij een nieuwe keuken aanschaffen!

Voordelen

  • Nog goedkoper

  • Meteen meenemen

  • Inclusief ongebruikte keukenapparatuur

Wat is..

Een showroomkeuken uitkiezen is makkelijk: ga naar onze vestiging in Arkel, kies een keuken uit die als showroomkeuken verkocht wordt, betaal en plan wanneer je hem op komt halen. Onze showroomkeukens zijn gemakkelijk te herkennen: omdat we graag onze collectie zo uitgebreid mogelijk laten zien, vervangen we alles van tijd tot tijd. Hierdoor is de prijs van deze nieuwe keukens lager. En niet zomaar lager, het is meteen de beste prijs! 

..mijn voordeel?

Omdat wij er een andere keuken voor in de plaats willen zetten, kan jij hem ook nog eens snel op komen halen. En hij is natuurlijk volledig uitgerust met keukenapparatuur, zodat je daar ook niet meer over hoeft na te denken – laat staan hoeft te betalen of op hoeft te wachten. En als je er niet uitkomt, staan onze keukenadviseurs voor je klaar!