Onze keukenzaak in Arkel

Adresgegevens
Vlietskade 7003 , 4241 WR Arkel arkel@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Arkel

Welkom bij jouw keukenwinkel in Arkel

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Dan zit je goed bij Superkeukens in Arkel! De showroom van Superkeukens Arkel is gevestigd in meubelwarenhuis Van der Vliet Wonen op het industrieterrein, vlakbij Gorinchem. Het enthousiaste verkoopteam staat klaar om jou de ruime collectie keukens in allerlei stijlen te laten zien.


 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Arkel

Ons enthousiaste team werkt elke dag met passie aan de mooiste keukenontwerpen. Elke keuken en elke klant is uniek. Bij Superkeukens hebben we persoonlijke aandacht voor onze klanten en werken we transparant, omdat onderhandelen over de prijs niet hoeft. Zo maken we van de zoektocht naar een droomkeuken een leuk traject. Samen met onze keukenexperts stel je jouw perfecte keuken samen. Ga in gesprek met één van onze keukenadviseurs en bespreek je wensen en ideeën. Samen maken we een 3D-ontwerp, waardoor jouw nieuwe keuken tot leven komt! Mogen we voor jou ook een droomkeuken ontwerpen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

 

Zo bezoek je onze Superkeukens in Arkel

Onze locatie in Arkel is goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kom je ons bezoeken? Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Maak een afspraak online of kom eens langs! Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken! Met onze deskundige keukenadviseurs stel je jouw keuken samen zoals jij dat wil. 

Jouw keukeninspiratie in Arkel vind je bij Superkeukens

Ben je er nog niet helemaal over uit hoe jouw nieuwe keuken eruit moet zien? Kom inspiratie op doen bij Superkeukens in Arkel. Liever alvast een afspraak maken zodat je direct met een keukenadviseur om tafel kunt om een ontwerp te maken? Vraag dan alvast online een afspraak aan of bel ons even, dan plannen we geheel vrijblijvend een adviesafspraak met je in. Heb je jouw nieuwe keuken eenmaal gekozen, ook dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Tot snel bij Superkeukens Arkel!

Jouw keukenspecialist in Arkel en omgeving

Superkeukens Arkel beschikt over een groot assortiment Duitse keukens. Wil je een keuken kopen? Bezoek dan onze showroom en bekijk de allernieuwste ontwerpen, ontwikkelingen en keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens heeft Superkeukens Arkel ook keukenartikelen als combi-ovens, kokendwaterkranen en meer. Zo ben je zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Arkel

Wil jij een goedkope nieuwe keuken kopen zonder lange levertijd? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens Arkel! Omdat we regelmatig nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die plaats moeten maken voor een andere heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!