Bezoek onze keukenzaak in Arkel

Adresgegevens
Vlietskade 7003 , 4241 WR Arkel arkel@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Kom langs in onze keukenwinkel in Arkel

Wil jij een goedkope keuken kopen? Dan zit je bij Superkeukens in Arkel juist! De showroom van Superkeukens Arkel is gevestigd in meubelwarenhuis Van der Vliet Wonen op het industrieterrein. In de showroom is ruimte voor zo'n vijftig voorbeeldkeukens! Wim Bos en zijn verkoopteam heten je van harte welkom bij Superkeukens in Arkel!

Werken bij Superkeukens Arkel?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze keuken adviseur!
Bekijk hier de vacature.

 

Jouw keukenspecialist in Arkel en omgeving

Superkeukens Arkel beschikt over een groot assortiment Duitse keukens. Wil je een keuken kopen? Bezoek dan onze showroom en bekijk de allernieuwste ontwerpen, ontwikkelingen en keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens heeft Superkeukens Arkel ook keukenartikelen als combi-ovens, kokendwaterkranen en meer. Zo ben je zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Arkel

Wil jij een goedkope nieuwe keuken kopen zonder lange levertijd? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens Arkel! Omdat we regelmatig nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die plaats moeten maken voor een andere heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! 

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.