Kleine keukens van Superkeukens

Als je net zoals vele anderen over een kleine keuken beschikt of van plan bent een kleine keuken aan te schaffen, zijn het vaak niet de kosten maar de indeling van de keuken waar je goed over na moet denken. Het is in Nederland niet ongebruikelijk om maar een kleine keukenruimte te hebben. Ook is het mogelijk om een deel van de keukenruimte bij de woonkamer te betrekken of een tafel met stoelen daar te plaatsen zodat de ruimte beter wordt benut.

 

Of het nu een kleine keuken of grote keuken wordt, onze keukenadviseurs hebben ruimschoots ervaring met beide en zijn als geen ander in staat om een prachtige keuken samen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak met een keukenadviseur, of laat je inspireren door onze prachtige voorbeelden in onze keukenbrochure of in de collectie online.
 

Een kleine keuken maakt je slim

Velen zijn bang dat er niet genoeg ruimte overblijft in de kleine keuken voor koken en overal goed bij kunnen. Dit hoeft echter absoluut niet zo te zijn. Bij het goed benutten van de ruimte die je wel hebt, kan een kleine keuken alles bieden wat je nodig heeft of zelfs meer dan dat. De oplossing ligt in een goede combinatie van slimme opbergruimte, keukeninbouwapparatuur en een oog voor ergonomie en speciale keukenkasten.

De hoek van de keuken is bijvoorbeeld geen loze ruimte meer wanneer daar een carrouselkast wordt geplaatst. Of wat dacht je van extra hoge bovenkasten voor meer ruimte. Een apothekerskast is smal maar hoog en door alle apparatuur in inbouw-variant te kiezen worden deze netjes weggewerkt en geïntegreerd in de keuken. Maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden, onze adviseur laat ze graag allemaal zien in onze keukenzaak.
 

Een keuken is maatwerk

Iedere keuken is uniek, groot of klein, modern of klassiek. Er is geen keukenruimte in Nederland met exact dezelfde afmetingen en niemand wil dezelfde keuken als een ander want smaken verschillen. Daarom staan er bij ons in de winkel allerlei verschillende opstellingen en zijn er ruimtes met voorbeelden van mogelijkheden op het gebied van keukengrepen, werkbladen, keukenfronten en meer. Kom langs in de showroom en onze keukenadviseur maakt van je kleine keuken een droomkeuken!