Ontdek de schoonheid van keramieken keukenbladen bij Superkeukens!

Keramiek is een van de beste materialen als aanrechtblad. Het bestaat uit 1 laag keramisch plaatmateriaal met daaronder een ondersteunende laag voor extra stevigheid. Een keramisch keukenblad is zeer gebruiksvriendelijk. Het is harder dan graniet en dus zeer krasbestendig. Het maakt dus niet uit als je een keer uitschiet met uw keukenmes. Naast dat het materiaal hittebestendig en krasvast is, heeft het ook zuur/vlekbestendige kenmerken en is het licht van gewicht. Dit beperkt het risico op beschadiging bij het installeren!

Super in keramiek

  • Keuze uit verstekrand met facet randafwerking in drie diktes
  • Zeer praktisch in gebruik, hittebestendig, hygiënisch, niet poreus en watervast
  • Zorgt voor chique uistraling en is tijdloos
  • Uiterst milieuvriendelijk
  • Maar liefst 10 jaar garantie*
     

Keramisch aanrechtblad: een aanwinst voor jouw keuken

Een keramisch aanrechtblad worden regelmatig verwerkt in design keukens. De moderne, strakke afwerking kan je nieuwe keuken de perfecte finishing touch geven. Het is mogelijk dat er soms afwijkende kleuren op het werkblad en structuurverschillen kunnen voorkomen en zijn inherent aan het materiaal keramiek.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een keramiek werkblad, kan je nadenken over de kleurkeuze. Het ruime assortiment van Superkeukens biedt voor elk wel wat wils. Je bent van harte welkom om de laatste nieuwe kleuren in een van onze showrooms te bekijken. De keukenadviseurs van Superkeukens denken graag met je mee. Je kan online alvast een afspraak maken met een keukenadviseur, zo voorkom je dat je onnodig moet wachten in de showroom bij je in de buurt.

*  Zie voorwaarden